Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 22:31

[quote="Tik&Tak"]Man irgi reik kabiu ;// nuo kiek metu deda kabes? O des tas kabes jei yra dar auganciu galiniu ir iltiniu dantu ?[/qu

Breketus dėti galima jau tada kai visi krūminiai yra. ;) Taigi jau net gi 10-ties metų galima dėtis. ;D Šiaip turėtum šiek tiek palūkėti kol užaugs,nes kai deda breketus turi antspaudus tavo dantų pasiimti,na o jei dar bus tavo dantys nesudygę iki galo paskui gali būti bėdų,bet šiaip turėtum pasikonsultuoti su ortodontu. ;) Jis geriausiai patars. ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bir 25, 22:42

Liepos 15 dieną važiuoju matuotis dantų, žiauriai bijau, kad atrodysiu klaikei su briketais. Norėjau paklausti, iš po matavimo kiek reikės laiko laukti, kol sudės? Ir kiek daugmaž kainuoja matavimas? :-)

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 00:54

Nebijok,iš nebus jau taip baisiai. ;D Kai kurios merginos net gi gražiau su jomis atrodo. ;) Matavimas kiek pamenu tai daug neturėtų kainuoti,nes tau ten į burną įdeda kažkokį daikčiuką kuriame lipni masė. (sustingsta paskui ji). Bet daug tikrai neturėtų kainuoti. ;) O sudeda iš kart tada kai sutariat naujam apsilankymui. ;)

Vartotojo avataras

Kolemie

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,236.04 Lt

Standartinė » 2011 Bir 26, 14:19

Gyvenu jau pusę metų su kabėmis ir jau netgi matomas šioks toks rezultatas. Kai suveržia kabes šiek tiek skauda, bet kadangi esu linkusi į mazochismą, man patinka :-)

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Lie 29, 17:31

Ką tik grįžau iš dantistės. Tai vat, dabar įdėjo tokias 4 gumeles, ratukus mėlynus Paveikslėlis kaip čia, bet vat valgiau, jau vienas iškrito, dar jaučiu kris vienas. Pirmadienį skambinsiuos gydytojui kuris turi traukti dantis, ištrauks du dantis man viršuje, abejose pusėse už iltinio. Ir gausiu laukti kol sugis, tada tik breketus dės. Bet blemba, kaip aš atrodysiu su skylėm dantyse??? :D

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Lie 29, 17:34

Shyma rašė:Yayy, kitą mėnesį sakė, tikriausiai, nuims. (!!!)
Bet man įdomu, ar po to papildomai reikia mokėt už plokšteles, ar jos įeina jau į bendrą sumą?
Konkrečiai aš einu pas gyd. Kirkutį, gal kiekvienas ortodontas savaip daro, bet kaip jums buvo? Nes vėl ~500-800 gaila būtų klot.

Man sakė odontologė, kad gausi dar papildomai mokėti apie 600 už plokštelę, neįeina į tą sumą bendrą, bet gal pas tavo daktarą kitaip.. :)

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 02, 15:47

...
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2012 Bir 04, 23:34. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 00:57

Sveikos, man 12 metų ;) mano dantys nėra labai lygus: yra tarpas tarp priekiniu dantų ir atsikišę iltiniai dantys. nelabai koks vaizdelis :( aš labai noriu kabių (breketų). man pvz yra lb gražu :) ar mano amžius tinkamas dejimui breketų? kiek maždaug tai kainuoja? Mama vis sako: nu gal gal desim, tik nzn kiek kainuoja ir pns. o ar spalvotos graziai atrodos kabes?

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 01:04

dėl spalvotų gumyčių tai ant kiekvieno skirtingai, nors man tai dažniausiai neblogai atrodo, ypač žydros arba rūžavos.

Vartotojo avataras

Sun4Cold

Apšilinėjantis

1,328.73 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 08:30

Man asmeniškai gražiai atrodo rožinės gumytės :P

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 10:55

Evita001 rašė:Sveikos, man 12 metų ;) mano dantys nėra labai lygus: yra tarpas tarp priekiniu dantų ir atsikišę iltiniai dantys. nelabai koks vaizdelis :( aš labai noriu kabių (breketų). man pvz yra lb gražu :) ar mano amžius tinkamas dejimui breketų? kiek maždaug tai kainuoja? Mama vis sako: nu gal gal desim, tik nzn kiek kainuoja ir pns. o ar spalvotos graziai atrodos kabes?

o kabės tai brangios yra. mano draugas kelis tūkstančius paklojo [1000-2000?] dar plius lankymasis pas dantistę, už kiekvieną vizitą po 50lt mokėdavo.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 13:30

Evita001 rašė:Sveikos, man 12 metų ;) mano dantys nėra labai lygus: yra tarpas tarp priekiniu dantų ir atsikišę iltiniai dantys. nelabai koks vaizdelis :( aš labai noriu kabių (breketų). man pvz yra lb gražu :) ar mano amžius tinkamas dejimui breketų? kiek maždaug tai kainuoja? Mama vis sako: nu gal gal desim, tik nzn kiek kainuoja ir pns. o ar spalvotos graziai atrodos kabes?

Man mano ortodontė sakė, kad viskas kainuos 6000 litų. : )) Va katik gyžau iš daktaro, sėdžiu su išrautu dantim :roll: Kai rovė visai neskaudėjo, bet dabar kai atsileidžia visi vaistai, tai skaudėti pradeda labaiii

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 16:08

Ir pagaliau Gidija susidėjo breketus!!! Valio :drunk: :rock:

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 16:20

apatiniams dantims reiktų, ketinu greitu laiku tuo rimčiau pasidomėti

Vartotojo avataras

motionless

Dalyvis

Vievis

1,248.03 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 19, 16:28

Aš taip pat labai noriu briketus susidėti. Ir mano stomotologė man tą patarė. Nes iltiniai dantys truputėlį kreivi. :annoy: Pradėjau jau domėtis.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias