Noriu atrodyti vyresnė
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Kodėl būtent vyresni/protingesni ir geresni? Tiesiog galbūt žmogui dar nieks nepaaiškino, arba jis nėra supratęs, kad geriausia tai yra būti savimi, ir nesilygiuoti į kažką kitą, vien del to,kad visi tokie. Čia yra n x.. :/ Ir tai tikrai ne moralai, o tiesiog mintys susimąstymui
![]() -------------------------------------- Čia yra šio amžiaus nesąmonės visiškos. Koks blem tikslas atrodyt vyriau,kai esi jaunas, o po to skustis,kaip greit pasenau ir panasiai. Jei atrodai jaunas tai džiaukis- visą gyvenimą taip atrodysi. O minuso tame jokio nematau.
Prasigert ir prasirūkyt.
O jei rimtai, tai pati irgi atrodau šiek tiek jaunesnė, nei savo amžiaus. Anksčiau tai labai kompleksuodavau, nes ant kokių poros metų jaunesnė atrodžiau ir kažkaip man nejauku dėl to būdavo. Na, o vėliau, kažkaip tiesiog pakeičiau į tai požiūrį, įsimušiau sau į galvą, kad vėliau, tai bus tik pliusas. Na, o per vasarą pasikeičiau šiek tiek , ir jei dabar man 17, tai ir atrodau kažkur 16-17. Galima apsirengimo stilių pakeist pavyzdžiui, rengtis moteriškiau kažkaip, elgtis atininkamai ir jei pati jausies vyresne, kiti ir priims tave tokią. Matys, kad tu protinga esi, su tavim pakalbėt yra apie ką ir aplinkiniai jau nemanys, kad esi ten mažvaikė kažkokia, nes svarbi ne tik išvaizda, bet ir elgesys, manau net pastarasis ir svarbiau. Svarbiausia kompleksus į šalį ir viskas bus gerai. :) Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2011 Spa 10, 15:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
13-14 metų būdamos nori, kad į jas atkreiptų dėmesį vaikinai, tada prasideda špaklius/tūsai/gėrimai/rūkymai/etc, nes taip gi dėmesį vaikinai atkreips. Paskui draugystė, nelaiminga meilė (dar gerai, jeigu palieka nepasinaudoję, o tik šiaip padraugavę) ir tada ašaros dėl viso to ir galėjimasis, kam to norėjo. Nuostabi istorija. Jau geriau atrodysiu kaip pacukė. Nors ir taip atrodydama sugebėjau rast meilę.
Nemanau , kad dėl to reikia mane smerkti, ar šaipytis ir pnš. Aš tesiog klausiu patariimo
Na ir kaip matau tokio čia nesulaukiau. Būdami mano vietoje tikrai norėtumėte to paties. Patikėkit , tikrai nėra malonu kai žmonės sako,kad atordai kaip trylikametė , nors mano elgesi vertina visiškai kitaip. Kaip suaugusios , protingos merginos . Žiauriai kompleksuoju dėl savo išvaizdos. Juk nesakau , kad noriu atroyt vyresne , kad bernai į mane žiūrėtų ir pnš. Aš dėmesiu tikrai nesiskundžiu. Tesiog laukiu protingu patarimų ... Nieko gero atrodyti vyresniai...;x iš patirties galiu pasakyti, kad tarkim su truputėli vyresne drauge būnant, prisijungia jos bendraamžiai, bendrauji čia lyg niekur nieko, viskas okey, ir taip bam, sužino kiek tau iš tiesų metų, taip nemaloniai pasijauti, nes ir frazių gerų gaunį į savo daržą ir pan. Aišku, jei atsilaikai visko ir įrodai, kad Tavo išvaizda atitinka protą, tai pagirtina tikrai.
![]()
45 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |