Laikysena - elegancijos pagrindasšiaip man asmenishkai sunku labai laikyti ishtista stubura, todel kuo daznaiu ziuriu i kitus ir galvoju ar gal ne man vienai tai yra, ir istikinu kad tikrai, ne man vienai taip yra, kad dauguma kitu zmoniu, o daugiausia paaugliu i tai visai nekreipia demesio. Nors tai yra vienas iš pagrindiniu etiketo ir sveikatos dalyku.
-------------------------------------- Kaip sujuokino ; DD
Šiaip stengiuosi pastoviai pasitempti. Bet jeigu einu pasitempusi ir dar tipo ale rimtą veidą nutaisau, tai tada visi mano, kad aš pasikėlusi. Whatever. Svarbu man gerai. Šiaip dar stengiuosi eiti moteriška eisena: kojas statau viena prieš kitą tarsi eičiau virve. Tipo tai seksualu ir moteriška. O dar jeigu su aukštakulniais, tai klubai labai linguoja, o tai irgi seksualu. ; D Aš pati tai natūraliai išsitiesus vaikštau, į kitų laikysenas dažnai atkreipiu dėmesį, netgi pastabą kokią pasakau, kad nesikūprintų : D
Gražu kai moteris eina su aukštakulniais, su gražia laikysena ir kojas deda vieną už kitos, bet kitos iš to cirką sugeba padaryt nepaeidamos ant per aukštų kulnų. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |