Diskusijos Gyvenimas

Knygos

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 23:15

Labai mėgstu skaityti.
Esu skaičiusi tikrai daug knygų, todėl išskirti vienos mėgstamiausios tikrai negaliu. Šiaip labiausiai įsiminė R. Bacho "Džonatanas Livingstonas žuvėdra", Egziuperi "Mažasis princas", P. Coelho "Alchemikas", O. Wilde "Doriano Grėjaus portretas", I. Mero "Lygiosios trunka akimirką", R. Granausko "Gyvenimas po klevu"... Pastaruoju metu pamėgau skaityti ir lyriką, patinka A. Baltakio kūryba. Iš dramos patiko J. Grušo "Meilė, džiazas ir velnias".
Mėgstamiausiu rašytoju dabar galėčiau pavadinti R. Granauską, mat būtent jo kūrybą neseniai atradau. Perskaičiau "Gyvenimas po klevu", "Kenotafas", "Jaučio aukojimas", artimiausiu metu imsiuos jo romano "Rūkas virš slėnių".

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 23:50

o...man kaip tik per šią vasarą reikia perskaityt Granausko ,,Gyvenimas po klevu". nu ir tą ,,Jaučio aukojimas". Na, jei sakai įdomu, tai gal reiks mėgint. Nors kiekvieno skoniai skirtingi. :)

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 12:00

Skirtingi, skirtingi, todėl bijau ir rekomenduot kažką :D
O kelintokė tu, kad reikia perskaityti?

Vartotojo avataras

Seya

Įsijaučiantis

3,024.82 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 13:55

Kas be ko, vienas iš mėgstamų rašytoju P. Coelho. Labai patiko jo "11 minučių" ir " Portobelo ragana". Taip pat viena iš įsimintiniausių knygų A. Kamiu "Svetimas". Tokia priverčianti galvoti knyga, kas įdomiausia, kad daug vietos paliekama skaitytojo išvadoms, jokios konkrečios peršamos nuomonės. Taip pat A. Rimbaud, jauno prancūzų poeto (buvusio) kūryba. Gaila, kad nedaug jis parašė, bet labai patiko "Sezonas pragare. Nušvitimai".

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 23:56

DripDrop rašė:Skirtingi, skirtingi, todėl bijau ir rekomenduot kažką :D
O kelintokė tu, kad reikia perskaityti?

būsiu dešimtokė :) šiai vasarai sąraše 13 knygų... pffff...;DDDD jaučiu sunkiai ir pusę perskaitysiu... o tu kelintokė?

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2010 Bir 21, 18:44

Kai labai įdomi knyga tai visada perskaitau , bet ilgai . Nesu linkusi skaityti knygas . Jau pasiruošiu skaityti , atsisėdu , pradedu ir man atsibosta . tai man reikia verstis skaityti knygas . šiaip , labai norėčiau pagaliau pamėgti jas skaityti .: )

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 10:10

Gutsy rašė:
būsiu dešimtokė :) šiai vasarai sąraše 13 knygų... pffff...;:) jaučiu sunkiai ir pusę perskaitysiu... o tu kelintokė?

Būsiu 9-okė. :-)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 15:24

Šiandien buvau bibliotekoje :sweeet: tai pasiėmiau 3 knygas. V.C. Endrius "Nebaigta simfonija", to paties autoriaus "Širdies daina" ir Johannos Linsdey "Angelas".
Mėgstu tą V. C. Endriaus knygų serija su Melodija. ;}

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 15:54

Aš šiandien taip pat buvau bibliotekoje , irgi pasiėmiau 3 knygas . : )

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 20:04

Mėgstamiausios knygos:
Cecelia Ahern - Jeigu mane dabar pamatytum (liūdna, bet kartu ir įkvepianti knyga)
Marian Keyes - Ar ten kas nors yra? (labai liūdna knyga, verkiau)
Melvin Burgess - Heroinas (šiaip tokia faina knyga, du kartus skaičiau)
William Golding - Musių valdovas (žvėriškai kraupi knyga)
Menelajas Lundemis - Dangus niaukiasi (liūdna ir tokia... išskirtinė knyga)
Hektoras Malo - Be šeimos (miela knyga)
Alison Weir - Nekaltoji išdavikė (knyga, nukelianti į anus laikus)

;) ;)

Dar beje mėgstu Charlaine Harris knygas (Miręs iki sutemų, Mirusios širdys, Mirusiųjų pasaulis)

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 20:48

Atsakydama į temą pirma nukrypsiu kiek į šalį. Dauguma mūsų užaugome vienaip ar kitaip prisilietę prie knygos. Knyga lydėjo mus visur ir nuo mažumės net vasaros metu gaudavome sąrašus kokias knygas reikia perskaityti. Dabar tai išnyksta. Manau, kad net knygų nemėgstantys sutiktų – gaila.

Knyga. Vis tas pats jausmas ją paėmus į rankas. Tik ji padeda pabėgti nuo visko kas aplink ir kartais skauda.

Vertinu dvi autores vienodai: Jodi Picoult ir, kaip nekeista, Dalią Jazukevičiūtę. Jų kūryba visiškai skirtinga, bet visos jų perskaitytos knygos pasilieka.

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 20:52

Ooooo Jodi Picoult tikria vertinu ją ir jos knygas,nuostabi rašytoja.
Paskutinį kartą redagavo Fregatta* 2010 Bir 22, 20:52. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 23:05

Niekada man nebūdavo knygų sąrašų, bet pati labai mėgau skaityt. Kai perėjau į gimnaziją, atsirado sąrašas. Praitais metais buvo 10 knygų (nors visų ir neperskaičiau, gal kokias 6), o šiais dar nemačiau sąrašo, kažkodėl mano durnas pc jo neatidaro. :|

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 00:16

Mėgstu biografiją - ypač apie Jacksoną :D
Ir manga knygas : )
nereali knyga Dėdės Tomo trobelė, Oliveris Tvistas, Trise prieš mafiją ir daaaug kitų. :)

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 01:29

Kanapiorka rašė:Vertinu dvi autores vienodai: Jodi Picoult ir, kaip nekeista, Dalią Jazukevičiūtę. Jų kūryba visiškai skirtinga, bet visos jų perskaitytos knygos pasilieka.

Jazukevičiūtė yra kieta motera.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių