nu va cia grynuolis atsakant i temos klausima!
apie meile tai net nezinau ar verta pradet sneket, nes temos autorius isreiskia nora butent tos banaliosios meiles kai tau skirtas zmogus ir tu su juo nugyvensi laiminga ir ilga gyvenima ir t.t.(is pirmo zvilgsnio tai nemazai pislios atkristu). o is tikro vienas is idomiuju ir nepabostanciu dalyku gyvenime butent ir yra santikis su kitais zmonemis. vieniems jauciam aistra, kiti mus nervina, treti kelia pasitikejima ir t.t. all in all neturim mes nei sau skirtu nei neskirtu zmoniu. plius jie visi nuolatos keiciasi kaip ir viskas aplinkui. taigi temos autoriui siulyciau truputi atsipalaiduot ir pradet pasauli stebeti iš shalies be ishankstiniu nuostatu.
Žemelėj gyvenimas banalus?
62 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Na aš neteigiau, kad vargingai gyvenantys negali džiaugtis, tad iš dalies sutinku su tavim. Bet vargingiau gyvenantiems galbūt daugiau laiko reikia skirti, tam, kad apskritai išgyventų, o tada eina malonumai, o pasiturintys gali dar daugiau laiko skirti kažkam kitam nei darbui ar egzistencijai. Aišku, kiekvienas individas turi savo istoriją ir gyvenimo būdą, negali teigti, kad visi vargingiau gyvenantys žmonės negali džiaugtis dalykais.
Tema tikrai verčia susimąstyti. Kartais ir mane užklumpa panašios mintys. Kodėl gyvenimas toks painus ir sudėtingas ? Kodėl gyvenimas negali būti nors kiek paprastesnis ? Be kančių, klaidų ir pan. Bet rimtai pasvarsčius iš visų mūsų bėdų, sprendimų, sėkmės, laimės akimirkų ir susideda mūsų gyvenimas. Tad reikia stengtis kurti gražesnį rytojų, ne dėl kitų, o dėl savęs. O dėl tos meilės, vienintelės ir nepakartojamos.( Aš jos aišku dar nepatyriau, dar visas gyvenimas prieš akis.) Manau, kad viskam ateina savas laikas. Viskas vyksta palaipsniui. Kaip vasarą keičia ruduo, taip viskas vyksta ir gyvenime. Slaidai - kai mažiausiai to tikėsies, tai ir įvyks
... Nu ir prišnekėjau, galbūt ne į temą, bet tikiuosi skaitantieji supras ką norėjau pasakyti Linkiu visiems, bei sau pačiai surasti savo sielos draugą/ę :] Ir pasistengti, kad gyventi būtų malonu :} Man atrodo, kad meilė (bent paskaičius komentarus šioje temoje) ir yra didžiausia banalybė žemėje. Nors aišku, čia kaip kam atrodo. Pavyzdžiui aš niekad nebuvau įsimylėjus (ir ačiū Dievui) ir man tokie dalykai kaip prisipažinimai meilėje yra žiauriai nuobodūs ir banalūs. Ir aplamai neįsivaizduoju, kaip galima gyventi visą gyvenimą su vienu žmogumi ir visada likti jam ištikima. Aišku aš dar jauna, ir turbūt mano požiūris į tokius dalykus keisis dar nekartą, bet bent dabar esu tos nuomonės, kad meilė yra banalybė.
O šiaip manau, kad žemėje gyvenimas ne banalus, o nuobodus. Kartais ta kasdienybės rutina taip veda į neviltį, kad nebežinai ką daryti. Norisi kažko naujo, kažko įsimintino. Ir kartais net gatvėje susitikus draugą ir pakalbėjus su juo, atrodo jog diena iš karto pagyvėja. Bent jau man taip būna.
Jei gyvenimas būtų lengvas ir jame mes nedarytume klaidų, jis (bent man) būtų dar nuobodesnis nei yra.
Labai egoistiška idėja kurti gražesnį rytojų tik dėl savęs.
Jei moki skaityt, tai perskaitei dėl savęs, o ne tik dėl savęs. Ir šiaip, dėl ko tu pati gyveni ? Juk ne dėl kitų, o dėl savęs. Nori kažko pasiekti, padaryti kažką prasmingo iš pradžių sau, bet galbūt tai bus naudinga ir kitiems. Gyveni savo malonumui, o ne paklūsti kažkam kitam. Kiekvienas daro tai kas jam geriausia. Tai.. Sutinku su lobo Paskutinį kartą redagavo Bree 2011 Bir 18, 17:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nė vienas negimė žinodamas. Bet galima kartu ieškoti atsakymų, tobulėt kartu. Vienas žmogus pasaulyje yra niekas (aišku tai nevisais atvejais galioja).
P.s. Tavo copyright'ai pasenę. Paskutinį kartą redagavo Tėja 2011 Bir 19, 01:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kiekvienas žmogus mąsto skirtingai. Aš tik išsakiau savo nuomonę, kaip man atrodo. Tu jai paprieštaravai. Tuo viskas ir pasibaigė. Nes teisingo atsakymo šiuo klausimu nėra. Netgi šitą forumo skiltis įrodo forumo temos teiginį, kad gyvenimas yra tikrai banalus, nes žmonės nesutaria ir pykstasi dėl nuomonių? Argi čia nebanalumas, visas žmogaus gyvenimas yra banalumas, tai pasikeičia, tik tada kai žmogus pajunta stiprų gyvenimo sukrėtimą(pergyvena ligą, netektį ar dar kokį skaudų dalyką).
62 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

... Nu ir prišnekėjau, galbūt ne į temą, bet tikiuosi skaitantieji supras ką norėjau pasakyti