Diskusijos Grožis ir sveikata

Randai

Vartotojo avataras

Tėja

Dalyvis

2,009.41 Lt

Standartinė » 2011 Bir 19, 01:45

^Ir aš turėjau dviračio avariją, kai maža buvau. Dar kaip vakar pamenu kaip į ligoninę vežė ir siuvo man smakrą. :D Dabar suraukus randas matosi. :/ Taip pat ant klubo randą turiu. Tos istorijos nepamenu, nes dar mažesnė buvau. Ir dar pastebimą ant riešo turiu. Ir viskas gal. :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 15:03

Labai žymių randų neturiu, bet šiaip kažkada mažytė maximoj bėgau paskui mamą, užkliuvau už tos mašinytės rato ir prasiskėliau smakrą į laiptą. Tai šioks toks siuvimo rabdas yra, bet nedidelis. Tada labai daug randelių yra ant kojų, nes anksčiau nebūdavo vasaros (bendrai, tai ir dabar tas pats :DD) kada nenusibrozdinčiau vienos ar kitos kojos, o kartais abiejų, o kartais ir po kelis kartus :D Tai tų randelių pilna, ypač ant kelių, bet aai, man netrukdo. Svarbu ne milžiniškos ir nelabai ryškios, tai ir neimu į galvą :)

Vartotojo avataras

rika-E

Dalyvis

Vilnius

2,012.10 Lt

Standartinė » 2011 Lie 16, 03:31

Turiu ant dešiniojo kelio. Jis dar nuo vaikystės, kai kritau ant stiklo. Buvau maža, todėl nieko neprisimenu.

Vartotojo avataras

muonikulis

Dalyvis

Šiauliai

2,833.62 Lt

Standartinė » 2011 Lie 20, 22:51

turiu ant dešinės kojos kelio. kai maža buvau, šliaužiojau grindim ir kelias užkliuvo už vinies, tai truputį mėsytės išplėšė :D

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2011 Lie 22, 19:38

Aš labai daug ant kelenu turiu, ypač ant kairiojo, čia nuo vaikystes kritimu ir panašiai. O dabar gan dideli turiu prie keleno, vidines puses, del nusideginimo.

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 24, 00:01

Aš ant kelio irgi turiu. Kritau nuo dviračio ant akmens, kai buvau maža.

Acid Drops

Aktyvus dalyvis

4,587.07 Lt

Standartinė » 2011 Lie 25, 12:46

Turiu ant rankos, savo katės dėka. :D Ir ant nugaros.

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Lie 25, 18:17

As viena ant rankos turiu kai netycia dejau is visu jegu ranka i stala (mokykloje : D) Daugiau kaip ir nelabai turiu.. Kol kas.. : D

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 04, 15:48

Turiu ant kaktos, smakro ir kairio žando- nuo spuogų. Turiu labai labai daug ant nugaros, pečių ir rankų iki alkūnių- nuo spuogų. Nugaros apačioje, beveik ant užpakalio turiu dėmę tokią, kaip ir randą, nuo pampersų. Kai buvau maža nusidraskė ir liko randelis mažas ir kai augu jis plečiasi. Toliau ant kojų turiu: ant kelėno- nežinau nuo ko, prie nariuko labai didelį nuo parplio (nusideginau su glušu), ant kojos piršto apačioje ant pagalvėlės- buvo įsmigusi kriauklė, ir dar yra pora nedidelių ant kojos, bet nežinau nuo ko jie. ir va dar dabar ką tik pamačiau ant rankos: ant kairės du randeliai nuo draugės nagų, o ant dešinės net nežinau nuo ko mažas randelis.

Vartotojo avataras

^DanZa^

Dalyvis

2,050.35 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 08, 14:04

Turiu prie lūpos mažą randelį, prieš kokius 6-8 metus prasiskėliau į supynės kampą, teko siūti :D
Po to ant kelėno nuo dviračio avarijos ;D ir prie antakio randelis nuo vėjaraupių.

Vartotojo avataras

Soldier

Patyręs forumietis

Kaunas.

16,221.64 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 15, 17:43

Ant pirštų daug randų nuo peilių, dažnai rankas nusidraskau tai ten daugybė randelių.

Vartotojo avataras

eskalio

Apšilinėjantis

Plungė

263.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 15, 21:37

Ant kojos aukščiau kelėnų pora randų pasidariau, kai norėjau bėgt per krūmus nepamačiau kad ten spygliuota viela tokia stora buvo, tai pasikabinau ant tos tvoros, kelnės suplėšytos, kojos išdraskytos :D

Vartotojo avataras

Monii_*

Aktyvus dalyvis

480.12 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 17, 20:40

turiu beveik ant peties .
aj pūlių buvo tai kai paoperavo tai liko ...

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 17, 21:25

ant delno turiu kokių 10cm ilgio randą,o baisiausias tai prie alkūnės,vidinėje pusėje,visas randas gal apie 13cm,bet baisiausiai gal 4-5cm atrodo(platus jis,tai sunku paaiškint).Abu nuo nudegimo,vienas ugnim,kitas - karštu aliejumi.Katinų nubraižymų ir šiaip visokių nematomų,tai belenkiek,nu bet ar ten skaitos randai?

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 14:29

visokių mėlynių ir kitokių panašių tai nuolat atsiranda, nežinau iš kur. o didžiausi tai ant kojos gal 3cm toks gilus tamsus ir mėlynė ,kuri jau kokius 7 mėnesius nedingsta, tokia big ir irgi ant kojos :d ai dar ant alkūnės, kai spintą užsiverčiau ir du tokie gilūs rėžiai nuo katės, prieš kokius 5-6 metus atsirado
ir ant kaktos per vidurį toks nedidelis, tik turiu jį gal 15 metų: D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias