Diskusijos Grožis ir sveikata

Tikra moteris

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2010 Kov 01, 18:29

Dažniausei nešioju kelnes ir džinsus arba trumpus šortus ar suknelę vasarą,bet sijonų nemėgstu ir nelabai mėgstu sukneles kažkodėl nuo mažens nepatinka.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Kov 01, 18:31

Džinsai, šortai, bridžiai, suknelės, sijonai...
Visko turiu ir viską nešioju.
Ir, kaip bebūtų keista, patogiai ir gerai jaučiuos.;o

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 05, 21:26

Turbut palaikysit mane nenormalia bet as beveik nenesioju kelniu nebent lauke -30 xD Apteckes , suknele ir gerai xD Kelnės juk buvo sukurtos vyrams . Ir šiaip tikra moteris yra viduje o ne išorėje (nu nereikia tik garbanotu minciu ) XD

Vartotojo avataras

Optimist

Dalyvis

1,866.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 05, 21:30

Nenešioju aukštakulnių. Nebent ant ant mažo kulno, kurio beveik nesimato. Kartais sukneles nešioju,bet labai retai. Nei sijonų nenešioju. Nemėgstu. Nešioju tik kelnes, kartais šortus ar bridžus. Taip pat ir timpes. Bet kiek rečiau.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 17:57

Aš save vadinu moterimi. Nors ne man spręsti. Čia jau turėtų mano aplinkos vyrai/vaikinai tai spręsti. Tačiau esu iš tų, kurios kai reikia gali sportiškai apsirengti, nesidažyti, kai reikia labai išsipuošti ir tapti tikra dama/ledi/moterimi. Taip pat charakteris, mėgstu pašėlioti, o šiaip iš rimtesnių esu kažkiek.

O dėl aprangos. Dievinu puošnias sukneles, nu tiesiog pasaka kai reikia rinktis ir negaliu išsirinkti kurią. Mėgstu sijonus kai kojos yra rudos ir oda daili.
iškirpčių nenešioju, nes krūtinė nedidelė.
Dievinu aukštakulnius ant didelio kulno, bet formalioje aplinkoje 8-9 cm kulniukas puikiai tinka man. Paprastomis saulėtomis, šiltomis dienomis kedukai ar basutės.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:21

Tikra moteris yra ne apranga.Jeigu mergina yra tikra moteris,ji ir su kedukais bei sportine apranga nustelbs betkokią tipišką išsipuošusią mergužėlę.Tikra moteris yra išsilavinusi,sąmojinga,šmaikšti,mokanti subtiliai žavėti ir subtiliai atstumti,mokanti koketuoti,mokanti mylėti ir nekęsti,sugebanti flirtuoti,prisitaikyti.Tiesiog yra tokių moterų,kurios spindi tuo moteriškumu. :) Aš dar nelaikau savęs moterimi.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:25

Apranga tikrai sudaro dalį to įvaizdžio, kurį sudaro išsilavinimas ir visi kiti tavo išvardinti dalykai. Visuma visų šitų + apranga ir sudaro tikrą moterį.
Manai tikra moterimi atrodys ta, kuri bus protinga, bet apranga bus kaip mergiotės (ta prasme, kad apsmukusios kelnės, purvini ar suglamžyti marškiniai ir t.t.)?
Apranga sudaro daugiau nei atrodo.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:29

žinoma,išvaizda yra svarbi. :) Tik tai tiek,kad tikra moteris savo laikysena,eisena,manieromis ar bendravimu vistiek ir apdriskus sugebės išlikti moteriška,o šiaip kokia tipiška mergelė be savo aksesuarų nieko nebeturės.Bet taip,tikrai sutinku,kad išvaizda daug lemia.Bet kai geros manieros - net ir išorė pagražėja.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:32

Tai aš manau, kad aš esu moteris,o iki tos vadinamos tikros, man ne daug tetrūksta, nes tam tikromis situacijomis kai reikia galiu būti mandagi ir t.t. (supranti ką turiu omenyje tikriausiai).
Na, žinoma nesu tiek išprususi, kad kalbėti apie politiką, tarptautinius santykius ir t.t., nes mano amžius ne toks jau ir didelis, kad būčiau daug ką patyrusi, bet pokalbį visada galiu palaikyti.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 19:41

aš manau,kad tikras moteriškumas ateina su amžiumi,o koks tas amžius - kiekvienai pagal subrendimo lygį. :) Tai nereikia skubėti ir aklai siekti to,be to man tikra moteris asocijuosi visada su vyresniu amžiumi (nuo +- 25 iki 40).Tiesiog svarbu pačiai jausti,kaip elgiesi,ar patinki sau ir nevisos sutvertos tam tikrajam moteriškumui. :)
Šiuo laiku tikrą moterį sutikti tikrai sunku,o kai pamatai kokios dabar jaunos panelės,maždaug 14-16metų,tai baisu net. :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių