Diskusijos Gyvenimas

Išsiskyrimas dėl išvaizdos keitimo

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 12:55

Nežinojau, kaip protingiau pavadint temą. Jei kas sugalvos, pasufleruokit, pervadinsiu. ;d

Įtariu, kad nelabai aišku, ko norėjau paklaust. Vis dažniau iš aplinkos girdžiu "Jei mano mergina persidažytų plaukus, palikčiau", "jei mano vaikinas įsivertų auskarą, palikčiau" ir taip toliau. Vakar draugė pasiskundė, kad vaikinas ją paliko dėl to, kad ši įsivėrė auskarą virš lūpos. Susimąsčiau, ar tarp tokių žmonių iš vis buvo meilė, jei dėl tokių menkniekių skiriasi? Ar tik man tai atrodo menkniekiai? Žinoma, aš nebūčiau patenkinta, jei maniškis įsivertų auskarą ar nusidažytų plaukus, jam paprasčiausiai to nereikia (mano akimis), bet tikrai dėl to nepalikčiau, nes tiesiog per daug jį myliu. O ką apie tokią situaciją manote Jūs? Ar tarp tokių žmonių būna meilė? Ar toks išvaizdos keitimas (auskaro įsivėrimas, plaukų dažymas ir pan.) yra menkniekis, ar dėl to Jūs irgi paliktumėt savo antrąją pusę? :}

--------------------------------------

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 13:19

Reikia atsižvelgti ir kitą asmenį. Gi nesiversi žiedą į genitalijų sritį nepasitaręs su draugu/drauge. Ir iš viso toks esktremizmas ne į gerą.Jei nėra kažkokių jausmų, o tik ieškai dingsties žmogumi atsikratyti, tai žinoma palikčiau. Bet atsakymas į tiesioginį klausimą - tikrai ne. Man tai nerūpėtų. O turėtų ?

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 13:21

Aš suprantu, kad reikia pasitarti ir panašiai. O ar turėtų rūpėti... Mylimas žmogus savaime rūpi, ar ne?

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 13:41

nebūčiau patenkinta jei vaikinas nusidažytų plaukus, stengčiausi atkalbėt jį, nes man ir taip gražu, bet pvz jei įsivertų auskarą pvz į kokį antakį ar ausį tai nebūčiau prieš. tegul, man negaila. :D o dėl tokių menkniekių skirtis tai absurdas.. čia tik pretekstas išsiskirt nepasakant kad nebemyli ar šiaip dėl kokių kitų priežasčių:D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 15:43

didžiausia nesąmonė skirtis dėl tokių dalykų.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 15:53

na ką žinau, man tai truputuką kvaila atrodo palikti žmogų dėl tokių niekų, kaip išvaizdos pakeitimas :D nežinau, nesu kada nors labai rimtai draugavus, bet jei man pasakytų jog paliks, jei kažką padarysiu/nepadarysiu, tai jaučiu sutikčiau. nes mano išvaizda yra mano išvaizda, o jei kažkas mane myli tik dėl to, jog aš "graži" tai nepavadinčiau to tikra meile :D taip kad, kaip pažįstama yra pasakius - "pasaulyje be manęs dar milijardai kitų merginų".
jei mano vaikinas, pasidarytų kažką man nepriimtino, tai nuoširdžiai jį mylėdama, gal ir pabandyčiau pasakyt, jog man tas nelabai, bet čia jo reikalas. nemanau, jog galėčiau palikt)

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 16:53

A6 irgi manau, kad dėl tokių pasikeitimų palikti vaikiną - absurdas! net jeigu vaikinas nusiskustų galvą (man tai pati baisiausia vaikino šukuosena), ir tai, jeigu jį myliu, nepalikčiau. Plaukai atauga.

Vartotojo avataras

SaNdoRiN

Įsijaučiantis

59.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 19:34

Reiškias tokia meilė tebuvo, jei dėl tokio dalyko palieka. Žinoma, nėra labai tas jausmas puikus, kai pamatai tokius pasikeitimus, bet į tai neturėtu žiūrėti per daug rimtai, nes visgi to žmogaus kūnas, tai jei nori - pasidaro.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 21:22

Dar ir taip būna? Koks kieno reikalas, mano kūnas, ką noriu tą darau. Jei myli, tai mylės ir su mėlynais plaukais.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 21:36

na manau turi atsižvelgt jei ką nori daryt su savim ir į partnerio norus

va, o jei mastysi kaip politik, tai kžn, tai n a x u i draugaut su kažkuo, jei tik apie save galvoji, jei nekreipi dėmesio į jo norus, o jis turi vistiek tave toliau mylėt, kad ir ką tu darysi ;dd tada tas kitas žmogus pradeda mastyt, kad va, manęs nepaiso ir daro savaip, trubūt aš nerūpiu ir bla bla bla bla

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 22:05

Nesakau, kad reikia visai ignoruot partnerio norus, bet yra kvaila apribot savo norus vien dėl to, kad esat pora. Ir tai nėra kažkoks svanaudiškumas, tai tiesiog asmeninė laisvė. Man atrodo logiška keist išvaizdą neatsižvelgiant į kito norus. Bet aišku, jei ten tavo ta meilė pasireiškia tik jos šviesiems plaukams, papams ar užpakaliui, tai žinoma, kad reikia mest po didesnio išvaizdos pokyčio.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 00:57

Nemanau, kad tai išvis buvo meilė, jeigu paliko po to kai auskarą įsivėrė ne tokioje jau baisioje vietoje. Dėl labai stiprių pasikeitimų (ne kaip plaukų dažymas ten įprasta spalva, o kokia raudona ir pan.) manau, kad reikia pasitarti su partneriu ir ne tik su juo, bet ir su geriausiomis draugėmis ir t.t., nes kartais tai ko nori, nebūtinai tau tiks, o kitų nuomonė kažkiek padeda kartais.
Na mano pavyzdys, asmeninis. Nebuvo jau labai stiprių pasikeitimų išvaizdoje, bet dėkim labai nemėgdavau treningų ne sporto metu, o laisvalaikiu, bet draugas nekreipė į tai dėmesio, jam reikėjo, jis nešiojo. Ir pripratau. Pradėjau negi pliusų matyt: greitai nusimauna užsimanius sekso-greituko ( ; D ), gražiai išsiryškina užpakalis ir priekiniai pasididžiavimai. Ir šiaip, gražūs, geri treningai, o ne turginiai su dviem ar trim drūželėmis, atrodo gražiai ir vaikiną padaro labiau seksualų. Užplaukdavo jam ir juoko formoj su zelionkės spalvos purškiamais dažais nusidažydavo plaukus ir po mokyklą trainiodavos. Arba buvo skaičių 5 išsiskutęs kojoj. Nu tokių visokių nesąmonių, bet ne per daug rimtų, kad galėčiau pykti. Nu tai juokas imdavo. Bet kažkiek išvaizdą keisdavo. Nu nemačiau reikalo skirtis dėl to, nes mylėjau.
O jau dėl kokių tai rimtesnių irgi nemanau, kad mylint galima palikti. Nes tai išvaizda. Ją galima keisti, pakeisti, susigrąžinti į senąją. Suprasčiau, kad ten pusę ar didelę dalį kūno tatuiruotėmis padengtų ir pan.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 10:11

nu šiaip jo,jei myli,tai neturėtų dėl išvaizdos pasikeitimo palikt,bet būna kartais,jog kai kurie žmonės yra labai nusistatę prieš tam tikrus dalykus.Tarkim ten auskarai,antsvoris(irgi išvaizdos pasikeitimu gali tapt),ar ten rūkymas.Ir kad ir kokia meilė būtų,principai nugali. :/

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 15:56

Aš kaip suprantu, mes čia kalbam ne apie pačius išsiskyrimus, o tik apie grasinimus išsiskirti. Mano nuomone, perspaudžia kai pasako, kad dėl to ar ano pasikeitimo paliktų. Nu įsivertų auskarą ar persidažytų plaukus ir vistiek nepaliktų. Nežinau, kas labiau erzina - kai neleidžia ko nors išvaizdoj pakeist ar kai spaudžia ką pakeist. Du vaikinai man pastoviai namiokus mėtydavo apie šviesius plaukus, kad ir kiek sakydavau, jog blondine niekada nebūsiu.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 15:59

Mes čia kalbam ir apie grasinimus, ir apie pačius išsiskyrimus.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių