Šis bei tas Pašnekesiai

Kas žmogų padaro gražiu?

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 12:07

tikrai su žmogumi niekada nešneku vien dėl to, kad jis negražus(greičiausiai man palieka gaila tokių žmonių ir tiesiog neatstumiu dėl to iš pradžių). na nebent jis pradeda flirtuoti ir kitaip lįsti, tada atstumiu. juk nieko neatsitiks, jei pabendrausi su neišvaizdžiu bachūru. niekas neliepia iš karto laižytis ir pan. aš dažniau netgi nebendrauju pamačiusi charakterį žmogaus. greitai perprantu žmones.
Ir kaip tik aš privengiu tu "saldučių berniukų". jie neturi sielos....just like gingers.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 22:01

Gražu ryškus skruostikauliai, nesvarbu mergina ar vaikinas. Ilgi stori plaukai ant merginu. Aukštas ugis ant vaikinu. I plaukų ir akių spalvą nelabai skiriu daug dėmesio, nors seniau labai patikdavo tamsaus gimio žmones. Charizmatiškas įvaizdis.
Nors gal ir yra tie grožio standartai, bet dar kol kas neteko susitikti žmogaus ant kurio pirma mintis būdu 'omg koks/kokia baidykle'.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 02:07

Aišku kaip visada sakyčiau, kad žmogų gražų daro darbai, bet...vyrą gražų daro protingos kalbos, ateities planai ir stora piniginė ; D
Bet rimčiau, tai...
Žmogų gražų daro tvarkinga, elegantiška išvaizda. Geros manieros, protingos kalbos. Kartais leidimas sau tinkamai, bet ne per daug, atsipalaiduoti. Sugebėjimas pasakyti ne kai reikia.
O jeigu konkrečiau, asmeniškai man: šviesios akys, tamsūs plaukai, raumenys. (kol kas visi, labiau prie širdies buvę vaikinai, buvo pasportavę).
Šiaip mėgstu megztukais ir džinsais apsirengusius vaikinus. O laisvalaikiu mėgstu kai būna ne tik taip, bet ir su treningais kokiais geresniais. Bet tai ne kriterijus ir į tai dėmesio didelio nekreipiu. Svarbu, kad megztiniai nebūtų iš senelių laikų.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 12:18

Man gražu, kai žmogus nepasensta ir nesistengia elgtis, kaip "pridera" pagal jo amžiui. Man patraukli dažnai besišypsanti ir visada teigiama mergina. Ir tik tiek. Na žinoma, kad būtų truputi patrauklesnė už krokodilą!

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 12:30

Gražios mintys

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 13:33

lūpos ir balsas

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 01:13

Iš tikrųjų, tai dažnai būna, kad net neatkreipi į žmogų dėmesio, bet kai jis pradeda šnekėt tada kažkaip pradedi pastebėt, kad vis gi jis labai gražus : D
Pastebėjau, kad kai žmogus pradeda taip protingai, gyvenimiškai kalbėt, mane laaabai traukia tas, tada jau pradedu ir išvaizdą pritraukinėt prie to grožio, daugmaž: Kreiva nosis kažkokia, bet užtat dėka jos kokie įdomūs bruožai pasidaro, netgi savotiškai gražu ir pan : DD

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 16:48

JustuShe rašė:
jie neturi sielos....just like gingers.

iš ko čia tokia išvada? ;)

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas