The Sims 3: GenerationsNorint instaliuot nereikia, bet reikia, jei po to norėsi žaist. Visa tai supaprastina The Sims 3 Patch Downloader, o naujausiom versijom crack rasi game copy world
ir dar susiduriu su tokia bėda - instaliavus TS3, nukrekinus, atnaujinus iki 1.6.6 patcho, žaidimas pasileidžia, bet nuėjus į sukurtą šeimą, simsai užstringa ant pašto dėžutės ir nejuda, žaisti yra neįmanoma. Gal žinot, kaip būtų galima tai pataisyt? Ačiū už pagalbą
![]() Ką daryt jei aš Uploadinau ir gale man išmetė
"Setup has detected that The sims 3 is corrupt or not properly installed. Setup is unable to continue" Dabar kai tik bandau įrašyt visada šitą lentelę išmeta. P.S. pas mane sims 3 iš disko,o ne atsiųsti. Padekit kas nors, as parsisiunciau is gameris.lt The sims 3 generation ir neina man jo instalioti, parsisiunciau per torentus ir tik kai atidarau aplankala paspaudziu ant reoladed ir ismeta lentele Sistemos informacija negali atidaryti sio nfo failo. Jis gali buti sugadintas arba nesuderinamas su sia sistemos informacijos versija,. dar pries tai buvau parsisiuntus the sims 3 man jis pasijunge paskui papildus late night ir tada nepasijunge tada ta sena zaidima istryniau ir parsisiunciau the sims 3 generation ir nemoku instalioti...padekit
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |