|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2011 Gru 24, 21:40
Esu natūrali juodaplaukė ir neketinu nieko keisti. Vienintelis dalykas kuriuo didžiuojuos tai ir yra turbūt plaukai. 
--------------------------------------
-

October
- Dalyvis
-
- 2,256.67 Lt
» 2011 Gru 30, 13:55
Mano plaukai tamsiai rudi. Man ši spalva labai patinka ir abėjoju ar kada ją keisiu. Bet pradėjau vaikščioti į baseiną ir plaukai nuo chloro atrodo nušviesėjo. Gali taip būt?  Išvis turėjau stiprius gražius plaukus, dabar bijau ką nors daryt su jais, nes iškart lūžinėt pradeda. Čj nueisiu į kirpyklą ir kirpėjai visai trumpai nukirps, nes neįsivaizduoju kaip kitaip juos vėl normaliais paverst. 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2011 Gru 30, 16:07
Ana savaite persidaziau plaukus i raudona vel, norejau, kad prie kaledinio kostiumo deretu  O dabar nezinau kaip dazysiu, gal sviesinsiu ir pilkai bandysiu, dar tokios spalvos neturejau
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Gru 31, 01:40
now im real blond^^ and proud of it;d
-

. m u u r @
- Įsijaučiantis
-
- 2,738.24 Lt
» 2011 Gru 31, 14:55
O aš prisiekspermentavau... Aš blondinė (dažyta), ir užvakar susisporinau su drauge iš vieno dalyko. Laimėtoja perka benkokią spalvą nuplaunamų dažų pralaimėtojai. Ji man nupirko tonikos blondiniško atspalvio, ir kaip pamačiau net pradėjau juoktis, nes jokio skirtumo nesimatys. Tada išsitrynkiau tonika galvą, ir palaikiau 30 min. išsiplovus galvą, pamačiau, kad ji VIOLETINĖ! Ploviau dar tris kartus, ir dabar aš pilkos, šiek tiek violetiškos, šiek tiek pražilusios spalvos. Draugės sako, kad nerealiai tinka, todėl susisporinau dar kartą, kad šiandien naunametiniame vakarėlyje būsiu violetava 
-

suzuke
- Aktyvus dalyvis
-
- Rokiškis.
- 8,150.94 Lt
» 2011 Gru 31, 15:34
Mano natūralūs plaukai yra šokoladinės spalvos. Greitu metu pasišviesinsiu juos iki karamelinės spalvos, nes pastaraisiais metais jie labai patamsėjo. 
-

meowolf
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 6,503.72 Lt
» 2011 Gru 31, 18:34
o man va keli klausimai kilo dėl nuplaunamų dažų, šampūnų. Ar, pvz., kokie raudoni išsiplauna visiškai? Nelieka, nei atspalvio ar dar ko? Ir ar įšokus į vandens telkinį, neparaudonuoja vanduo aplink? 
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Gru 31, 18:43
Aš vasarą dažiausi kelias sruogas raudonu dažomu balzamu. Tipo turėjo atsiplaut po kokios savaitės(pravaikščiojau pusė metų gal...). Tai vat. Man jie ne tai,kad atsiplautų,bet bluko. Pirmas savaites buvo labai ryškus,o paskui kuo toliau, tuo labiau spalva šlykštėjo. Dabar toj vietoj kur dažyta buvo,tai kažkaip plaukai patamsėję,bet šiaip tokia pati spalva,kaip natūralių. Tai galima sakyt,kad ir atsiplovė,nors ir po tikrai ilgesnio laiko,nei buvo parašyta ant etiketės. O į vandenį įšokus nebėgo tie dažai niekur. ;/ Normaliai laikėsi. Tik nežinau ar man čia taip nepasisekė ar dažai labai prastos kokybės buvo.
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2011 Gru 31, 23:13
Aš kai su Palette nuplaunamais dažiau tai viskas ok : D nusiplovė kaip ir turėjo ;p O kai upėj maudžiaus tai plaukai į kuoduką susukti buvo tai varvėjo rudas vanduo, nes dažai rudi buvo : D
-

black-leather
- Dalyvis
-
- Šiauliai
- 2,434.85 Lt
» 2011 Gru 31, 23:18
Mano plaukai buvo šokoladinės spalvos, sveiki, žvilgantys, kol neužplaukė man durniukas ir nenusišviesinau sruogelių. Dabar asmeniškai labai gailiuosi, nes žadu keisti plaukų spalvą į tamsiai raudoną, o sruogelės pasirodo ir nudažius vistiek išliks šviesesnės..
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Sau 01, 00:28
Viskas gerai, pas mane irgi daug kartu dazyta ir perdazyta, bet vistiek galu gale prie raudonos sugriztu, o tos tavo sruogeles jei ir bus sviesenes, tai dar geriau - ryskesne spalva, nepergyvenk 
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Sau 05, 16:46
Gražu : )) mano tai dabar maždaug tokia kaip tavo prieš dažymą ^^
-

black-leather
- Dalyvis
-
- Šiauliai
- 2,434.85 Lt
» 2012 Sau 05, 16:59
man irgi dabar labai patinka, plaukai labai žvilga bei glotnūs labai )
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Sau 05, 23:45
kažkoks kirpimas pas tave truputi keistas, bent jau pirmoj foto taip atrodo, ar tiesini plaukus?
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|