Diskusijos Grožis ir sveikata

Noriu atrodyti vyresnė

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 24, 14:23

Kodėl būtent vyresni/protingesni ir geresni? Tiesiog galbūt žmogui dar nieks nepaaiškino, arba jis nėra supratęs, kad geriausia tai yra būti savimi, ir nesilygiuoti į kažką kitą, vien del to,kad visi tokie. Čia yra n x.. :/ Ir tai tikrai ne moralai, o tiesiog mintys susimąstymui ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 24, 17:50

nu man tai normalus noras atrodo norėt atrodyt jauniau/seniau/gražiau/dar kaip nors. dauguma panų dėl to ir dažosi pvz

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

941.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 11:10

Čia yra šio amžiaus nesąmonės visiškos. Koks blem tikslas atrodyt vyriau,kai esi jaunas, o po to skustis,kaip greit pasenau ir panasiai. Jei atrodai jaunas tai džiaukis- visą gyvenimą taip atrodysi. O minuso tame jokio nematau.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 17:13

tai gal ji mato? ne visi žmonės vienodi ir ne visi tokie turi būti.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

941.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 25, 21:52

Nu px, tarkim žmonės nebūtinai turi būt savimi. ;)
Ir jeigu taip ir toliau viskas visiem px, tai p!zdec mūsų laisvajai žmonijai, kur kiekvienas gali būt toks, koks nori! ;)

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 28, 19:53

nu matyt

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2011 Spa 10, 15:37

Prasigert ir prasirūkyt.
O jei rimtai, tai pati irgi atrodau šiek tiek jaunesnė, nei savo amžiaus. Anksčiau tai labai kompleksuodavau, nes ant kokių poros metų jaunesnė atrodžiau ir kažkaip man nejauku dėl to būdavo. Na, o vėliau, kažkaip tiesiog pakeičiau į tai požiūrį, įsimušiau sau į galvą, kad vėliau, tai bus tik pliusas. Na, o per vasarą pasikeičiau šiek tiek , ir jei dabar man 17, tai ir atrodau kažkur 16-17.
Galima apsirengimo stilių pakeist pavyzdžiui, rengtis moteriškiau kažkaip, elgtis atininkamai ir jei pati jausies vyresne, kiti ir priims tave tokią. Matys, kad tu protinga esi, su tavim pakalbėt yra apie ką ir aplinkiniai jau nemanys, kad esi ten mažvaikė kažkokia, nes svarbi ne tik išvaizda, bet ir elgesys, manau net pastarasis ir svarbiau. Svarbiausia kompleksus į šalį ir viskas bus gerai. :)
Paskutinį kartą redagavo Kerry. 2011 Spa 10, 15:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Spa 15, 13:48

Nesuprantu,kodėl kai kurios mergaitės turinčios vos 13-14 metų nori atrodyti žymiai vyresnės...Neskubėkit užaugti,nes kai užaugsit norėsit vėl atrodyti jaunatviškai ;)

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2011 Spa 16, 09:18

Nes jom taip šviečia:D jom atrodo, kad būdamos vyresnes į jas labiau atkreips dėmesį vaikinai, o pasidažiusios automatiškai:DD jos atrodo vyresnes.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 16, 12:10

13-14 metų būdamos nori, kad į jas atkreiptų dėmesį vaikinai, tada prasideda špaklius/tūsai/gėrimai/rūkymai/etc, nes taip gi dėmesį vaikinai atkreips. Paskui draugystė, nelaiminga meilė (dar gerai, jeigu palieka nepasinaudoję, o tik šiaip padraugavę) ir tada ašaros dėl viso to ir galėjimasis, kam to norėjo. Nuostabi istorija. Jau geriau atrodysiu kaip pacukė. Nors ir taip atrodydama sugebėjau rast meilę.

Vartotojo avataras

GabriellaMeu

Lankytojas

Klaipėda

378.30 Lt

Standartinė » 2012 Vas 14, 21:38

Nemanau , kad dėl to reikia mane smerkti, ar šaipytis ir pnš. Aš tesiog klausiu patariimo :)
Na ir kaip matau tokio čia nesulaukiau.
Būdami mano vietoje tikrai norėtumėte to paties. Patikėkit , tikrai nėra malonu kai žmonės sako,kad atordai kaip trylikametė , nors mano elgesi vertina visiškai kitaip. Kaip suaugusios , protingos merginos . Žiauriai kompleksuoju dėl savo išvaizdos. Juk nesakau , kad noriu atroyt vyresne , kad bernai į mane žiūrėtų ir pnš. Aš dėmesiu tikrai nesiskundžiu. Tesiog laukiu protingu patarimų ... :prašau: :-)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 14, 22:44

O tai kokia ta tavo situacija? Ir išvis kek tau metų yra?
Man 19 metų, bet draugai ir pažįstami pasako kad atrodau jaunai kokių 15-16 metų. Nu ir ką? Nei man rūpi tai nei ką. Kaip tik džiaugiuosi kad taip jaunai atrodau, nes vistiek tai pliusas.

VilmanteD

Lankytojas

Šilutė

1,046.24 Lt

Standartinė » 2012 Vas 20, 14:37

Nieko gero atrodyti vyresniai...;x iš patirties galiu pasakyti, kad tarkim su truputėli vyresne drauge būnant, prisijungia jos bendraamžiai, bendrauji čia lyg niekur nieko, viskas okey, ir taip bam, sužino kiek tau iš tiesų metų, taip nemaloniai pasijauti, nes ir frazių gerų gaunį į savo daržą ir pan. Aišku, jei atsilaikai visko ir įrodai, kad Tavo išvaizda atitinka protą, tai pagirtina tikrai.:D

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 28, 22:55

Arba tu taip atrodai arba ne. Labai jau kazko cia nepakeisi : D
Pati atrodau vyresne arba tiksliau atrodau be amziaus. Labai jau nefaina lieka kai labai susendina. Kadangi pas mane isvaizda neatinka prota ir pati taip nesijauciu : D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bal 22, 14:55

Dziaukis, kad jaunai atrodai, as irgi visada jaunai atrodziau paaugle budama, o dabar esu 23 metu ir be paso i klubus dar neienu ;)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių