Tikra moterisAš save vadinu moterimi. Nors ne man spręsti. Čia jau turėtų mano aplinkos vyrai/vaikinai tai spręsti. Tačiau esu iš tų, kurios kai reikia gali sportiškai apsirengti, nesidažyti, kai reikia labai išsipuošti ir tapti tikra dama/ledi/moterimi. Taip pat charakteris, mėgstu pašėlioti, o šiaip iš rimtesnių esu kažkiek.
O dėl aprangos. Dievinu puošnias sukneles, nu tiesiog pasaka kai reikia rinktis ir negaliu išsirinkti kurią. Mėgstu sijonus kai kojos yra rudos ir oda daili. iškirpčių nenešioju, nes krūtinė nedidelė. Dievinu aukštakulnius ant didelio kulno, bet formalioje aplinkoje 8-9 cm kulniukas puikiai tinka man. Paprastomis saulėtomis, šiltomis dienomis kedukai ar basutės. Tikra moteris yra ne apranga.Jeigu mergina yra tikra moteris,ji ir su kedukais bei sportine apranga nustelbs betkokią tipišką išsipuošusią mergužėlę.Tikra moteris yra išsilavinusi,sąmojinga,šmaikšti,mokanti subtiliai žavėti ir subtiliai atstumti,mokanti koketuoti,mokanti mylėti ir nekęsti,sugebanti flirtuoti,prisitaikyti.Tiesiog yra tokių moterų,kurios spindi tuo moteriškumu.
![]() Apranga tikrai sudaro dalį to įvaizdžio, kurį sudaro išsilavinimas ir visi kiti tavo išvardinti dalykai. Visuma visų šitų + apranga ir sudaro tikrą moterį.
Manai tikra moterimi atrodys ta, kuri bus protinga, bet apranga bus kaip mergiotės (ta prasme, kad apsmukusios kelnės, purvini ar suglamžyti marškiniai ir t.t.)? Apranga sudaro daugiau nei atrodo. žinoma,išvaizda yra svarbi.
![]() Tai aš manau, kad aš esu moteris,o iki tos vadinamos tikros, man ne daug tetrūksta, nes tam tikromis situacijomis kai reikia galiu būti mandagi ir t.t. (supranti ką turiu omenyje tikriausiai).
Na, žinoma nesu tiek išprususi, kad kalbėti apie politiką, tarptautinius santykius ir t.t., nes mano amžius ne toks jau ir didelis, kad būčiau daug ką patyrusi, bet pokalbį visada galiu palaikyti. aš manau,kad tikras moteriškumas ateina su amžiumi,o koks tas amžius - kiekvienai pagal subrendimo lygį.
![]() ![]() Šiuo laiku tikrą moterį sutikti tikrai sunku,o kai pamatai kokios dabar jaunos panelės,maždaug 14-16metų,tai baisu net. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |