Biseksualumas
Dieve, kiekvieno čia asmeninis reikalas kas patinka. O aš pavyzdžiui nieko prieš neturiu prieš tokius žmones.
![]() Man atrodo aš galiu atspėti kodėl tu sukūrei šitą temą: Sudomino nauja laida su Tila Tequila. Ar ne taip?
O šiaip tai biseksuolus žmogus mano galvą daug kartų geriau, nei homoseksuolus. Va prieš biseksus nieko blogo neturiu, bet homo man nelabai patinka... sorry.. ![]() Aš tikrai neturiu nieko neigiamo, nei prieš homo, nei prieš bi ir manau, kad kiekvienas žmogus yra biseksualus, tik tai priklauso nuo kažkokios vidinės savikontrolės, nuostatų ir panašiai, nes ne kiekvienas gali sau tai pripažinti.
per daug sureiksmintas dalykas. vyras turi lytini potrauki moterims, bet turi potrauki vyrams, na ta prasme buti draugais, o ne sexo geist ar dar ko. bisexualumas tai jau nukrypimas nuo normos. cia daugelis sako kad nrupi kas su kuo, o man idomu ir rupi kodel taip yra. išsigimstam ar ka?
Homoseksualumas ar biseksualumas, tai nėra XX ar XXI amžiaus mados klyksmas, šie dalykai jau atsirado labai seniai, antikos laikais. Nemanau, kad biseksualumas yra išsigimimas, sakyčiau išsigimimas yra, kai vaikus ar gyvūnus seksualiai išnaudoja. O jei žmogus myli ir priešingos lyties atstovą ir tos pačios, čia nieko blogo. Tai nereiškia, kad jei esi moteris ir myli moteris, kad su bet kokia moterim užsimanytum permiegoti, na bent jau man taip atrodo.
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |