Šis bei tas Pašnekesiai

Kas žmogų padaro gražiu?

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2011 Spa 28, 20:05

Dauguma mūsų sako : grožyje turi būti protas, žavi siela. Išorinis grožis nėra svarbiausia. Taip, sutinku. Bet juk kalbant atvirai - iš pradžiu pamatę žmogų įvertiname jo/jos išvaizdą.. O tada tik pradedame arba nepradedame bendrauti.
Taigi, kokie žmogaus veido, kūno bruožai yra gražiausi jums? Ir ar viena smulkmena pvz: veide nosis, ar veido forma pasikeitus - padarytų žmogų gražesniu? nekalbant apie plastines operacijas.
Ar jum buvo taip : žmogus nenorėjo su jumis bendrauti vien dėl to, jog neatrodėte jam gražus?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Spa 28, 23:45

Aš tai didesnį dėmesį skiriu figūrai, jei stora, tai joks fotomodelio veidas nepadės. O kad dauguma žiūri į išvaizda tai jo, susidaro išankstinę nuomonę apie žmogų net su juo nepabendravę.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Spa 28, 23:59

daug ką lemia iš tikro išvaizda, kad ir kaip būtų.
bet čia jau renkantis bahuriuką. o bendraut tai niekad neatsisakau su man nepatinkančiu(iš išvaizdos) žmogum.
o kaip gali pasikeist kažkokia kūno/veido dalis be plastinės operacijos(kalbant apie koregavimus)?;o
nebent šukuosena, kūno formos.
man asmeniškai iš veido labai gražu kai nosis tokia smaila būna;D ir antakiai tamsūs. bet nesuaugę!:DDD

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 10:13

lol gal atvirkščiai, renkantis paną, juk ir sakoma, dailioji lytis ir pan... o apie bahurus, kaip ten pala, svarbu gražesnis nei beždžionė : D
nu vstk išvaizda sudaro pirmą įspūdį, o po to jau eina bendravimas, o jei jau bendravimas lb fainas ir mielas tau žmogus tai išvaizdos minusus tai užgožia manau.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 13:08

išvaizda labai daug lemia,nes žmogų sutinki pagal ją,bet grožis yra subjektyvus dalykas ir kas vienam negražu,kitam gali būti tiesiog dieviška.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 14:19

Vykst rašė:lol gal atvirkščiai, renkantis paną, juk ir sakoma, dailioji lytis ir pan... o apie bahurus, kaip ten pala, svarbu gražesnis nei beždžionė : D
nu vstk išvaizda sudaro pirmą įspūdį, o po to jau eina bendravimas, o jei jau bendravimas lb fainas ir mielas tau žmogus tai išvaizdos minusus tai užgožia manau.

laikai pasikeitė;D;P
plius jau jei elgesys kaip beždžionės būna (o dažnai taip pasitaiko;D), tai nekalbu net apie išvaizdą..

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 15:10

laikai pasikeitė : DD kuo pasikeitė?juk kiek šimtmečių taip buvo ir bus manau visą laiką : D pasikeitė gal tik tuo, kad mergos daros kaip baxurai iš elgesio ir pan. ;xx

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 15:19

man pvz lb gražu didelės, žalios vaikino akys! o panelė blondinė ir rudaakė. norėčiau linzių :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 15:23

mane tai žaliakės žavi, jop
arba jo blondinė rudaakė/žaliakė
arba čiorna žaliakė
arba brunetė žaliakė/rudaakė : D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 15:24

nu va mano žalios akys bet labai norėčiau rudų :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 17:41

Vykst rašė:laikai pasikeitė : DD kuo pasikeitė?juk kiek šimtmečių taip buvo ir bus manau visą laiką : D pasikeitė gal tik tuo, kad mergos daros kaip baxurai iš elgesio ir pan. ;xx

va tuo ir pasikeitė;p tai tą patį pasakyt galiu ir su tavo teiginiu,kad vietom apsikeitė, nors tiek šimtmečių ale buvo viskas;d
na manau kiekvienai merginai svarbi vaikino išorė. tu nesi mergina, todėl negali sakyt:)
ten gal vienai tik išvaizda ir terūpi, o kitom kažkiek svarbi, vidus ale svarbiau ir tt;D bet vistiek, visiems svarbu išorinis įvaizdis,veido bruožai ir pan, pripažinkim tai.

su tom akim tai čia irgi, nu gražu gal jo, ten žalios ir pan. bet kai kiti būna skirsto arba ieško mėlynakio/ės;D tai naa
arba dėl plaukų spalvos;D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 17:48

svarbu ant kiek, tipo gražu bus, ir tai svarbiausia? ir tikrai nemanau, kad visom merginoms tai svarbu, tau gal : D

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 20:23

Man pvz, gražu kai žmogaus tamsūs plaukai ir mėlynos akys, nesvarbu mergina ar vaikinas.
O šiaip tai man gražu tokios hmm... žalsvai gelsvos akys arba ryškiai žalios arba jei tamsūs plaukai tai mėlynos mėlynos mėlynos, arba kai šviesūs plaukai tamsiai tamsiai rudos. Pas kiekvieną žmogų skirtingai atrodo, kam tinka kam ne.
Apie išvaizdą, tai tikrai atkreipi pirmiausia į tai dėmesį, pagal ją susidarai pirmą įspūdį, bet visiškai išvaizda pasikliauti negalima, daug taip galima prarast. Aišku su visokiais apsileidusiais vaikinais/merginom tikrai nesinori bendraut. Žodžiu, kiekvienas žmogus yra skirtingas atvejis : D

Vartotojo avataras

LadyAis

Patyręs forumietis

Kelmė

3,237.18 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 21:05

Vykst rašė:mane tai žaliakės žavi, jop
arba jo blondinė rudaakė/žaliakė
arba čiorna žaliakė
arba brunetė žaliakė/rudaakė : D

Uo aš ir sužavėčiau kaip ir. Natūrali šviesiaplaukė rudai žaliomis akimis. :D :D
Man pačiai, jeigu tai yra draugė ar draugas, tai išvaizda nerūpi. Visiškai nesvarbu. Tačiau jei renkuosi vaikiną, tai svarbiausia, kad aukštas. :-) Man taip labai svarbu figūra. itin gražu sportuojantis. Kuomet matosi ne itin ryškus presas ir, į ką pirmiausia atkreipiu figūroje, tai tvirtas užapakalis. :D Nu man tai labai svarbu. Ir dar šukuosena. Visiškai nesvarbu kokia spalva. O daugiau nei veido bruožai, nei akių spalva, man praktiškai nerūpi.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 21:38

matai Aivarai?;D
visi mano ir tavo komentarai nublunka prieš prieš tai rašiusios:D
:up:
Ką ir sakiau:)

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju