Tikra moterisSijonai - retai, iškirptės - mieliau renkuosi marškinukus, o ant jų tą bliuskutę su iškirpte, bet mėgstu ir jas, aukštakulniai - dieevinu (bet nenešioju, nes žiemą nepatogu, o vasarą basankės, just pavasario gale ir rudens pradžioje.), suknelę turiu, tai niekur su ja neinu, nepatogu, ir man nelabai tinka.
aukštakulnių nedėviu.
Daug labiau patinka bateliai su lygut lyguteliu padu, ir gražu ir patogų trupmpų sijonų? NIEKADA
Niekada nenošiojau, nejauku ir napatogu, nebent tympos po apačią Dekoltė. Taip pat nenešioju per daugiausiai. Slepiasi spintoje keleta vasarinių bliuskučių su gražiom iškirptėm, vasariška, laisva, bet neperdaug, , kad timpt į apačią, o OBA
O šiaip sijono normalaus net neturiu, patinka tunikos, sukneles vasarą nešioju, taip pat, vasariška ir laisva Turiu keletą sujonų, turiu keletą suknelių vasarai, žiemą nenešioju. Bet patogiausia kai karšta tai šortai ir maikė be šleikių.
Miniakų pati nenšioju, bet jei rasčiau kokį gražų gal ir nusipirkčiau vasarai. Bet truputį nepatogu, kad kai sėdies reikia galvot kas iš kurios pusės gali matytis ir t. t. : ) Jau toks periodas, kad keičiuosi ir traukia moteriški genai prie suknelių, batelių [aukštakulnių]. Deja, šaltaisiais metų laikais nepavaikščiosi su suknelėm, bet kai bus šilta, parodysiu visą moterišką gražumą x}
močiutė atsiuntus nerealią suknelę, laukiu kada galėsiu išbandyti. turiu nemažai suknelių šiaip, įvairiom progom :] Dažnai nešioju tiek ir sukneles, tiek ir sijonus, aukštakulnius. Mini sijonus rečiau, bet kartais visai irgi patinka. Visokios iškirptės, tiek ir rūbo gale, tiek ir priekyje irg patinka, bet čia jau taip rečiau, gal tam tikrom progom, na vasara taip patinka kai priekyje yra atviriau man... Ir jei amžius tinkamas tai manau tikrai gražu, aišku jei dar krūtinė graži. Kai vidutinio amžiaus moteriškės su itin didelėm krūtinėm užsideda tas priekyje labai jau atviras tai man nėra gražu. Bet ir kai jaunos merginos itin, išsirengia taip, tai irgi nei šis nei tas, nors ir turi tą krūtinę, tai nereiškia, kad metas ją rodyti.
Šiaip aišku, ankščiau to nelabai mėgau, aukštakulniai buvo nepatogu ir negražu, bet ir dabar tokius daugiausiai su nedideliais kulniukais deduosi, nors pavaikštau ramiai ir ant aukštu, bet taip kasdienai, šiltesniu oru patinka su nedideliais kulniukais dėtis batus. Vasarą tai beveik ištisai vaišau su suknelėm, sijonais ir pan... na, šortais dar, arba tokiom lengvom plačiom kelnėm. Jau šiaip pora metų kaip prie tokių, moteriškesnių aprangų pereinu. Man gražu, bet aišku tokiems dalykams reikia palaukti savo laiko. Tikrai nemanau, kad su aukštakulniais reikia ten jau 14-os metų pradėti lakstyti. Ne tas amžius manau dar. Suknelėm ir sijonams tai tikrai neieškau ypatingų progų, tai yra normalus kasdienis rūbas. Na, kai visą dieną praleidžiu namie, tai gal ir nesidedu tų suknelių ir sijonų, nes tiesiog nėra patogų namuose, kai vistiek ant kokios kėdės koja susikėlinėju ir pan. Šiaip ir žiemą deduosi šiltas suknelės, ar sirafanus, dažniausiai tokius šiek tiek trumpesnius nei iki kelių, pėdkelnes ir ilgus juodus batus ir man gražu. Patogu ir moteriška tikrai. Ir sijonus mėgstu žiemos metu. Batai žieminiai tai ant stambesnio neaukšto kulno. O atvirumo tai aišku, kad žiemą nėra, nebent žinau, kad praleisiu daug laiko šiltoje patalpoje ir proga tam tinkama, tada gal taip, bet vistiek lauke tai aspidangstyta būna paltais ir šalikais. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Prie tokio pėdkelnės viską gadintų