KompleksaiTuriu daugybę randų ant rankų. Maždaug nuo alkūnės iki delno. Apie 99proc., perskaičiusiųjų tai staigiai sumano, kad pjaustaus. Niekad nesipjausčiau.
Turiu didoką randą ant kairės rankos.. Plėštinė žaizda, 11 siūlių. Ant kairės kojos turiu hm.. Gal keistai nuskambės, bet skylutę, įdubimą. Iš ten buvo trauktas galingas pagalys. Ant veido, virš antakio turiu šiokį tokį guzelį. Nėr jis didelis. Net labai mažas. Bet matomas. Mažytė, nešiau pieno butelį [tuomet visi buvo stikliniai], užkliuvau, nugriuvau. Įstrigo šukė veide. Labai nekompleksuoju, bet retkarčiais užplūsta mintys ~ "Kas būtų, jeigu būtų". Nors draugams, pažįstamiems, mano randai patinka. mano didžiausi kompleksai:esu plona ant tiek kad net dubens kaulai ryškiai matosi kai apsivelku prigludusi rubeli arba bikini
. dėl spuogu ir inkštiru : priekinio dantie( neseniai nusiskel;usi buvau ir man ji netikra padare, sake nesiskirs bet kai buna šalta man ji šiek tiek pamelinuoja.. seniau jauciau kompleksa kad gyvenu kaimelyje...
na atrodo viskas Turiu kai kuriuose vietose randu is vaikystes.... Pilnas apvalokas, nors noretusi mazesnio ;/ bet ne taip kad butu jau i vidu..., nu zo kai kurios vietos pas mane apvalokos
... Na as jokiu kompleksu neturiu atrodo daugiau dar man plaukai pasakyciau greitokai auga.... kiti pasakytu tai augink... Bet man netinka, as turiu savo plauku stiliu na atrodo viskas ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Bet dabar nusidažius taip, kad nebejaučiu to komplekso... O šiaip tai manau jų galbūt daug kas turi, tik nenori atvirai prisipažinti. 

. dėl spuogu ir inkštiru
: priekinio dantie( neseniai nusiskel;usi buvau ir man ji netikra padare, sake nesiskirs bet kai buna šalta man ji šiek tiek pamelinuoja..

ir jūs tai vadinat kompleksais? patikėkit kokį aš kompleksą turiu