KompleksaiLabai kompleksuoju del isvaizdos, veido. Nu taip nekenciu savo veido, kad blemba... Mano zandai net nelygus, vienas kazkiek idubes, kitas putlokas gan.(manau tai nuo to, kad kai ciulpdavau saldaini ar ciulpinuka vaikystej, tai desines puses zande vien ji laikydavau, kad kalbet patogiau butu:D)
Galiu kompleksuoti dėl visko, bet to nedarau, nes nematau prasmės. Stengiuos rečiau žiūrėt į veidrodį.
![]() Seniau kompleksuodavau dėl užpakalio, bet jau kokie treti metai, kai nuolatos susilaukiu komplimentų iš vaikinų. Tas pats ir su lūpom, akim. Tad ko čia kompleksuot? ; D Pastebėjau tai, kad dėl ko vaikystėj kompleksuoji, vėliau tampa mylimiausiom tavo savybėm.
Aš tikriausiai niekad nesuprasiu panelių, kurios taip kompleksuoja dėl ūgio. :]
Koks tas ūgis turi būti, kad taip kompleksuoti? Mano klasiokės ūgis buvo 1,89, ir gražu. Taip, gal buvo kartais nemalonu, kai mažiukai vaikinai šalia, bet vistiek. : D Va, mano 1,74 tikriausiai, tai visai normalus ūgis. Yra va pilna draugų žemesnių, kartais nesmagu, bet čia gi ne kompleksas. : D ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |