Diskusijos Grožis ir sveikata

Laikysena - elegancijos pagrindas

Vartotojo avataras

Avelina

Apšilinėjantis

Vilnius

333.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:04

šiaip man asmenishkai sunku labai laikyti ishtista stubura, todel kuo daznaiu ziuriu i kitus ir galvoju ar gal ne man vienai tai yra, ir istikinu kad tikrai, ne man vienai taip yra, kad dauguma kitu zmoniu, o daugiausia paaugliu i tai visai nekreipia demesio. Nors tai yra vienas iš pagrindiniu etiketo ir sveikatos dalyku.

--------------------------------------

gabryka

Lankytojas

Meškuičiai

294.52 Lt

Standartinė » 2010 Kov 26, 18:52

Pas mane mokykloje yra viena aštuntoke, nu jin grynai susilenkus vaikšto, subinę kraipo ir dar įsižergus vaikšto. Nu atsiprašau, bet vaizdelis nekoks.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 26, 19:03

Kaip sujuokino ; DD

Šiaip stengiuosi pastoviai pasitempti. Bet jeigu einu pasitempusi ir dar tipo ale rimtą veidą nutaisau, tai tada visi mano, kad aš pasikėlusi. Whatever. Svarbu man gerai.
Šiaip dar stengiuosi eiti moteriška eisena: kojas statau viena prieš kitą tarsi eičiau virve. Tipo tai seksualu ir moteriška. O dar jeigu su aukštakulniais, tai klubai labai linguoja, o tai irgi seksualu. ; D

Vartotojo avataras

gabuciukea

Įsijaučiantis

Vilnius

1,733.07 Lt

Standartinė » 2010 Kov 29, 23:28

aš amžinai pagaunu save sėdinčią susikūprinus, tada išsitiesiu, bet po to pati nepastebiu kaip vėl susikūprinu, tai jau nebežinau ką ir bedaryt..: DDD

Vartotojo avataras

. m u u r @

Įsijaučiantis

2,738.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 19:49

Kažkaip seniau nekreipiau dėmesio į savo laikyseną. (labai gailiuosi) Bet susigriebiau dabar, pradedu stengtis, kad laikysena atsirastų, vis dėlto ir patraukliau, ir ne taip užkliūna, nei susikuprojusi mergina. :roll:

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 20:36

Norėčiau turėti tiesią nugarą. O va dabar kiek sėdžiu tiek susikūprinusi. Kupros dar neturiu lyg ir, mentys neiššokusios, kad kristų į akis, bet prie sienos nugarą prirėmus jaučiasi, kad nesu tiesi. :roll:

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 05, 21:00

Mano kazkokia apvali nugara. Neisedziu ilgai tiesi. Blaah.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 07, 17:35

Aš pati tai natūraliai išsitiesus vaikštau, į kitų laikysenas dažnai atkreipiu dėmesį, netgi pastabą kokią pasakau, kad nesikūprintų : D
Gražu kai moteris eina su aukštakulniais, su gražia laikysena ir kojas deda vieną už kitos, bet kitos iš to cirką sugeba padaryt nepaeidamos ant per aukštų kulnų.

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 07, 17:39

Į kitų laikyseną dėmesį atkreipiu. Žinoma, kad negražu susikūprinę asmenys, bet ir aš esu viena iš tokių. Negaliu prisiversti sėdėt tiesiai, man nepatogu. :annoy:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių