Diskusijos Grožis ir sveikata

Rūkančios merginos

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 07:57

Tai, kad joms aiškiai buvo parodytą, kad jos tokios jiems neatrodo.

o tai tie vaikinai sakė joms kažką dėl to gėrimo?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 08:08

Kai pamatė tokiais tempais geria, liepė liautis, nes jiems patiems galėjo negerai baigtis. Jos net 16 neturi...

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 10:31

O koks skirtumo, ar mergina rūko, ar ne? Jei patiktų - tai ir rūkalė tiktų. :)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 18:40

O koks skirtumo, ar mergina rūko, ar ne? Jei patiktų - tai ir rūkalė tiktų.

yra tiesos.Rūkymas dažniausiai yra trūkumas.O meilėje ir reikia mokėti priimti ne tik privalumus,o ir tuos trūkumus.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 01, 18:47

Kažkaip buvau prieš mylimo žmogaus rūkymą. Bet man atrodo, kad pradedu įsimylėti žmogų, kuris rūko. ;| damn.

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 14:15

Mano draugas yra minėjęs, kad atimtų cigaretes iš manęs, jei pamatytų rūkant. Tai supraskit taip: jam ar pana rūko ar ne tai dzin. Bet jei rūko jam svarbi pana, tuomet, manau, to netoleruotų. Nors jis pats tai dar tik po truputį žengia iš to cigarečių dūmų debesies. Nesenai dar rūkė, bet dabar deda visas pastangas, kad pagaliau to atsikratytų. Prašiau, kad mestų. Nes aš nepakęsčiau, jei jis rūkytų. Bet čia jo labui. (Nors pastebėjau, kad dauguma vaikinų gyvena dabartimi ir nežvelgia į ateitį...) Naudoja ten visokius nikorette pleistrus, kramtomąsias gumas, ir šiaip valią stiprina. Labai sunku mest, kai aplinkoj visi rūko, bet aš tikiu, kad jam pavyks.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 16:10

Tai jis rūko, bet tau neleidžia? Tai tegul vat pirma visiškai meta, o tada kitiem aiškina.

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 16:26

Nu tai kartais kai įklimpsti į tą rūkymo liūną nenori, kad kiti įklimptų, tau artimi ir mylimi žmonės, nes mesti yra labai sunku. Pvz., daugelis tėvų rūko ir neleidžia to vaikams daryti. Taip ir čia. Su mylimaisiais.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 17:14

Nu suprantu kad sunku mesti ir taip toliau ir panašiai, nu bet tai kam tada pradėti? Pabandyti - ok, bet nuo vieno karo nepriprantama. Aišku čia požiūris tik iš vienos, nerūkančio žmogaus pusės, bet.. kodėl rūkė tiek, kad priprato? Nu nebent tik po kelių metų smegenys į vietą sugrįžo ir žmogelis susimąstė, kad iš rūkymo jokios naudos, o žalos - daug.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 18:24

Aš irgi maniau, kad pabandysiu ir to pakaks. Bet užgėrusiai kitaip atrodo. Jeigu savo nesu nusipirkusi, tai atsiranda kas pavaišina. (:

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 20:32

Nu nebent tik po kelių metų smegenys į vietą sugrįžo ir žmogelis susimąstė, kad iš rūkymo jokios naudos, o žalos - daug.

arba taip, arba kažkas kitas jam tai pakuždėjo į ausį. Kažkas labai svarbus ir patikimas, kažkas, kuriuo jis pasitiki, dėl kurio jis gali pasistengti. Taip ir manuoju atveju buvo. Ilgai apie tai kalbėjomės, kol priėjom išvadą, jog reikia mesti, ir savo, ir kitų labui.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 23:22

nu nežinau,žmonės labai stebis,bet man labai gražu rūkantys žmonės,o ypač vaikinai(nors daug lemia ir kaip rūko).Gal čia toks amžius,bet man tai jeigu vaikinas rūko,tai tik pliusas. :D Net jeigu ir pati nerūkyčiau,vistiek gražu.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 23:24

Na, man tai ne visiems gražiai atrodo cigaretė ir dar svarbu kaip rūko, ar labai jau demonstratyviai ar normaliai.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 23:34

man pvz nepatinka moterys,kai eina ir rūko.Nepatinka,kaip moterys rūko vyriškai ir atvirkščiai,bet nemoku paaiškint. :D nu matos tiesiog.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 23:42

Tai jo. Manau, kad daug kam nepatinka kai žmogus eina rūkydamas, tuo labiau mergina, kuri šiaip turi būti elegantiškumo įsikūnijimas, nesvarbu kokio ji stiliaus ir panašiai.
Na man gražu kai moteris rūko dailiai, elegantiškai ir su malonumo arba atsipalaidavimo išraiška. Kažkas panašaus. Manau suprantat ką noriu pasakyt.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių