|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Stelmužis
- Apšilinėjantis
-
- 1,054.09 Lt
» 2011 Spa 17, 17:57
Gabe7 rašė:Gal Malūko "Kraujo skonis" patiktų. 
Esu skaites, liuks knyga. Šiaip mėgstu fantastiką, romanus. Pavyzdžiui Angie Sage, J.R.R.Tolkien, J.K.Rowling, Christopher Paolini, Jack London - vieni iš mėgstamiausių mano autorių. Be knygos gyvenimo neįsivaizduoju, nors ir susigadinau per jas regą, jos mane vis labiau įtraukia. Priklausomas aš nuo jų  .
--------------------------------------
-
jub
- Lankytojas
-
- 442.00 Lt
» 2011 Spa 17, 18:20
Sveiki  Gal kas nors skaitote knygas per e book reader? Mąstau ar verta jį įsigyti ar ne ir nežinau ar ne tas pats kaip ir per kompiuterį akis varginti..
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2011 Spa 20, 20:17
Dabar įsigijau "Pelkynės princą". Dokumentinė knyga apie karą Irake, tai tiesiog ryte ryju. Visgi, žiauriai prastas vertėjas buvo, nes yra tokių perliukų kaip "Kitą rytą jis atsibudo jau nebegyvas".
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2011 Spa 21, 12:53
Pamėgau istorinius romanus. Perskaičiau visas Bernardo Kornvelo knygas, tikrai idomiai rašo, be jokios romantikos, pagražinimų, o tikrą to meto tiesą.
-

Satina
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,448.18 Lt
» 2011 Lap 03, 19:27
Patinka man detektyvai, nuotykių, fantastikos knygos. Šiaip anksčiau aš nemėgau skaityti net 15 min nepaskaitydavau knygos, mama galima sakyti versdavo skaityti , bet ir tai tik žiūrėdavau į tuščius puslapius ir tipo skaitau. O va 4 klasei atsimenu perskaičiau knygą "Vidurnaktis" ir nuo tos knygos aš pamėgau skaityti. Ir iki šiol skaitau ypač vasarą kai yra laiko. 
-
vwyvwa
- Lankytojas
-
- 249.00 Lt
» 2011 Lap 11, 18:13
ha, niekada neskaitydavau knygu pries tai kai atsirado tas saulelydis kadangi mergaites klasei apie tai ir tekalbejo nutariau perskaityt ir as na pirmus dezimt puslapiu sekesi sunkai o veliau kai issiskaiciau nu ir visas 4 dalis is karto nejau nei su draugais susitikt nei nd dariau tiesiog gryzus is shules visada deina knyga skaitydavau o veliau ir filma paziurejau maanau kad nuo tada ir labiau pradejau skaityt knygas man labai patinka romanai.. arba detektyvai tos knygos kurios tiesiog itraukia kai skaitai na o kai skaitau koke knyga jej per pirmus 30 psl neitraukia tai ir metu i shali, taigi skiatau tik man idomias knygas
-

Bubble_ghost
- Dalyvis
-
- 2,371.24 Lt
» 2011 Lap 11, 21:51
Man patinka knygos kurios nėra lengvos, i mean ne apie kasdienį daugeliui įprastą gyvenimą. Patinka sunkesnės, tos kurios yra realios, paveikiančios, ypač apie žmones gyvenančius sunkius gyvenimus. Žanrai tai psichologinis, romantinis, romanai. Nesiskaito fantastika ir viiiisai nemėgstu nuotykių literatūros.
-

Monikenia
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 3,723.33 Lt
» 2011 Lap 15, 16:11
DIEVINU SKAITYT. Labai daug esu perskaičius. Per mėnesį perskaitau nuo dviejų iki keturių knygų. Aišku būna ir išimčių, kaip visai laiko nebūna.(bet retai) Mėgstamiausi rašytoja Agata Kristi (GERIAUSI DETEKTYVAI)
-

Ecstasy
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 2,523.40 Lt
» 2011 Lap 15, 16:40
Gal kas skaitę Fritz Riemann-"Pagrindinės baimės formos"? Kaip jums ji? Pats galvoju nusipirkt, nes sakė labai gera knyga, galvoju dar reik pasidomėt nuomonių apie ją.  Ir tuo pačiu, kokios nuomonės apie Tim Guénard-"Stipriau už neapykantą"? Viena iš lietuvių rašytojų patarė ją perskaityt, bet jos pirkt jau nelabai kur yra, o bibliotekose nerandu.
-
Pride
- Lankytojas
-
- 405.00 Lt
» 2011 Lap 26, 05:52
Skaitau, tiesa, paskutiniu metu daugiausia grauziu su savo kursu susijusias knygas (biochemija, genetika ir mikrobiologija), bet vistiek neatsisakau pagrauzti ir kitu  Stai neseniai paskaiciau Sopenhauerio trolinimo vadoveli, dabar kaitau N.Davies god's playground apie Lenijos, Lietuvos ir baltarusijos istorijas. Mano sarase dar stovi Smito tautu turtai.
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2011 Lap 26, 14:03
Skaitau daug knygų ir iš tikrųjų mėgstamiausios knygos net neturiu. Aišku, patinka daug, bet labiausiai patinkančios neturiu ;> O ant to pačio rašytojo knygų ilgai neužsistoviu.
-

Bubble_ghost
- Dalyvis
-
- 2,371.24 Lt
» 2011 Lap 26, 16:59
Ecstasy rašė:Gal kas skaitę Fritz Riemann-"Pagrindinės baimės formos"? Kaip jums ji? Pats galvoju nusipirkt, nes sakė labai gera knyga, galvoju dar reik pasidomėt nuomonių apie ją.  Ir tuo pačiu, kokios nuomonės apie Tim Guénard-"Stipriau už neapykantą"? Viena iš lietuvių rašytojų patarė ją perskaityt, bet jos pirkt jau nelabai kur yra, o bibliotekose nerandu.
Skaičiau ''Stipriau už neapykantą''. Iki pusės knygos visai patiko, bet paskui pasirodė labaaaai ištemta. Tiesiog kartojas viskas ir nėra tokių užkabinančių taškų. Nors ko ir norėt, juk tai-biografija.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|