Ar esate padarę avarijų?
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Būtų gerai, jei avarijos užkluptų tik tokiais keliais važinėjant
![]() ![]() Teko teko. Bet buvo padėtis be išeities...
Paskutinį kartą redagavo kavamanija 2012 Lie 27, 19:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Buvo yvikis, kai menesiuka nesedes ant moto sugalvojau islekt po kaimo keliukus pasivazinet. Nuo moto atprates ir pan.. Pries posuki numeciau gaza (zinojau kad galiu neitilpt i posuki), greitis buvo mazdaug 120-130 kmh. posukis kaip per NASCAR lenktynes. ir per daug uzguldziau moto i posuki, tai gavos kad ne neitilpau, o perstaigiai isisukau, nulekiau nuo kelio, persokau griovi, ir uzsokau siaip netaip ant asfalto atgal. gerai kad laimingai, bet dugnas vistiek uzkliuvo ir truputi apluzo :/
Dar ne..ir darau viską kad tik netektų to patirti... taip pat ir ačiū Dievui, būdama keleivė, nėra nieko nutikę..geri vairuotojai pasitaikė
![]() ![]() Vairuoju nuo 2008m. o jau apturėjęs kelis įvykius.
Patį pirmą "avarija" buvo vos po poros savaičių su savuoju mašiniuku važiavau žvyrkeliu pas draugus, buvo slidu, galiniai varantys ir to pasekoje griovys ![]() ![]() Antrasis buvo šiek tiek skaudesnis, draugelis "pragėręs" teisės paprašė pavairuoti jo CIVIC'ą, (tai buvo po metų nuo pirmojo įvykio, irgi žiemą), ėjau į posukį 80km/h, toks lenktas, ilgas posūkis, šlapdriba, padangos visos skirtingos ir plikos, mes mašinoj keturiese ir staiga medis, visi sveiki gyvi, tačiau vat iš civic'o beveik nieko :/ Su dviračiu kartą į draugės dviračio padangą užsižioplinus įpuoliau ir apvirtau. ; D
O su mašina esu netyčia išvažiuodama į pagrindinį kelią pakišus sunkvežimiui priekį, bet sustabdė ir praleido. Patirties beveik nebuvo tada dar. Kelių sekundžių reikalas ir būčiau mergaitę partrenkusi, bet laiku sustojau. Kad kvaišikė bėgo per gatvę, o aš ir nepažiūrėjau, kad man raudonas. Nors žinoma jos nekaltinu, draugė dėmesį atitraukė. Bet šiaip esu dėmesinga vairuotoja. O šiaip daugiau kaip ir nieko. Na kažkada taikiau aikštelėje į provėžas tam, kad pasistatyt mašiną, o šalia kita stovėjo, tai ne į tą kalniuko pusę mašina pariedėjo. Tai pagalvojau, kad jau kliuvau, bet ne. (:
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |