Diskusijos Grožis ir sveikata

Tikra moteris

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 27, 21:54

tai kas nesistengia tas ir nepyksta. O kas stengias tas pyksta. Jeigu Tau smagu kai Tave berniuku vadina, tai gali kalbėti už save, nes kiti stengias kiek išeina, bet vis vien juos laiko berniukais.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Gru 27, 21:57

Na, tai man įdomu kaip ji rengiasi jei jau ją net berniuku vadina.

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 27, 22:05

Jeigu bruožai vyriški, tai renkis ką nori, vis vien būsi į berniuką panaši

Vartotojo avataras

Gabrė.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

5,331.93 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 11:01

Visiškai su Korne sutinku. :] Man absolučiai nemalonu būtų, jei kažkas berniuku pavadintų.

Vartotojo avataras

Ieva.!

Įsijaučiantis

Kaunas

2,417.16 Lt

Standartinė » 2009 Gru 28, 15:28

Sukneles ir sijonus kelis turiu, kartais nešioju, patinka.
Didelių iškirpčių nemėgstu, nebent vasarą, kai labai karšta.
Su aukštakulniais man nepatogu.

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 18:51

Sijonai - retai, iškirptės - mieliau renkuosi marškinukus, o ant jų tą bliuskutę su iškirpte, bet mėgstu ir jas, aukštakulniai - dieevinu (bet nenešioju, nes žiemą nepatogu, o vasarą basankės, just pavasario gale ir rudens pradžioje.), suknelę turiu, tai niekur su ja neinu, nepatogu, ir man nelabai tinka.

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 20:53

aukštakulnių nedėviu.
Daug labiau patinka bateliai su lygut lyguteliu padu, ir gražu ir patogų :love:
trupmpų sijonų? NIEKADA :D
Niekada nenošiojau, nejauku ir napatogu, nebent tympos po apačią :play:
Dekoltė. Taip pat nenešioju per daugiausiai. Slepiasi spintoje keleta
vasarinių bliuskučių su gražiom iškirptėm, vasariška, laisva,
bet neperdaug, , kad timpt į apačią, o OBA :D
O šiaip sijono normalaus net neturiu, patinka tunikos, sukneles vasarą nešioju,
taip pat, vasariška ir laisva :love: :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 21:40

Turiu keletą sujonų, turiu keletą suknelių vasarai, žiemą nenešioju. Bet patogiausia kai karšta tai šortai ir maikė be šleikių. :up: Arba dar būna tokios visiškai plonytės maikutės, su tom dar geriau, turiu vieną. Nu bet čia jau nuo temos nugrybavau. Aukštakulniai man patinka ir gražu, bet pati nenešioju, manau kad dar per maža aš tokiem batam. Ir apie kitus taip pat galvoju, bent man (sorry jei ką įžeisiu) tai atrodo kekšiškai kai 11-12 metų mergaitė ant metrinių kablų, ir su dirbtiniais nagais. Pati turiu keletą maikų giliom iškirptėm. Nu ne žiauriai giliom, jau ne iki šiknos žinoma. Žiemą tokių nenešioju nes šalta be abejo, o po apačia maikę ilgom o ant viršaus trumpom nešiot nemėgstu, man nepatinka taip.
Miniakų pati nenšioju, bet jei rasčiau kokį gražų gal ir nusipirkčiau vasarai. Bet truputį nepatogu, kad kai sėdies reikia galvot kas iš kurios pusės gali matytis ir t. t.
: )

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 22:39

Jau toks periodas, kad keičiuosi ir traukia moteriški genai prie suknelių, batelių [aukštakulnių]. Deja, šaltaisiais metų laikais nepavaikščiosi su suknelėm, bet kai bus šilta, parodysiu visą moterišką gražumą x}
močiutė atsiuntus nerealią suknelę, laukiu kada galėsiu išbandyti. turiu nemažai suknelių šiaip, įvairiom progom :]

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Vas 25, 23:07

Dija rašė:Sijonai iki kelių - geriausi ir gražiausi, tai čia jau kas be ko. ;)

Aukščiau kelių gražesni bent man :D Ten ne tie kur visai mini, o paprasti aukščiau kelių.

Va kokie:
Paveikslėlis

Bet džinsiniai mini tai plee. Atsižiūrėt negaliu :D Va kokie:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 16:03

Jo tokie kur antroj foto pas The bear,tai man irgi patinka.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 16:24

Man jie taip gražiai atrodo ant dailių kojų(be pėdkelnių) :sweet: Prie tokio pėdkelnės viską gadintų :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 16:31

Kaimiški sijonai kokie. :DDD

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 16:55

Dažnai nešioju tiek ir sukneles, tiek ir sijonus, aukštakulnius. Mini sijonus rečiau, bet kartais visai irgi patinka. Visokios iškirptės, tiek ir rūbo gale, tiek ir priekyje irg patinka, bet čia jau taip rečiau, gal tam tikrom progom, na vasara taip patinka kai priekyje yra atviriau man... Ir jei amžius tinkamas tai manau tikrai gražu, aišku jei dar krūtinė graži. Kai vidutinio amžiaus moteriškės su itin didelėm krūtinėm užsideda tas priekyje labai jau atviras tai man nėra gražu. Bet ir kai jaunos merginos itin, išsirengia taip, tai irgi nei šis nei tas, nors ir turi tą krūtinę, tai nereiškia, kad metas ją rodyti.

Šiaip aišku, ankščiau to nelabai mėgau, aukštakulniai buvo nepatogu ir negražu, bet ir dabar tokius daugiausiai su nedideliais kulniukais deduosi, nors pavaikštau ramiai ir ant aukštu, bet taip kasdienai, šiltesniu oru patinka su nedideliais kulniukais dėtis batus. Vasarą tai beveik ištisai vaišau su suknelėm, sijonais ir pan... na, šortais dar, arba tokiom lengvom plačiom kelnėm.
Jau šiaip pora metų kaip prie tokių, moteriškesnių aprangų pereinu. Man gražu, bet aišku tokiems dalykams reikia palaukti savo laiko. Tikrai nemanau, kad su aukštakulniais reikia ten jau 14-os metų pradėti lakstyti. Ne tas amžius manau dar.

Suknelėm ir sijonams tai tikrai neieškau ypatingų progų, tai yra normalus kasdienis rūbas. Na, kai visą dieną praleidžiu namie, tai gal ir nesidedu tų suknelių ir sijonų, nes tiesiog nėra patogų namuose, kai vistiek ant kokios kėdės koja susikėlinėju ir pan.

Šiaip ir žiemą deduosi šiltas suknelės, ar sirafanus, dažniausiai tokius šiek tiek trumpesnius nei iki kelių, pėdkelnes ir ilgus juodus batus ir man gražu. Patogu ir moteriška tikrai. Ir sijonus mėgstu žiemos metu. Batai žieminiai tai ant stambesnio neaukšto kulno. O atvirumo tai aišku, kad žiemą nėra, nebent žinau, kad praleisiu daug laiko šiltoje patalpoje ir proga tam tinkama, tada gal taip, bet vistiek lauke tai aspidangstyta būna paltais ir šalikais.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 17:12

MuOn rašė:Kaimiški sijonai kokie. :DDD

Kodėl kaimiški ? :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt