Diskusijos Grožis ir sveikata

Veidrodžiai veidrodėliai

Vartotojo avataras

Muny

Apšilinėjantis

726.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 12:30

Dažnai žiūrite į veidrodį? Kiek kartų per dieną? Kokiu tikslu žiūrite (maivotės, dažotės ir pan.)? Esate patenkinti matomu vaizdu? :sweeet:

Aš asmeniškai į veidrodį žiūriu nuolat. Niekaip negaliu praeiti pro veidrodį nežvilgtelėjus į jį. Visad nešiojuosi tašėje mažą veidrodėlį, o kambaryje kabo net keletas didelių. Gal taip yra, nes noriu atrodyti nepriekaištingai, tačiau kartais pagalvoju, kad tai šiek tiek ,,nesveika''. :blin:

Taip pat dažnai tenka matyti merginas, kurios negali praeiti kur nors parduotuvėje pro vitrinas, nepažiūrėjus į jų stiklus, nes juose mato savo atvaizdą. Jums taip nėra? :D

P.S. neteiskit už šiek tiek keistą temą. ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 21:24

Hm..rytais kol susitvarkau pažiopsau, visada prieš išeinant kur nors...nuejus į darbą, užbėgu į toletą dar pasitvarkyti..dažniausiai plaukus...:D o po to jau kai įeinu į vidų, dar keli kabo veidrodžiai, tai užmetu akį.. :D o šiaip jei reikia pažiūrėti, pvz po valgio ar neišsiterliojau, tai labai gerai tinka telefono ekranas :D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 22:12

labai dažnai žiūriu į veidrodį. ryte kol susiruošiu tai savaime aišku, bet šiaip su savim visada turiu bent jau mažą veidrodėlį, jei kur nors yra didelis veidrodis tai visada pažiūriu, net eidama gatve žiūriu į mašinos langus nes kaip veidrodis gaunasi. o jei netyčia neturiu veidrodžio tai žiūriu į tel ekraną :D

Vartotojo avataras

Muny

Apšilinėjantis

726.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 29, 23:31

Aš irgi dažnai žiūriu į mašinų langus. Ir ne kartą buvo taip, kad aš atsistoju priešais uztamsintą langą, taisausi plaukus, o pasirodo viduje sėdi kas nors. Kaip nesmagiai pasijausdavau tuo metu. :D

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 10:26

manyčiau , kad saikingai žiūriu į veidrodį. (: kai jaučiu, kad kažkas ne taip, tada pasižiūriu : D šiaip tenka dažniausiai žiūrėti dėl plaukų, nes jie pas mane labai greitai susivelia ):

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 15:13

Šiaip tokio mažo veidrodėlio net nesu spėjus įsigyt, todėl dažniausiai tenkinuos LG ekranu;D. Į veidrodį labiausiai prisižiūriu namie, prieš kur nors einant arba mokykloje, nes šiaip turiu silpnybę staipytis prie jo ilgai, kiekvienąkart atsiradus laikui
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Geg 30, 15:13. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 23:26

blogiausiai jaučiuosi, kai neturiu veidrodžio ir reikia susitvarkyti plaukus. Man vis kažkoks kompleksas, kad negražiai plaukai stovi ir tada negražiai atrodau :D
kai einu pro vitrinas, visada į save žiūriu. Reiktų šitą įprotį mest lauk, nes ir pačiai nesmagu, kai varvini akis į savo atvaizdą. Bet akis automatiškai užkliūna.
šiaip, tai kai nesidažau, tai nelabai reikalingas veidrodis... prieš kur nors einant pasižiūri ar tvarkingai atrodai, ir užtenka.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Geg 30, 23:49

žiūriu tik tada,kai žinau,jog gražiai atrodau. :D

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Geg 31, 20:49

adolfina rašė:labai dažnai žiūriu į veidrodį. ryte kol susiruošiu tai savaime aišku, bet šiaip su savim visada turiu bent jau mažą veidrodėlį, jei kur nors yra didelis veidrodis tai visada pažiūriu, net eidama gatve žiūriu į mašinos langus nes kaip veidrodis gaunasi. o jei netyčia neturiu veidrodžio tai žiūriu į tel ekraną :D

same here :D

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Geg 31, 21:00

Ryte, aišku, dienos eigoj kokį dešimt sykių į save veidrodžiuos, vitrinų languos, telefono ekrane, kažkaip nelabai ką eina ižiūrėt, o automobilių langai man nelabai patikimi atrodo, tiesiog kažkaip nesmagu man juose savo atspindį matyt, nebent plaukų būklę noriu pažiūrėt. Šiaip man veidrodis man dažnai pakelia nuotaiką : D ne tai, kad prajuokina, tiesiog aš dažnai, tarkim, mokykloj, galvoju, kad va, kaip nors vėl durnai, negražiai sau, atrodau, kad, va, vėl spuogas šviečia per kilometrą. Tada pažiūriu į veidrodį, o, visai nieko dar, pakenčiama ir toliau ramiai gyvenu (:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bal 26, 12:11

Mano ziurejimo i veidrodi daznis priklauso nuo to, ka veikiu ta diena. Jei einu i darba, tai tik ryte zvilgteliu ir vakare, o jei einu pvz apsipirkineti tai nuolat pasitikrinu makiaza ir drabuzius veidrodziuose ir virtinose

parselis28

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 31, 19:28

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių