Šis bei tas Pašnekesiai

Biseksualumas

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Spa 20, 19:24

Pirma,tai dėl pronografijos įtakos.Hm,ji net tik mus pasiekia per tv ar netą,bet net populiarios muzikos atlikėjos,kurių pagrinde klauso 12kametės mergaitės(rihannos,beyonces ir t.t.), dainuoja apie seksą.O kur dar visokie serialai,tokie kaip Jersey Shore ar asmenybės,kaip Paris Hilton,Britney Spears ir kt.
Ir visuomenės vis didėjantis liberalumas.Greitai čiuju vidury gatvės mylėtis jau bus norma,kaip dbr yra svingeriai,gėjai,seksas tryse ir pan.
Mano suvokimu,lovos reikalai turėtų būt tik tarp partnerių,arba uždariau skelbiami.O db gėjai reiškiasi,paradus rengia,teisių reikalauja,svingeriai irgi mėgsta savo nuotykiais girtis ir apskritai visa info yra viešinama,nu nesistebėčiau jei kita karta vaikus gimdyt jau 15-kos pradės.

--------------------------------------

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Spa 20, 20:05

SkyRocket rašė:
nuo kada myletis su dviem merginom yra homoseksualu? :cha: toliau. uzsimineti ne del prigimties? cia skamba lyg , apart gimines pratesimo sekas yra tabu tau? mada prie ko cia? biseksualumas kiles is zmoniu, kodel tada biseksualumas yra pastebimas tarp gyvunu?

eik truputi igauk gyvenimo patirties, tada pasnekesim

Lytis nenurodyta, tema biseksualumas. Iš kur man žinoti, kad čia vyrukas bando savo "gyvenimo patirtį" parodyti. GAl ir su dviem pingvinais bandei. Ir anot tavęs nepasivalkiojęs ir neprasipi*** su puse stoties rajono neturėsi gyvenimo patirties? Jaunasis degrade, reikia aiškiau reikštis. Tavo postas skamba taip "as pis** sui dviem mergom, as daug žinau" Daug tokių yra. Galvoja, jei gyvena pasileidę yra gilūs, protingi, daug matę. Anaiptol. Vyro lytinis, kad ir koks ilgas, ne teleskopas, tolimų vaizdų nerodo, patirties neįsiurbia į vidų. Viršutinė galva tam skirta. O ji ir turi pasakyti, kad nėr ko rašyt viešai kur organą sukišai, į kokius žemės ūkio padargus ir kiek jų buvo.

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 00:49

mano litynio gyvenimo paviesinimas yra tik mano reikalas. kalbi tarsi pazinotum mane, realybe kitokia.is esmes nesinori man su tavim gincytis kitu atveju nusileisiu iki tavo lygio, gyvenk savo dezuteje, o as geriau senatveje gailesius ka padariau negu ko nepadariau.

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 00:59

Gabe7 rašė:Pirma,tai dėl pronografijos įtakos.Hm,ji net tik mus pasiekia per tv ar netą,bet net populiarios muzikos atlikėjos,kurių pagrinde klauso 12kametės mergaitės(rihannos,beyonces ir t.t.), dainuoja apie seksą.O kur dar visokie serialai,tokie kaip Jersey Shore ar asmenybės,kaip Paris Hilton,Britney Spears ir kt.
Ir visuomenės vis didėjantis liberalumas.Greitai čiuju vidury gatvės mylėtis jau bus norma,kaip dbr yra svingeriai,gėjai,seksas tryse ir pan.
Mano suvokimu,lovos reikalai turėtų būt tik tarp partnerių,arba uždariau skelbiami.O db gėjai reiškiasi,paradus rengia,teisių reikalauja,svingeriai irgi mėgsta savo nuotykiais girtis ir apskritai visa info yra viešinama,nu nesistebėčiau jei kita karta vaikus gimdyt jau 15-kos pradės.

sutinku tam tikrais aspektais, bet prisiminkime istorija ir jos raida. romos imperijos laikais svingeriavimas buvo labai paplites dalykas, viduramziuose merginos tarp 13-15 jau istekedavo ir gymdydavo, babilone zmones viesuose vietose mylejosi, sevones japonijoje homoseksualu buvo labai dideles gretos tarp kariu ir tai buvo primtina tuo metu. kaip matai visatai buvo, niekas nepasikeite, keiciasi tik poziurys i tai. as manau jai zmogus nori paviesinti savo asmenini gyvenima cia tik jo reikalas niekieno daugiau.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 12:07

Manau visa bėda tame,kad žmonės turi per daug laisvės. Galima paviešinti viską, bet ne visi nori tą girdėti. Svarbiausia ne visi TURI tą girdėti. Galiausiai prisiklausę gali ne visai normalų dalyką priimti už normą. Tokia perdėta informacijos sklaida atima iš jaunų žmonių teisę rinktis. Dalykai,kurie yra daug maž "norma" nėra labaia fišuojami, o kraštutinumų apstu.
Skyrocket tu nepyk, bet tu parašei ne į temą, su tikslu pasigirt "aš turėjau lytinių santykių su dviem merginom". O paskui atseit senatvėj gailiesėsi koks buvai. Truputį apgailėtina PARODA. Bet daugeliui tai būdinga. Man nė nereikia tavęs pažinoti. Tokių žmonių daug. Būtų protingiau nutylėti, deja, aš irgi idiotas. Jei ginčyjiesi internete su idiotu, jis daro tą patį.
Be to homoseksualumas senovėje - visai dėl kitų priežasčių buvo toleruojamas. Romos imperijos laikais - galvoji vergės norėjo labai mylėtis su pilvotais turtuoliais? Tai yra buvo Romos imperijos žlugimo priežastis - dingo disciplina, vergų buvo daugiau nei laisvų žmonių, įgavę valdžios žmonės per daug mėgavosi palaidu gyvenimo būdu. O Japonija, Sparta - homoseksualumą propagavo dėl karo tikslų, kad kiekvienas gintų savo meiluižį. Emocijos, prisirišimas prie kito žmogaus nustelbia mirties baimę, todėl karys tapdavo efektyvesnis kovos lauke. Be to, žmogaus prichika labai greitai pripranta prie lytinių iškrypimų ir greitai pradeda jų ieškoti. Lyginti praeitį su dabartimi, tai lyg būdas save pateisinti. Visada stengiamės save ateisinti. Geriausia ką galima padaryti - neplaukti palei srovę, kartais pagalvoti ką darai, ar tai teisinga, ar tikrai tu to nori.

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 12:52

nuo kada atsakymas i klausima yra traktuojamas kaip girimasis? as paprasciausiai pasidalinau savo isgyvenimu. kokiu zmoniu daug, kurie yra tureja lytiniu santikiu vienu metu daugiau negu su vienu partneriu, taip tokiu zmoniu apstu, ar tu traktuoji i mane asmeniskai kaip individa?

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 14:00

Turėjau omeny perdėta sureikšminimą. Be to čia ne visai biseksualu, dvi merginos su tavim mylėjosi, ne viena su kita, vėlgi nežinau kas ten buvo, nestebėjau. Jei ten koks vyrukas tau kiaušius kutentų dar, va tada jau biseksualumo būtų. Tiek to jau, pasimatavom kotais, galim baigt nemalonias šnekas :)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 14:57

sutinku tam tikrais aspektais, bet prisiminkime istorija ir jos raida.

jo,bet tada nebuvo tv,nebuvo reklamos,nebuvo interneto,nebuvo to tokio sekso "kulto". :)
as manau jai zmogus nori paviesinti savo asmenini gyvenima cia tik jo reikalas niekieno daugiau.

taip,bet man tai atrodo nepriimtina. :) Plius,gal kitiem net neįdomu?Nu forume aišku kiek kitaip,bet realybėje tas skelbimasis atrodo kvailas.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 15:51

na mane irgi būna, kad tiesiog žavi kažkokia mergina, bet nepavadinčiau to biseksualumu. tiesiog labai patinka žmogus ir tiek.
o apie biseksualius, na ką žinau, tegu būna :D
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Spa 21, 15:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių