Dabar suraukus randas matosi. :/ Taip pat ant klubo randą turiu. Tos istorijos nepamenu, nes dar mažesnė buvau. Ir dar pastebimą ant riešo turiu. Ir viskas gal.
Randai^Ir aš turėjau dviračio avariją, kai maža buvau. Dar kaip vakar pamenu kaip į ligoninę vežė ir siuvo man smakrą.
Dabar suraukus randas matosi. :/ Taip pat ant klubo randą turiu. Tos istorijos nepamenu, nes dar mažesnė buvau. Ir dar pastebimą ant riešo turiu. Ir viskas gal. -------------------------------------- Labai žymių randų neturiu, bet šiaip kažkada mažytė maximoj bėgau paskui mamą, užkliuvau už tos mašinytės rato ir prasiskėliau smakrą į laiptą. Tai šioks toks siuvimo rabdas yra, bet nedidelis. Tada labai daug randelių yra ant kojų, nes anksčiau nebūdavo vasaros (bendrai, tai ir dabar tas pats :DD) kada nenusibrozdinčiau vienos ar kitos kojos, o kartais abiejų, o kartais ir po kelis kartus :D Tai tų randelių pilna, ypač ant kelių, bet aai, man netrukdo. Svarbu ne milžiniškos ir nelabai ryškios, tai ir neimu į galvą :)
Turiu ant kaktos, smakro ir kairio žando- nuo spuogų. Turiu labai labai daug ant nugaros, pečių ir rankų iki alkūnių- nuo spuogų. Nugaros apačioje, beveik ant užpakalio turiu dėmę tokią, kaip ir randą, nuo pampersų. Kai buvau maža nusidraskė ir liko randelis mažas ir kai augu jis plečiasi. Toliau ant kojų turiu: ant kelėno- nežinau nuo ko, prie nariuko labai didelį nuo parplio (nusideginau su glušu), ant kojos piršto apačioje ant pagalvėlės- buvo įsmigusi kriauklė, ir dar yra pora nedidelių ant kojos, bet nežinau nuo ko jie. ir va dar dabar ką tik pamačiau ant rankos: ant kairės du randeliai nuo draugės nagų, o ant dešinės net nežinau nuo ko mažas randelis.
ant delno turiu kokių 10cm ilgio randą,o baisiausias tai prie alkūnės,vidinėje pusėje,visas randas gal apie 13cm,bet baisiausiai gal 4-5cm atrodo(platus jis,tai sunku paaiškint).Abu nuo nudegimo,vienas ugnim,kitas - karštu aliejumi.Katinų nubraižymų ir šiaip visokių nematomų,tai belenkiek,nu bet ar ten skaitos randai?
visokių mėlynių ir kitokių panašių tai nuolat atsiranda, nežinau iš kur. o didžiausi tai ant kojos gal 3cm toks gilus tamsus ir mėlynė ,kuri jau kokius 7 mėnesius nedingsta, tokia big ir irgi ant kojos :d ai dar ant alkūnės, kai spintą užsiverčiau ir du tokie gilūs rėžiai nuo katės, prieš kokius 5-6 metus atsirado
ir ant kaktos per vidurį toks nedidelis, tik turiu jį gal 15 metų: D ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |