Žemelėj gyvenimas banalus?
62 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
cia nera verkslenimas, cia yra diskusija. Kas skaito sita tema, automatiskai susimasto apie gyvenimo banaluma. Atsiranda bendraminciu ir zmogus visalaik vystosi, kaip ir technologijos. Taigi zmogus ateityje suvoks, kad ne apviniojimas aplink pirsta, pinigai ar dar kas, o svarbiausia jausmai. Kodel zmogus svarbiau uz lele?, nes turi jausmus, jam skauda, jis dziaugiasi, nori dziaugtis. Technologijos, aisku tobulesnes gali igivendinti pasauline laisve, dziaugsma. Tie kurie svajoja apie gyvenimo nauda tik sau, arba sako jog gyvenimas toks yra ir nesistengia jo pakeisti yra nenubausti jo blogosios puses. Blogaja puse reikia sunaikinti ir tai gali technologijos ir zmoniu supratingumas ir platus protas.
man patinka nagų lakai, tušai ir banalus gyvenimas, i suppose.apskritai labai džiaugiuos, kad pasaulis yra toks, koks yra, o ne tobulas ir viskas lb gražu, ir negalvoju visokių 'kas būtų, jeigu būtų' nes nu ir taip turiu ką veikt. :D matyt aš lb negilus žmogus ;( bet blakstienų tušai man tikrai labai patinka, ypač L'Oreal
pagal dabartines technologijas, zmogus jau dabar turetu dirbt nedaugiau triju dienu per savaite, kita laika turetu skirt sau/seimai, turetu nesiparint del buities. ka jau kalbet, kad mokslas/gydymas ir t.t. turetu but prieinamas visiems. o realybe ta, kad procentaliai psaulyniu lygiu gerai gyvenanciu kogero yra panasiai kaip ir viduramziais. vidutines klases atstovas gyvena daugiabuciame, dirba 40h per savaite, vazineja su 10-20 metu senumo masina, dziaugiasi jei vasara gauna atostogu ir gali bent savaitei leist sau nulekt prie juros. kodel? nes jis vaikosi tu paciu technologiju. kaip ir pries simta metu taip ir dabar, kam tikrai rupi dvsainis tobulejimas, visos teshnologijos kuriu jam uztenka yra bambukas. seabear, zinoma kad turi ka veikti sugalvoti kokia spalva lakuotis, pasneketi su drauge apie batelius, o tokiems nereiksmingiems dalykams kaip meile, padeti kitam tu tiesiog neturi laiko. Kai pasensi ir patirsi neteisybes tavo mastymas pasikeis. Tau patinka toks pasaulis, nes matyti tau sekasi, bet kai tau bus blogai ir kiti aplink kaip tu bus tai keiksi toki gyvenima.
Lobo: o jeigu i tavo dvasines vertybes ir technologijos ieina.
tamsta turbūt neseniai nuskriaustas buvai,todėl gal taip ir atrodo.Laikas gydo ir daugybė žmonių atsitiesia po nelaimių.Visi,anksčiau ar vėliau,išgyvena sunkius laikotarpius,bet kaip sakoma - po tamsos visada prašviesėja.Ir visi yra patyrę tas neigiamas emocijas - kad žmogus tobulėtų dvasiškai būtini įvairūs jausmai. come on, aš gyvenimą priimu tokį, koks jis yra, nesiruošiu kovot prieš neteisybę, nes kitaip būt negali. :D visur turi būt harmonija, o be to, kas tau taip neteisinga ir bloga atrodo, jos nebūtų. o šiaip gera tau kalbėt manęs nepažįstant, šiaip faina, jei atrodo, kad man sekasi, bet db tikrai ne pats geriausias laikotarpis mano gyvenime.. but you know what? i simply don't give a fuck. :D kas link meilės, ateis laikas, bus ir ta meilė, apskritai, kas pasakė, kad jei man patinka dažytis, negaliu mylėt ir kiti man nerūpi? :D nu sori, vienas durnesnių dalykų, kuriuos girdėjau pastaruoju metu.. nei pažįsti mane, nei ką, tik tiek, kad aš paprasčiau į gyvenimą žiūriu, nekaltinu aplinkybių dėl nesėkmių, apskritai kaltų neieškau, nes nekaltų nebūna. :D man tai panašu, kad nelabai pačiam gyvenime sekas, tai ieškai, ką čia apkaltinus ir kaip kitiems pakenkus, anyway, aš tikiu, kad mano gyvenimas kuo toliau, tuo geresnis daros, ir ne kartą pačiai teko patirt, kad kaip tikėsi, taip ir bus ;} arba man vienai taip sekas, išsipildo viskas, ko noriu. :D patikėk, kad pasaulis žiaurus ir neteisingas turiu proto suprast, pačiam derėtų suvokt, kad žmonės būna visapusiški, ne vien siaurapročiai, kurie gyvenimą vertina vienu aspektu, turi ribotus pomėgius ir pan., iš esmės jei tai suvoktum ir išmoktum prisitaikyti prie aplinkybių bei neteistum žmonių iš pirmo įspūdžio, pačiam lengviau gyventi būtų ir, manau, pamatytum, kad teigiamus žmones meilė nesitikint aplanko. ;} ir net labai logiška, nemanau, kad kas nors nori būt šalia žmogaus, kuris užsiraukęs kaip šikna ir nuolat skundžias, guodžias ir kitaip išreiškia neigiamas emocijas, kurios laaabai greitai persiduoda kitiems, taip kad kas link meilės, dar ir savyje paieškok 'kaltų', ne neteisingas ir banalus ir tuščias ir visoks kitoks pasaulis kaltas, kad esi nelaimingas. ;} keisk požiūrį, nuoširdžiai patariu, gal bus nelengva iš pradžių, bet rezultatai greitai pasimato.
Siekti grožio, mano manymu, yra girtina tik tada, kai kalbame apie vidinį žmogaus grožį. Kas iš to, jeigu žmogus turės tobulą figūrą, odą, madingiausius drabužius ir puikiausią makiažą, bet daugiau niekuo nesidomės, neturtins savo vidinio pasaulio?.. Jis bus giriamas dėl išvaizdos ir jausis populiarus, nes pritrauks aplink save daug panašių tuštučių, kurios(-ie) susižavės puikia išore ir nepasivargins pažvelgti kiek giliau (juk tai jau sudėtingiau). Manęs šis materializmo liūnas nežavi. Daug mieliau bendrauti su nuoširdžiu, paprastu žmogumi, kuris galbūt kiekvieną dieną nešios tuos pačius nuskalbtus drabužius, bet užtat visada bus šiltas, mielas, artimas, nekreips dėmesio į tavo išorę, o stengsis kuo geriau pažinti vidinį pasaulį. nu aš nesuprantu, kodėl jeigu žmogus gražus jis jau yra tuščias!??
Atrodo, kad norėti būti gražus gali tik bukas ir skurdaus vidaus asmuo. Ir tu pati DripDrop, manau nori būti graži, visi nori, tačiau nemanau, kad tu save dėl to laikai tuščia? Bet atrodo, kad savo poste apibūdindama grožį tu įsivaizdavai olialia pupytes.. kiekvienas žmogus gali būti gražus tiek išore, tiek vidumi, svarbu rasti pusiausvyrą, ir manau abiejų šių dalykų siekimas yra geras ir pagirtinas.
Seniai pastebėjau, kad yra žmonių, kuriems vertėtų susirūpinti savo skaitymo įgūdžiais.
62 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |