‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bir 09, 16:48
JinXine rašė:Aš tai kaip tik noriu mažesnės krutinės  Ypač kai pradėjau kontraceptines gerti, tai kai išsišovė ;X Kokius kontraceptikus naudoji? ; D reik ir man... ; D O naudoji dėl to, kad nepastoti nesisaugant ar, kad mėnesines sureguliuotų?
--------------------------------------
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Bir 10, 08:31
"Mercilon" Kad apsisaugočiau  šiaip tai nueini pas ginekologe ir išrašo reikiamas tabletes. (: Kiek skaičiau, tai daugeliui merginų nuo tablečių padidėja krutinė taip pat ir svoris.  | vat čia tai tas nervina. Žodžiu yra savų pliusų ir minusų. Vat čia gali viską sužinot http://www.prisimink.lt/scripts/pages/l ... os.temos/8 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bir 10, 09:31
Tai aš žinau, kad reikia pas ginekologę nueiti. Man pačiai siūlė, bet dėl to, kad mėnesinės susinormalizuotų, bet man jos ten kelias dienas tik vėluoja pastoviai. Jau aišku būčiau prašiusi, kad išrašytų tokias, kurios ir normaliai saugotų ; D Tai, kad svoris auga tai jau minusas, o kad tik krūtinė augtų man tai būtų nice. O paskui visa išsiplėsiu, tai ačiū ne. Geriau jau su gumytėm žaisiu sekso metu, negu stora tapsiu.
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Bir 10, 10:00
Aš tai irgi manau, kad geriau būčiau nepradėjus jų gerti  dabar kad ir kiek bevalgyčiau, nekrenta svoris. O valgau tai žiauriai mažai : | Bet kitos minėjo, kad metus KT atsistato svoris. 
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2011 Bir 10, 10:27
Va va.. Iš patirties galiu pasakyt, jog tikrai hormoninės tabletytės augina svorį. Nekenčiu! ;x
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Bir 11, 14:12
Aj, kažkaip nebe taip dabar kompleksuoju. Ir ačiū dievui!
-
Gyta*
- Apšilinėjantis
-
- 799.71 Lt
» 2011 Bir 16, 13:35
Aš tai labai kompleksuoju dėl savo svorio.. ne kad per daug sveriu bet kad per mažai... nes mano ūgis yra 1,63 o sveriu tai 39 tai 40 kg ir tas labai užknisa... ir nesuprantu kodėl aš tiek mažai sveriu... nors valgau visiškai užtektinai kad jausčiausi soti. Visos mano draugės bendraamžės sveria apie 47 ar 50 kg Gal kas turit patarimų kaip priaugti man to svorio?
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 16, 14:29
Gyta* rašė:Gal kas turit patarimų kaip priaugti man to svorio?
sportuok.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Bir 16, 15:28
Prašė pasakyti kaip priaugti svorio, o ne raumenų.
Gyta, šiaip nežinau, jeigu jau tokia esi, tai aiškiai kažko nepakeisi. Na, nebent valgysi belenkiek ir visokio brūdo kaip kebabai, hamburgeriai ir tt. Tu kaip supratau, nori būti apvalesnė?
-
lobo
- Dalyvis
-
- VNO
- 4,963.20 Lt
» 2011 Bir 16, 15:52
raumuo sunkesnis uz lashini.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Bir 16, 15:57
Manai labai gražiai atrodys lieknas kūnas + raumenys? Turiu draugę, atrodo kaip vyras. Siaubingai.
Nežinau, klasiokė buvo labai kūda ir pastorėjo nes gėrė tabletes specialias kurias gydytoja išrašė.
-
lobo
- Dalyvis
-
- VNO
- 4,963.20 Lt
» 2011 Bir 16, 16:06
tai gal nebutina kacialkoj stangas stumdyti. nors sportas tikrai yra vienas iš dalyku ka siulo smulkutems, kad priaugtu svrio, bet ta reik derint su mityba ir dienos rezimu. reik valgyt daznai 5-6 kartus per diena ir kaloringa maista(tai nereishkia kad shlamshta). plius kuo maziau streso, gerai ishsimiegot.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 16, 16:49
Prašė pasakyti kaip priaugti svorio, o ne raumenų
raumenys irgi sveria. Gyta, šiaip nežinau, jeigu jau tokia esi, tai aiškiai kažko nepakeisi. Na, nebent valgysi belenkiek ir visokio brūdo kaip kebabai, hamburgeriai ir tt. Tu kaip supratau, nori būti apvalesnė?
nu čia yra pats kvailiausias svorio priaugimo būdas.Visų pirma,tai greičiausiai svoris neaugs,nes greita medžiagų apykaita.O antra,užaugs arba pilvas,arba lašinys ant šlaunų,arba ant rankų,žiūrint kur labiausiai kibs.Ir ne,tai neatrodys gražiau.Trečia,valgant tavo paminėtą maistą,skrandis tik tampysis,aš jau nekalbu apie kenksmingų medžiagų kiekį šiuose produktuose.
-

akivaras
- Forumo gyventojas
-
- O._.O
- 3,077.60 Lt
» 2011 Bir 16, 20:40
nes mano ūgis yra 1,63 o sveriu tai 39 tai 40 kg ir tas labai užknisa... Visos mano draugės bendraamžės sveria apie 47 ar 50 kg
Gyta, šiaip nežinau, jeigu jau tokia esi, tai aiškiai kažko nepakeisi. Na, nebent valgysi belenkiek ir visokio brūdo kaip kebabai, hamburgeriai ir tt. Tu kaip supratau, nori būti apvalesnė?
Nežinau, klasiokė buvo labai kūda ir pastorėjo nes gėrė tabletes specialias kurias gydytoja išrašė.
nu kaaažinau, man tai durnai atrodo čia savo kepenis ir kitka ardyt, lasiniais apaugt del to, kad ten sveri mažiau nei drauges. Sportuojant ne tik, kad svorio priaugs, bet ir sveika
-
Gyta*
- Apšilinėjantis
-
- 799.71 Lt
» 2011 Bir 17, 09:34
Tai kad as esu tik kaulai ir oda  Ir yra problema kad sportuoti negaliu jau 3 metus nes esu patyrus 2 akių operacijas ir man gali trukti gislute o jei ji truks sake gydytojai kad galiu tapti akla.... Tai ieskau kitu būdų kaip priaugti svorio. 5 klasėje iš vis svėriau 25 kg.. kaip anorekcike kokia 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|