The Sims 3: GenerationsTas reloaded failas - nfo, jį atidarinėt reikia per notepad (geriau GetDiz). Bet taip ir nesupratau, ką tu atsisiuntei ir ką ištrynei. Kaip supratau, turėjai TS3, atsisiuntei Late Night (neveikė nes, turbūt neatnaujinai, arba naudojai ne tą cracką), o po to kažką ištrynei. To daryt nereikėjo. Įsirašyk Generations taip pat, kaip įrašinėjai Late Night, atnaujink ir įsidėk tinkamą cracką
Simia kai susitiksit viska spausk iš romantikos kol bus Extremely irresisteble
ir tada atsiras pasirnkymas "Propose marriage"(pasipiršti) o tada paspausk vėl romantic ir "have private wedding", viskas. Jei nieko nesupratai čia yra pamokymas ![]() Jei žaidimą atnaujinai pilnai, reikia naujausios versijos (Pets) crack įsidėt į Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin (jei cracko nerandi, rašyk man PM), jei atsinaujinai iki Generations versijos, turėtų būt tas pats, tik su Generations cracku. Jei neatnaujinai, atnaujink, nes kitaip visai neveiks
![]() o tai kaip reik atnaujint? dbr pas mane vel problema tokia as instaiavau sims 3 viskas gerai taciau kai as uzmoutinau ant deamon tools tai dbr negaliu buti neuzmoutinus nes tada sims 3 neveikia praso disko ar tai gerai ar blogai?;//taciau viskas pasileidzia viskas veikia tik turiu but butinai uzmoutint..
Čia kitoj temoj paaiškinau atnaujinimą. Jei neužmountinus disko neveikia, problema su cracku (ir pats diskas kiek pakeistas). Jei naujausios versijos cracko nerasi, rašyk man PM Nu va atsisunciau ta atnaujinima va padariau print screen : http://s1199.photobucket.com/albums/aa4 ... ims3-2.png
Tai va o ka toliau daryt ? zinau kad pets crack reik idet o kur ji reik idet? Blemba nu ir nesiseka su tais simsais ;// ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |