Diskusijos Grožis ir sveikata

Makiažas

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 22:55

nežinau, neradau tokios bendros temos :D
tai vat sakykit ką galvojat, girkitės naujais produktais, mėgstamiausios firmos ir pnš.

aš asmeniškai tai pakvaišus dėl meke up'o. kuo daugiau turiu tuo daugiau noriu. nors nemanau kad dažausi daug. nenaudoju nei pudros, nei tonalinio. džiaugiuosi gavus dovanų make up'o arba kokį dovanų čekį kur galėčiau jo prisipirkt :DD
manau pasidažyt moku neblogai ir daug kas pagiria :) o visko išmokau iš youtubėėės :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 23:27

pavydas tau dėl odos, jei taip :D
man tai meikapas daugiau nei šiaip pomėgis, hobis, irgi truputį obsessed esu;D aš pinigus meikapu matuoju, t.y. žiūriu, brangu ar ne, pagal tai, kiek meikapo išeitų nusipirkt. :D o šiaip dažytis išmokau pati, paskui atradau youtube, nors palyginus kaip savo aplinkoj, ilgai nesidažiau. apskritai man meikapas - menas, ta pati tapyba, tik ant veido. jei netingėčiau, daryčiau visokius reviews'us, čj ir reiks pradėt, kad jau tokia tema atsirado, o db vardint kiek ir ko turiu jau per ilgai užtruktų, tai čj parašysiu, kai ką naujo nusipirksiu.:D norėčiau ir ateitį su tuo siet, bet tik graži svajonė, turiu kitokių planų, tačiau ir juos nesunku būtų susieti su šita sfera;}

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 23:55

Na, aš negaliu iš namų išeit nepasidažius, nebent esu kaime ar šiaip prie jūros vasarą.
Dažniausiai - tanalinis kremas, skystas akių kontųrų pieštukas (juodas) plona ar storesne linija aplink akis, blakstienų tušas. Viskas kaip ir. Kartais atrodo, kad per daug dažausi, tačiau kai pagalvoju kokios papūgos vaikšto su oranžiniu veidu, tai aš chill. :]
O vasarą apsieinu žinoma be tanalinio (nebent vakarui kažkur pasidažau). Kartais atrodo, kad esu priklausoma nuo makiažo, ir šiaip manau, kad jis mane labai keičia. : D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 16:07

Aha, man irgi visai patinka pirktis kosmetiką. Daug pinigų tokiems dalykams nešvaistau, tačiau būna dienos, kai apima noras būti gražesnei ir prisipirkti visokių niekučių;D Iš tiesų sekas pasidažyti man nelabai, kai naudojuosi Youtube, tai dar +- kažkas gaunas. Nors va, neseniai bandžiau darytis strėlytes akių tokias (na, jaučiu suprantat, apie ką aš;D) irrrr buvo pajungtas Youtube, bet man vistiek nelabai išėjo!
Na žodžiu, reiktų dar pasimokint, nes užsiėmimas tikrai smagus. : > tik va nusiplauti yra pati sunkiausia dalis. O kai vėliau atsibundi ir po akimis ratilai juodi nuo tušo, nes iki galo visko nuimti nepavyksta. Žodžiu ;|

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 17:00

o man tai kaip tik patinka ir dažytis, ir nusivalyt meikapą, man čia kaip atvirkštinis procesas, žiauriai patinka:D iki pardės prie namų/šunį vedžiot/etc laisvai einu ir nepasidažius, bet šiaip aš kaip tik jaučiuosi kaip su kauke, kai būnu nepasidažius, per daug sulipau su meikapu;D ir mano nuomone meikapo nebūna per daug, jei gerai parinktos priemonės, atitinkančios vietą ir laiką ir pan.

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 17:27

Aš irgi šiek tiek pamišus ;D Bet nenaudoju nei pudros, nei tanalinio kremo, maskuojamo pieštuko or etc. nes alergiškas veidas. Tai akis dažniausiai prasivedu ir su tušu padažau, šiek tiek šviesių šešėlių, kad vokai gražiau blizgėtų ir lūpas su blizgiu, neperseniausiai pora dienų visai nepasidažiau tai visi klausė kodėl taip keistai atrodau ;DD

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 17:49

makiažas nėra mano arkliukas ir dažniau vaikštau be jo,negu su,bet kaip ir daugumai,užeina toks noras išbandyti kažką naujo,nusipirkti įvairių priemonių ir bandyti atrasti kažką tinkančio. :)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 18:28

Breed rašė:Aha, man irgi visai patinka pirktis kosmetiką. Daug pinigų tokiems dalykams nešvaistau, tačiau būna dienos, kai apima noras būti gražesnei ir prisipirkti visokių niekučių;D Iš tiesų sekas pasidažyti man nelabai, kai naudojuosi Youtube, tai dar +- kažkas gaunas. Nors va, neseniai bandžiau darytis strėlytes akių tokias (na, jaučiu suprantat, apie ką aš;D) irrrr buvo pajungtas Youtube, bet man vistiek nelabai išėjo!
Na žodžiu, reiktų dar pasimokint, nes užsiėmimas tikrai smagus. : > tik va nusiplauti yra pati sunkiausia dalis. O kai vėliau atsibundi ir po akimis ratilai juodi nuo tušo, nes iki galo visko nuimti nepavyksta. Žodžiu ;|

Taip nebus, jei vakare gerai išsivalysi akis su makiažo valikliu (ne su vandeniu) ir tada dar su prausikliu ar su muilu veidą nusiprausi. :] Žinoma kartais vistiek rytais būna juodų dalykėlių akyse. : D

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 18:43

nemėgstu pirkt kosmetikos, nes gaila litų :/ perku tik iš reikalo, kai kažką subaigiu. Nors man daug ir nereik. Pudros, kremų, makiažo pagrindų, visokių tokių dalykų odai nenaudoju, nes ir taip patenkinta esu. Tik va akis normaliai teplioju. Be akių pieštuko/pravedimo ir tušo niekur ir niekaip.

ai pala, apsimelavau. Makiažo pagrindu lūpas balinu :/

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 21:03

Jei mėgsti lūpoms suteikti tokį atspalvį, tai yra specialūs lūpdažiai ar ne lūpdažiai, bet kažkas tokio. : D
Na, aš irgi lengvai galiu be tanalinio, pudrų apsieiti, bet tikrai be pieštuko ir tušo niekur.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 21:19

aš tai vis dar neatradau nude lūpdažio, kuris man būtų tobulas:D Lietuvoj nedidelis pasirinkimas palyginus, o jie labai pretenzingi

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 21:27

žinaau, bet taipogi nerandu tinkamo :/

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 16:38

Turiu normalią odą,tai nereikia man jokių pudrų ir nieko tokio panašaus. Bet vat be tušo ir akių pieštuko negalėčiau niekaip ; D
O tas strėlytes,kur Breed sakė darėsi,tai gal tik pora kartų normaliai buvau pasidarius : D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 17:20

kas tos strėlytės? tipo cateye?:D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Gru 14, 17:23

Seabear,jo cateye. ; D Žodžiu aš jau supratau,kad man nelemta jų normaliai pasidaryt...;/

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių