Diskusijos Grožis ir sveikata

Raudonplaukiai

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2011 Lie 16, 12:35

nesvarbu. Bet labai grazi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 15:18

Turiu draugę,kurios plaukai orandžinės spalvos,tai mieste neįmanoma eit,vien užgauliojimai (ei ryža arba auksine žuvele vadina)Mokykloj kiek kartų iš kamuolio paleido į galvą vien todėl,kad tokia plaukų spalva.Man atrodo,kad tos spalvos ruda arba šviesi yra banalu ir nuobodu.Pati jei galėčiau dažyčiau raudonai,bet negalėčiau tada ramiai gyvent..

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lie 17, 22:02

Aš tai bordinė, tai raudona, ir man labai labai gražu. Turiu net keletą draugių kurios dažosi ryžai nes joms labai gražu. Kažkaip sunku suprasti tuos varymus, nu vaikai, ką daugiau galima pasakyt. Vėliau iš to išaugama tikrai.

Vartotojo avataras

muonikulis

Dalyvis

Šiauliai

2,833.62 Lt

Standartinė » 2011 Lie 20, 22:38

Man asmeniškai ta spalva labai graži. Ir šiuo metu ji netgi labai madinga. Tiesiog tos mergaitės labai siaurų pažiūrų.. :)

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 13:27

Nesuprantu, kodėl kitiems žmonėms kliūna raudonplaukis. Būna praeina koks nors ir iškart: "O, žiūrėk, koks ryžas tas!" Kuo jie kitokie nei, pvz., blondinai ar brunetai?

Kaip ir bet kokia kita spalva, ji vieniems tinka, o kitiems ne. Pvz., natūralūs raudonplaukiai su strazdanom man atrodo labai žaismingai ir išskirtinai - žymiai geriau nei šimtai juodai ar blondiniškai dažytų tuštučių.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 20:30

natūralus raudonplaukiai tai man nėr labai gražu, nebent veido bruožai patinka, tada situacija keičias. o vat kai dažos plaukus šia spalva tai super atrodo, nors irgi tikt turi.
nors čia kaip dripdrop sako, kad žmogaus vidaus tokie dalykai nenulemia

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Lie 28, 22:23

jo, man irgi ryži žmonės lb retai gražūs. bet šiaip nk prieš juos neturiu, žmonės kaip ir visi :D

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 00:33

O nuo ko viskas prasidėjo, visos diskriminacijos ryžų žmonių? Gal kas žinot.. Nes man tai ką žinau, tas pats kas ir rudaplaukės tyčiotis. Raudonplaukiai išskirtiniai žmonės, dažniausiai būna labai protingi. Ir šiaip, išskirtinumas traukia, vis ne banalus peroksidas.Pati gyvenu mažame mieste, todėl čia būdamas ryžas neišbūsi ramiai, išskirtinumo čia niekas nepriima, bet man gražu. Užsienyje manau tu net nesulauktum dėmesio dėl savo plaukų, bet Lietuva lieka Lietuva.. :-)

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 15:22

Gidija rašė:Raudonplaukiai išskirtiniai žmonės, dažniausiai būna labai protingi.

Nuo kada protas priklauso nuo plaukų spalvos? Čia tas pats kaip sakyti, kad blondinai dažniausiai būna kvaili.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 15:49

aš tai pastebėjau,kad natūralių ryžų charakteriai LABAI savotiški.:D mano geriausia draugė viena į ryžumą tokia, dar ir skorpionas, šiaip labai faina ir linksma and stuff, bet jei supyksta tai omg, žiauriai kerštinga, žiauriai laiko pykti, tikrai nelb švelni. :D dar kitos dvi ryžos panos, kurias pažįstu, labai valdingos yra, vadovauja, nepaiso kitų nuomonės etc., mamos draugės dukra žiauriai sunkus vaikas, dar va praeitą sav su ryža susipažinau, tai nu žiauriai įkyri, attention whore tokia. :D nežinau, gal čia man tik taip pasitaiko, bet pastebėjau, kad charakteriai tikrai ryškesni tų žmonių. ;} man šiaip patinka ryži plaukai, strazdanos išvis labai gražu, kažkada pati norėjau dažytis tokia prigesinta ryža, bet supratau, kad atrodysiu kaip tos japaškės, kur europietėm nori tapt, tai apsigalvojau. :D ir dar va praeitą sav mačiau žiaaaauriai dailią ryžą paną, labai fainai apsirengus, visas kūnas strazdanotas, kojos irgi, bet jau tokia daili ;o
o šiaip tarp draugų numetam kartais bajerį kokį apie ryžus, bet tai visi suprantam, kad apgailėtina yra varyt ant žmogaus plaukų spalvos, tai ten labiau .. iš tų būna, kurie varo, anyway. :D

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 06, 15:59

meowolf rašė:Nuo kada protas priklauso nuo plaukų spalvos? Čia tas pats kaip sakyti, kad blondinai dažniausiai būna kvaili.

Nuo plaukų spalvos (įgimtos) priklauso daug kas. Raudonplaukiai ekscentriški, dažniausiai cholerikai, tai yra „uždegančio“ charakterio, nors iš pažiūros gali atrodyti ramūs. Natūralūs raudonplaukiai linkę sirgti alergija, reumatizmu ir panašiai. Žinok daug ką galima pasakyti iš plaukų spalvos. Kaip ir iš lūpų, nosies, veido formos... Esu girdėjusi, kad raudonplaukiai dažniausiai pasižymi gudrumu, yra siekiantys savo tikslo, dažniausiai turi įgimtų talentų, dauguma tampa mokslininkais ir panašiai. Žinoma tai nereiškia, kad visi raudonplaukiai gali būti mokslininkais, tik toks pastebėjimas yra, kad raudonplaukiai retai būna durni. Pati sakau iš patirties, pažįstu 2 raudonplaukes merginas, abi be proto gražiai piešia, lanko gimnaziją, abiejų vidurkiai aukščiau 9,5, tikrai abi protingos merginos. :-)

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 17:05

Gidija, dėl veido formos. Tai vadinama frenologija ir tai yra viso labo pseudomokslas.
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Lap 01, 17:06. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 17:36

Nori pAsakyti, kad daugumos raudonplaukių veido forma vienoda? :whata:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 12:53

Gidija rašė:Žinok daug ką galima pasakyti iš plaukų spalvos. Kaip ir iš lūpų, nosies, veido formos...

ne, kalbėjau apskritai apie visus žmones.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 13:22

Na dabar jau supratau :))

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę