Diskusijos Gyvenimas

Išsiskyrimas dėl išvaizdos keitimo

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 18:52

Na aš manau, kad kiekvienam žmogui rūpi tas antros pusės seksualumas, patrauklumas. Vargu, ar galėčiau pamilt merginą, kuri prisivėrus auskarų (pvz. http://www.freshpainted.com/img/bizarre ... rope14.jpg ). Bet jei myli žmogų, ir jis jau tuo meilės laikotarpiu taip padarytu, net nežinau ką daryčiau... Jei auskaras nosyje, lūpoje, liežuvyje-tai gal ir nieko dar... Bet jei antakyje, arba kas čia minėjo tas genitalijų srity, tai nei 5, nei 9. Žodžiu, išvaizda rūpi tikrai daug kam, tam tarpe esu ir aš. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 19:08

Tai faktas, kad rūpi. (: visiems rūpi. Garantuoju. Nors ir sako, kad jokio skirtumo ir t.t., tačiau kardinalių pasikeitimų, kurie būtų nepriimtini antrajai pusei, o galbūt nelabai ir visuomenei, tai tikrai dauguma netoleruotų.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 21:46

jei kažkoks neryškus išvaizdos pakeitimas būtų, tai velniai nematė, pradžioj gal kiek keista būtų, bet vėliau, mana, galima priprast. Nors manau, jei mylimasis užsimanytų kažkokios naujovės, tai natūraliai pradėčiau galvot, kad jei jis man patinka toks koks yra, tai kam nori kažką tobulint dar ir pan, kažkam kitam įtikt ir bla bla bla, nors taip tik gal savo seną svajonę išpildo, tada vėl abejonės, kad su tos svajonės išpildymu, gal ir santykiai su manim pasidarys neįdomūs,jam noris kažko naujo, o man juk gerai kaip yra. Bet manau, kuo stipresni santykiai, tuo mažiau kreipiama dėmesio į tokius dalykus. Jeigu kardinaliai išvaizda pasikeičia, po ilgo nesimatymo, tada irgi, aišku sunku, ypač kai 'pirmas' įspūdis susidaromas akimis, sunkiai eina sutapatint tą šalia esantį žmogų, su tuo, kaip jis anksčiau atrodė, bet kaip bebūtų, manau, kad taip tik santykių tvirtumą galima.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 12:48

Nu blemba aš saviškio nepalikčiau net jei plaukus žaliai nusidažytų ir 5 auskarus į veidą įsivertų.

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 13:37

Jei turėčiau merginą, ir ji nepaisant mano nuomonės įsivertu tuos pačius 5auskarus į veidą, ar persidažytu plaukus mėlynai, tai tikrai to netoleruočiau. :)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Lap 03, 21:14

Zinau tokia porele, kurioje mergina buvo paprasta apvalute mergina, kuri nuolat daresi tatuiruotes, pasididino krutine, pasitaise nosi, lupas, sulieknejo ir vyras ja paliko. Bet paliko ne del isvaizdos, o del to, kad kartu su isvazdos pasikeitimais pasikeite ir jos charakteris - ji tapo labai arogantiska, salta ir susitelkusi tik i savo isvaizda, ji tapo tiesiog nebe ta moterimi, kuria vyras vede.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 14:19

Ecstasy rašė:Jei turėčiau merginą, ir ji nepaisant mano nuomonės įsivertu tuos pačius 5auskarus į veidą, ar persidažytu plaukus mėlynai, tai tikrai to netoleruočiau. :)

Ir paliktum? Ar tas netoleruočiau reiškia papykčiau ir susitaikyčiau?

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 20:12

kvaila kvaila kvaila!! skirtis su žmogumi vien dėl to, kuo jis nori būti? dėl to kas jam patinka? žinoma, kad tai tėra paskutinis lašas perpildęs taurę, bet vistiek.. nors žinoma, jei meilės nėra.. viena mano pažįstama buvo palikta vaikino, nes nusidažė plaukus iš raudonos į mėlynus.. jei patiko raudonais plaukais, kodėl nebepatiko mėlyni? na, tai tikrai ne išvaizdoje slypi, tiesiog neliko meilės, akivaizdu. o štai teko girdėti jog vaikinas paliko merginą, jog ši nesutiko dėl jo nusidažyti savo natūralių plaukų!! argi tai meilė?

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 20:38

Kai pradedi draugaut, tai draugauju su vienu žmogum,pripranti prie jo. O kai prisiveria tų auskarų ir pan-to nedaro be priežasties. Reiškias keičias ir žmogus. Ir savaime dingsta tas žmogus,kurį pamilai. Bent tokia logika mano. :D Nors realiai nežinau kaip elgčiaus.:D

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 13:41

Aš tai nemanau, kad jeigu žmogus įsivėrė auskarą, tai jau pasikeitė. Jetau, gal tiesiog atsirado noras turėti auskarą ir tiek.

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Lap 07, 16:02

Vienas, tai vienas. Bet kai prisiveria jų kai kurie, tai ką žinau. :) Gi tuomet pasikeičia ir stilius žmogaus, gal iš normalio panelės taps į punk'ę, ar gotę, ar dar kokių ten yra...

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 20:47

taigi, jei nepatinka tie auskarai vaikinui, tarkim, o jis pradeda draugauti su panele, kuri, kaip sakai, yra normali. bet ji galbūt tik taip atrodo iš išorės, nėra prasivėrusi auskarų ir nesirengia iššaukiančiai, nes tarkim, neturi tam lėšų, ar tėvai neleidžia šito. viduje, ji vistiek yra tuo, kas yra. todėl, tokie žmonės, tiesiog ir nepradeda dažniausiai draugauti. o jei vis dėlto taip atsitinka.. čia jų problemos. išvaizda nėra viskas. tačiau tai panašu ir susiję
ir tik labai dideli pokyčiai gyvenamoje aplinkoje, stiprūs sukrėtimai ar kokie itin svarbūs pakitimai gali priversti, tą, kaip tu vadini, normalų žmogų pasikeisti, prisiverti auskarų. partneris manau taipogi prisideda prie šitų veiksnių. o jei ji yra viduje tokia, ir atsiradus galimybėms pakeičia išorę, stilių ar dar ką, jei patiko, kai buvo iki tol, manau turėtų patikti ir toliau..
tikiuosi, kas nors suprato, ką norėjau pasakyti. x.x [ ; DD ]

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Lap 12, 19:20

jei turėčiau vaikiną ir jis prisivertų daugybę auskarų, ryškiai nusidažytų plaukus man nepasakęs tikriausiai žiauriai susipyktumėm. Žiauriai nevyriškai atrodo tokie vaikinai.. tačiau jei tik įsivertų kokį vieną auskariuką ar dar ką nors ne ekstremalaus su savo išvaizda padarytų tai nepykčiau.. na nebent truputį, bet ir tai neilgai ;)
šiaip jei dėl kokių neryškių išvaizdos pakeitimų pora išsiskiria, tai kažin ar jie vienas kitą ištikro mylėjo ;)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Lap 13, 17:41

Akvilė. rašė:taigi, jei nepatinka tie auskarai vaikinui, tarkim, o jis pradeda draugauti su panele, kuri, kaip sakai, yra normali. bet ji galbūt tik taip atrodo iš išorės, nėra prasivėrusi auskarų ir nesirengia iššaukiančiai, nes tarkim, neturi tam lėšų, ar tėvai neleidžia šito. viduje, ji vistiek yra tuo, kas yra. todėl, tokie žmonės, tiesiog ir nepradeda dažniausiai draugauti. o jei vis dėlto taip atsitinka.. čia jų problemos. išvaizda nėra viskas. tačiau tai panašu ir susiję
ir tik labai dideli pokyčiai gyvenamoje aplinkoje, stiprūs sukrėtimai ar kokie itin svarbūs pakitimai gali priversti, tą, kaip tu vadini, normalų žmogų pasikeisti, prisiverti auskarų. partneris manau taipogi prisideda prie šitų veiksnių. o jei ji yra viduje tokia, ir atsiradus galimybėms pakeičia išorę, stilių ar dar ką, jei patiko, kai buvo iki tol, manau turėtų patikti ir toliau..
tikiuosi, kas nors suprato, ką norėjau pasakyti. x.x [ ; DD ]

Visiskai tau pritariu. As irgi kol neturejau darbo, su tevais gyvenau tai rengiausi, ka jie pirko, bet kai issikrausciau ir pati pradejau uzdirbti pinigus tai ir susipirkau visus 'kietus' rubelius :rock:

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 11:02

Šiaip perskaičiau dabar tik kelis postus.
Bet iškart supratau, maždaug apie ką.
Tarkim žiūrint iš mano pusės., niekuomet nesiverčiau jokių auskarų ir nedažyčiau plaukų,nepasitarusi su antra puse, nesvarbu,kad aš to gal ir norėčiau, bet jis svarbus žmogus ir įdomi jo nuomonė, nes jam gali nepatikti :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių