Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Ar esate padarę avarijų?

Vartotojo avataras

Egiz

Lankytojas

272.39 Lt

Standartinė » 2010 Gru 02, 09:24

Ar vazinedamiesi su automobiliu kaimo keliais ar kitokiais :D esate padare kokia nors avarija?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artemidea

Lankytojas

Thessaloniki

96.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 18, 19:36

Būtų gerai, jei avarijos užkluptų tik tokiais keliais važinėjant :D pirmą avariją padariau pirmą kartą laikydama teise, susidažiau su kita mašina veidrodėliais. O praeitą žiemą nulėkiau nuo kelio, nes buvo visiškas plikledis, o patirties dar tiek mažai... Nevažinėkit verkdami :)

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 08, 01:09

Teko teko. Bet buvo padėtis be išeities...
Paskutinį kartą redagavo kavamanija 2012 Lie 27, 19:25. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

urboniukx

Įsijaučiantis

siauliai

2,995.39 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 20:04

Buvo yvikis, kai menesiuka nesedes ant moto sugalvojau islekt po kaimo keliukus pasivazinet. Nuo moto atprates ir pan.. Pries posuki numeciau gaza (zinojau kad galiu neitilpt i posuki), greitis buvo mazdaug 120-130 kmh. posukis kaip per NASCAR lenktynes. ir per daug uzguldziau moto i posuki, tai gavos kad ne neitilpau, o perstaigiai isisukau, nulekiau nuo kelio, persokau griovi, ir uzsokau siaip netaip ant asfalto atgal. gerai kad laimingai, bet dugnas vistiek uzkliuvo ir truputi apluzo :/

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 16:08

Nusiperki motociklą- pirkis ir karstą :cha: pravežė mane kažkada 180km/h greičiu, nulipau su drebančiom šlaunim :cha:

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 08, 14:06

Dar nesu padariusi.

Vartotojo avataras

Rok!s

Patyręs forumietis

Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)

941.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 11:58

Jo, su dviračiu esu :D

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 16:36

Dar ne..ir darau viską kad tik netektų to patirti... taip pat ir ačiū Dievui, būdama keleivė, nėra nieko nutikę..geri vairuotojai pasitaikė :lol: nors šiaip krikšto mama buvo padarius avariją ir aš po to karto su ja ir ypač žiemą bijau važiuoti...turiu avarijų fobiją :lol:

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 22:38

joa,su paspirtuku greitkeli

Vartotojo avataras

N-20

Lankytojas

Vilnius - Šiauliai

976.12 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 02:46

Vairuoju nuo 2008m. o jau apturėjęs kelis įvykius.
Patį pirmą "avarija" buvo vos po poros savaičių su savuoju mašiniuku važiavau žvyrkeliu pas draugus, buvo slidu, galiniai varantys ir to pasekoje griovys :) Silpnai, automobilis atsipirko tik išdaužtu galiniu stiklu ir tai ne nuo to, kad nulėkiau nuo kelio, o dėl to, kad bandė ištempti su tokia pačia mašina iš galo, pragramdė ledą, pagavo akmenį ir gavau į galinį langą :)
Antrasis buvo šiek tiek skaudesnis, draugelis "pragėręs" teisės paprašė pavairuoti jo CIVIC'ą, (tai buvo po metų nuo pirmojo įvykio, irgi žiemą), ėjau į posukį 80km/h, toks lenktas, ilgas posūkis, šlapdriba, padangos visos skirtingos ir plikos, mes mašinoj keturiese ir staiga medis, visi sveiki gyvi, tačiau vat iš civic'o beveik nieko :/

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 00:05

Su dviračiu kartą į draugės dviračio padangą užsižioplinus įpuoliau ir apvirtau. ; D
O su mašina esu netyčia išvažiuodama į pagrindinį kelią pakišus sunkvežimiui priekį, bet sustabdė ir praleido. Patirties beveik nebuvo tada dar.
Kelių sekundžių reikalas ir būčiau mergaitę partrenkusi, bet laiku sustojau. Kad kvaišikė bėgo per gatvę, o aš ir nepažiūrėjau, kad man raudonas. Nors žinoma jos nekaltinu, draugė dėmesį atitraukė. Bet šiaip esu dėmesinga vairuotoja.
O šiaip daugiau kaip ir nieko. Na kažkada taikiau aikštelėje į provėžas tam, kad pasistatyt mašiną, o šalia kita stovėjo, tai ne į tą kalniuko pusę mašina pariedėjo. Tai pagalvojau, kad jau kliuvau, bet ne. (:

Vartotojo avataras

iwer

Aktyvus dalyvis

Kaunas

10,222.59 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 12:33

Neperseniauiai Švedijoje su traktorium užsižiopsojęs porai akimirkų spėjau į griovį įvažiuoti ir atsitrenkti į medį, plius vos neapsiverčiau. :D Nuostolis buvo 5000 SKR, bet ne iš mano kišenės.

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Lie 03, 22:57

Prieš tris metus gal, dirbtuvių vartus išverčiau su tėvo mašina, nepyko, teko tik padėt atgal įstatyt :D
Dabar kai gatvėmis važinėju tai gal jau 5 kartus pasigailėjau kitų automobilių ir savo aišku + 2 bobų, nors galėjau daužt ir nebūčiau kaltas :)

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 18, 00:38

jai atsisėsčiau už vairo-aplinkiniams amen būtu :lol:

Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę