Diskusijos Grožis ir sveikata

Makiažas

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 17:23

essence lūpdažiais nelabai pasitikiu :D o gosh darling pati turiu, pirma labai nusivylus buvau, nes tikėjaus daug po kelių reviews'ų, nors dauguma žmonių ir šiaip rašė, kad nekoks tas lūpdažis, galvojau vistiek išbandysiu, kad bent nuomonę turėčiau :D tai va, pirma labai nusivylus buvau, bet po ilgų eksperimentų supratau, kaip tą bad boy priverst normaliai tarnaut, nes šiaip man per daug kreminis jis pasirodė ir po kiek laiko lūpas labai išdžiovindavo, apskritai retam žmogui tinka tas atspalvis, tai galiu bent džiaugtis, kad mano oda šviesi;D tai dabar jau baiginėju aš jį, jei geresnės alternatyvos nerasiu, dar kartą pirksiu, matyt. o cappucino nebandžiau, bet man labiau į rausvumą nude'ai patinka, ar bent į švelnų švelnų persiką, tai čj nelabai apsimoka bandyt. aš galvojau ir iš mac, ir iš revlon užsisakinėt internetu, nes lietuvoj pasirinkimas tai tikrai labai ne kažką, vakar jau beveik užsisakiau iš elf, nes visai papigiai, bet shippingas kainuoja daugiau nei pats lipstick'as, o man finansų šiuo metu LABAI trūksta, tai pagalvojau, palauksiu geresnių laikų :D o ebėjuj labai daug neoriginalios kosmetikos, kuri pristatoma kaip originali, tai nerizikuočiau pirkt, tuo labiau, kad kaip kopijų, kainos dauguma kandžiojas. ;} apskritai gerai būtų užsieny gyvent, US ar UK, ten bent shippingas nekainuoja daugiau nei produktas. :D

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

992.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 24, 23:49

Nžn, man darling geras, tik kvapas/skonis šlykštokas jo :-) Jo, aš irgi šviesiaodė, tai kai kurie "nude" atrodo ant manęs lyg rudi :cha: aš ir apie revlon, mac galvojau, bet sakau, kai bus proga nebent užsieny kur, nes man gaila už atsiuntimą kokį 10lt mokėt :cha: o man dėl džiūvimo..nžn aplamai neturėjau niekada tokios bėdos dėl išdžiuvusių, skilinėjančių lūpų tai man nelabai ir jaučiasi. :roll: Šiaip tai jo, nėra tobula kokybė nei GOSH, nei Essence, bet ko norėt kainos ir kokybės santykis turi sutapt :d

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 25, 12:10

Paprastas, bet puosnus akiu makiazas, meginsiu pasidaryti, bet itariu, kad neiseis liniju tiesiai is pirmo karto nubrezti, vis ranka ima drebeti atsakinguoju momentu :)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2012 Sau 28, 17:42

Iš elf tai net nežinau ar ką siųsčiaus, labai tokie gan prieštaringi atsiliepimai apie produktus, kiek skaičiau, kaina tai žiauriai nedidelė,bet sunku rast iš kur siųstis, kad shippingas iš tikrųjų nebūtų brangesnis už produktą,jei pvz pabandymui nedaug pirkt nori : D
Nyx norėčiau pamėgint nusipirkt paletę šešėlių vieną tokią, labai švelnios ir neutralios spalvos (išskyrus šoninę tą), gražiai atrodo, kai pernelyg sodrios spalvos, tai kažkaip nežinau.. ne tai,kad per jauna, bet tiesiog nėra progų labai ryškiom spalvom, etc.:D Ir šiaip ten dar keletą dalykėlių nyx mačius esu, bet apart šitos paletės, tai nėra, kad baisiai ten kažko norėčiau. : D
Revlon norėčiau pamėgint. (jei gerai prisimenu, senai, labai senai buvo ir lt pirkt dekoratyvinės, kažkaip maža iš žurnalų pamenu:D) Visai neblogi reviews'ai apie gan naują photoready airbrush pudrą. Šitą tai tikrai norėčiau išmėgint kada, nes palei viską produktas lengvas turėtų būt, o ne ten tirštas/riebus/etc. ir spalvų paletė šviesi ganėtinai, kas labai kuul nes mano oda šviesi ir pardėj besičiupinėjant paklaikstu,kai pamatau,kad daug kas oranžava ten. Su tokiu daiktu nebūtų taip turbūt, kaip kad kitos mergaitės vaikšto aborigeniškais veidais. Šiaip, ne kosmetikos kainoj esmė yra, kaina priklauso labai nuo komercinių dalykų, ar produktas reklamuojamas ar ne ir t.t. :? Kai kurie vargšai žmonės pasidažyt nemoka ir su pačiais uber brangiausiai ir labiausiai išhype'intais produktais,vat tada tai jau gaila.

O šiaip tai nesiplėšau dėl meikapo, nesidažau labai stipriai, pamirštu daug ką ir stalčiai tikrai nelūžta : D Nors keista, bet pvz skaityt, fotkes ir review'sus žiūrėt tai lb patinka : D Arba pardėj čiupinėt

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 21:05

kiek elf teko domėtis, uk geresnė kokybė nei us. nežinau, nuo ko tai priklauso, bet ir produktai skiriasi truputį, bent paletės.;D elf'as vien dėl brushų gerai, nes kiek teko domėtis, papigiai, o kokybė nėra bloga. nepalyginsi su high endiniais ar mac, bet vistiek. kita vertus, pats mac'as truputį overrated jau, norėčiau lūpdažius pabandyt nebent, nes viskam kitam dublikatų neblogų yra, o ir kokybė, kiek teko domėtis, jau seniai nebestebuklinga. dar gal kompaktinė pudra būtų nieko pabandyt. į elf kosmetiką ir wet'n'wild panaši, irgi pigutė visiškai, bet lietuvoj yra, tai bent tiek gerai. pasirinkimas čia kiek esu mačius nėralabai didelis. turiu šešėlių paletę, tikrai nebloga, gražūs atspalviai, tik blizgios spalvos turi savybę iškrist iš konteineriukų :D o revlon krempudros kiek girdėjau kaip tik labai sunkios yra, nors gal šita ir lengvesnė, nes kitos dagiausiai medium-high coverage. bet man tai čia visiškai ne problema :D dar nars blushų ir bronzerių norėtųsi pabandyt, keletą esu išsirinkus, tik neturiu galimybės nusipirkt.;d

o šiaip, gal inglot produktų kas nors turit? kokia nuomonė? aš kol kas turiu tik du brushus ir gel eyeliner'į, nuomonė labai gera, tik vieną brushą kažkur nukišau :D eyelineris labai gerai pigmentuotas, lengvai paišos su juo, laikosi irgi labai ilgai, praktiškai visą dieną. naudoju ir vietoj pieštuko ant waterline, žymiai geriau veikia, tik tiek, kad jautriaakiams nelabai tiktų, manau. nusiplauna sunkiai, nes waterproof, jei neklystu, bet tikrai geriau daugiau laiko nuvalinėt negu taisyt kas pusantros valandos

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 21:31

wetnwild turi paletę,jo?aš turiu 3 spalvų, tai pačių šėšėlių kokybė tai faina bent man, tik dėžutė/įpakavimas lb jau nekoks:D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 22:52

jo, mano 6ių spalvų, Lust vadinas, jei gerai pamenu. pakuotės kokybė tai tikrai ne kažką.:D galėtų ir šiaip įpakavimus pakeist, man visada smagiau turėt gražų dalyką, nors aš ir tuos gražius visaip išmurzinu, nes nemoku prižiūrėt daiktų labai;D o kaip už tokią kainą, šešėliai tikrai geri, sutinkuu :D

Vartotojo avataras

too_Fake

Įsijaučiantis

752.04 Lt

Standartinė » 2012 Vas 01, 10:29

HotMess rašė:Paveikslėlis

Gražu.; >

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę