esate padare kokia nors avarija?
Ar esate padarę avarijų?
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Būtų gerai, jei avarijos užkluptų tik tokiais keliais važinėjant
pirmą avariją padariau pirmą kartą laikydama teise, susidažiau su kita mašina veidrodėliais. O praeitą žiemą nulėkiau nuo kelio, nes buvo visiškas plikledis, o patirties dar tiek mažai... Nevažinėkit verkdami Teko teko. Bet buvo padėtis be išeities...
Paskutinį kartą redagavo kavamanija 2012 Lie 27, 19:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Buvo yvikis, kai menesiuka nesedes ant moto sugalvojau islekt po kaimo keliukus pasivazinet. Nuo moto atprates ir pan.. Pries posuki numeciau gaza (zinojau kad galiu neitilpt i posuki), greitis buvo mazdaug 120-130 kmh. posukis kaip per NASCAR lenktynes. ir per daug uzguldziau moto i posuki, tai gavos kad ne neitilpau, o perstaigiai isisukau, nulekiau nuo kelio, persokau griovi, ir uzsokau siaip netaip ant asfalto atgal. gerai kad laimingai, bet dugnas vistiek uzkliuvo ir truputi apluzo :/
Dar ne..ir darau viską kad tik netektų to patirti... taip pat ir ačiū Dievui, būdama keleivė, nėra nieko nutikę..geri vairuotojai pasitaikė
nors šiaip krikšto mama buvo padarius avariją ir aš po to karto su ja ir ypač žiemą bijau važiuoti...turiu avarijų fobiją ![]() Vairuoju nuo 2008m. o jau apturėjęs kelis įvykius.
Patį pirmą "avarija" buvo vos po poros savaičių su savuoju mašiniuku važiavau žvyrkeliu pas draugus, buvo slidu, galiniai varantys ir to pasekoje griovys Antrasis buvo šiek tiek skaudesnis, draugelis "pragėręs" teisės paprašė pavairuoti jo CIVIC'ą, (tai buvo po metų nuo pirmojo įvykio, irgi žiemą), ėjau į posukį 80km/h, toks lenktas, ilgas posūkis, šlapdriba, padangos visos skirtingos ir plikos, mes mašinoj keturiese ir staiga medis, visi sveiki gyvi, tačiau vat iš civic'o beveik nieko :/ Su dviračiu kartą į draugės dviračio padangą užsižioplinus įpuoliau ir apvirtau. ; D
O su mašina esu netyčia išvažiuodama į pagrindinį kelią pakišus sunkvežimiui priekį, bet sustabdė ir praleido. Patirties beveik nebuvo tada dar. Kelių sekundžių reikalas ir būčiau mergaitę partrenkusi, bet laiku sustojau. Kad kvaišikė bėgo per gatvę, o aš ir nepažiūrėjau, kad man raudonas. Nors žinoma jos nekaltinu, draugė dėmesį atitraukė. Bet šiaip esu dėmesinga vairuotoja. O šiaip daugiau kaip ir nieko. Na kažkada taikiau aikštelėje į provėžas tam, kad pasistatyt mašiną, o šalia kita stovėjo, tai ne į tą kalniuko pusę mašina pariedėjo. Tai pagalvojau, kad jau kliuvau, bet ne. (:
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |

nors šiaip krikšto mama buvo padarius avariją ir aš po to karto su ja ir ypač žiemą bijau važiuoti...turiu avarijų fobiją