|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Geltona20
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,527.20 Lt
» 2011 Bal 12, 16:40
Mano mamos draugė rūko. Man taip smirda. Nepatinka man rūkantys žmonės, o ypač merginos ir moterys.
--------------------------------------
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2011 Bal 13, 17:53
aguon rašė:Man gražu, kai rūko susitvarkę žmonės. Prieš rūkymą nieko neturiu, nes tai kiekvieno žmogaus asmeninis pasirinkimas. Kvapas, taip, bjaurus, bet jei man su žmogumi patinka bendrauti, neraukysiu nosies kaskart jam užtraukus..
Kartais gan žaviai atrodo, tas toks rytinis bomžiškumas (sąvoka truputį platesnė ir neaprėpianti šlapimu dvelkiančių žmogystų), kai net nežiūri kaip atrodai, pasidarai kavos ir užtrauki cigaretę. Ir be viso to, ja mėgaujiesi. Nuodai? Taip. Bet šiais laikais mažai kas nekenkia.
ai, vnž, gražu man. :-D
visiškai sutinku su tavo nuomone o kava ir cigaretė tobula ryto pradžia ;}}}
-

Simonna
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 6,188.45 Lt
» 2011 Bal 16, 17:34
Sorry,bet man labai nepriimtina,kad merginos rūko. 
-

devilish
- ®espect
-
- 17.00 Lt
» 2011 Bal 16, 18:24
Man tai nesvarbu merginos rūko ar ne, nes man tai nelabai svarbu. O ar priimtina tai ar ne kam nors nemanau ar tai labai turi reikšmės, nes kuri mergina rūko tai ir rūkys ir šitas jai nerūpės. Čia jau nuo jos priklausys viskas ir kitos žmogus nemanau ar gali įtakot mest rūkyt ją. Na bet visko gali būti
-
norway
- Apšilinėjantis
-
- 782.90 Lt
» 2011 Geg 26, 13:36
Panelėms rūkyti oi ne!!!!! esu daug matęs daug foto apie rūkančius žmones , įvairiausios ligos ir t.t......tikrai baisu.... Pats kadaise rūkiau , bet panelė davė rinktis cigaretės  arba  ji. Ir fsio neberūkau ir labai tuo džiaugiuosi Siūlyčiau visiems mesti rūkyti , nes vėliau ar ankščiau gailėsitės kad rukot..... Gi gyvename VIENA KARTA!!!!!! 
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Geg 29, 12:46
man patinka ir gražu (: ir pati neatsisakau.
-

essregi
- Įsijaučiantis
-
- 414.00 Lt
» 2011 Geg 29, 13:19
Man tai nesvarbu mergina rūko ar ne 
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2011 Geg 29, 13:34
Nematau čia jokių skirtumų tarp moterų ar vyrų,taigi nei tas ,nei kitas negražu kaip rūko:) kažkokį pagaliuką su šiukšlytėm traukia. Dar tos stiprios kai būna,tai nesveikai dvokia.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Geg 31, 23:03
Draugė buvo su tokia kompanija, kur buvo 15 metų panelė ir sako, kad ji gali draugių pasikviesti ir t.t. O tie bernai tai jo jo, dw tik... ir atėjo mergos, kurių amžiaus vidurkis gal 14. O bernams virš 20 visiems. Tie tokie apšalę. O jos geria labiau nei, kad mes, pilnom čerkom ir nestabdo visai, rūko kaip kaminai. Vienai buvo 13 metų. Tai aš apšalusi. Jeigu tokios malalietkos visų pirma į tokias kompanijas eina ir visai nesijaudina, kad jos čia bloguoju gali baigtis. O ne gana to, dar ir rūko ir tokiais kiekiais geria. O pasakojo, kad tikrai dailios panelės visos. Tai man čia jau baisu. Kad aš karts nuo karto parūkau, tikrai nieko blogo nematau, ar kad 17metės rūko irgi. Nu velniop. Bet kai 13metės malalietkos rūko tai nervas ima. Bet ką bepadarysi. (:
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 01, 07:29
saule,tai dažnai tokiam amžiuj noris išbandyt viską: ir nusigert ne kartą, ir rūkyt daug,ir primest suaugsius.Su amžiui apsiraminama.  Nors iš šono žiūrint tai tikrai atrodo labai kvailai.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bir 01, 07:32
13 metų? ; D Nejuokauk. Reta 13metė tokia būna. 15? Jo. Suprantu, bet ne 13. Na, bet tokie laikai atėjo. Ir tikrai ne visos su amžiumi apsiramina. Retai tokios apsiramina. Jos ir tampa vadalėlėmis.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 01, 07:39
Gal čia dar žiūrint kokia aplinka.Mano mieste visos vyresnės gana normalios,bet jeigu išgirsti,kad kokia panelė pagarsėjus dideliu pasileidimu,arba kad vartoja kokius narkotikus,arba kad nusigėrė ten belenkaip,tai dažniausiai jos amžius 13-16. Ir tikrai ne visos su amžiumi apsiramina. Retai tokios apsiramina. Jos ir tampa vadalėlėmis.
jeigu kas įkrečia proto arba pats gyvenimas pamoko - tada susivokia.Tačiau būna visokių atvejų.Tiksliai pasakyti negalima,bet kad tokie nusigėrimai ir rūkymai kur nors laiptinėj ant laiptų prisėdus, atrodo graudžiai - faktas.Nors man kai buvo 14,tai irgi norėjos ir kablus aukštus nešiot,ir rūkyt pastoviai, ir nusigert pabandyt,o dabar tai juokas net ima iš tokių norų. 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bir 01, 07:45
Tai vyresnės moka būti nusidavusios, bet atrodyti gana normalios, jeigu susidėjusi su bernais, kurie moka tylėti. Dar įdomu, iš kokio tu miesto? Nes jeigu didesnio tai vistiek negali apie visus visko girdėti. Ir nebūtina pagarsėti tam, kad tokiai būti.
Retai kas įkrečia proto, nes jeigu tėvai joms būnant 13os leidžia joms per naktis kažkur trankytis, tai jie ir vėliau nieko nesakys. Nekalbu kai tėvai abu naktinėmis dirba ir t.t., tada jau nesužiūrėsi labai jau. Na, tie rūkymai laiptinėse gal ir praeina ir juokingi nusigėrimai SAVO amžiaus tarpe, bet ne kai tu baliavoji su bernais, kuriems jau senai virš 20.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bir 01, 07:51
Palangoje.Mažas miestas,sunku sutikt nepažįstamą paauglį.  Na matai,toks mąstymas,kad ala labiau patiks bernam jeigu daugiau išgers ir kiečiau atrodys jeigu peš kaip kaminai. 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Bir 01, 07:55
Na, Palangoje gal gal ir girdi viską apie visus. O didesniame mieste tikrai, kad visko apie visus nežinai. Atrodo normali panelė, o šast - vadala.
Tai, kad joms aiškiai buvo parodytą, kad jos tokios jiems neatrodo. Nu vienu žodžiu, dėl to galima diskutuoti ir diskutuoti.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|