|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Muny
- Apšilinėjantis
-
- 726.00 Lt
» 2011 Geg 29, 12:30
Dažnai žiūrite į veidrodį? Kiek kartų per dieną? Kokiu tikslu žiūrite (maivotės, dažotės ir pan.)? Esate patenkinti matomu vaizdu? Aš asmeniškai į veidrodį žiūriu nuolat. Niekaip negaliu praeiti pro veidrodį nežvilgtelėjus į jį. Visad nešiojuosi tašėje mažą veidrodėlį, o kambaryje kabo net keletas didelių. Gal taip yra, nes noriu atrodyti nepriekaištingai, tačiau kartais pagalvoju, kad tai šiek tiek ,,nesveika''. Taip pat dažnai tenka matyti merginas, kurios negali praeiti kur nors parduotuvėje pro vitrinas, nepažiūrėjus į jų stiklus, nes juose mato savo atvaizdą. Jums taip nėra? P.S. neteiskit už šiek tiek keistą temą. ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
--------------------------------------
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2011 Geg 29, 21:24
Hm..rytais kol susitvarkau pažiopsau, visada prieš išeinant kur nors...nuejus į darbą, užbėgu į toletą dar pasitvarkyti..dažniausiai plaukus...  o po to jau kai įeinu į vidų, dar keli kabo veidrodžiai, tai užmetu akį..  o šiaip jei reikia pažiūrėti, pvz po valgio ar neišsiterliojau, tai labai gerai tinka telefono ekranas 
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,384.27 Lt
» 2011 Geg 29, 22:12
labai dažnai žiūriu į veidrodį. ryte kol susiruošiu tai savaime aišku, bet šiaip su savim visada turiu bent jau mažą veidrodėlį, jei kur nors yra didelis veidrodis tai visada pažiūriu, net eidama gatve žiūriu į mašinos langus nes kaip veidrodis gaunasi. o jei netyčia neturiu veidrodžio tai žiūriu į tel ekraną 
-

Muny
- Apšilinėjantis
-
- 726.00 Lt
» 2011 Geg 29, 23:31
Aš irgi dažnai žiūriu į mašinų langus. Ir ne kartą buvo taip, kad aš atsistoju priešais uztamsintą langą, taisausi plaukus, o pasirodo viduje sėdi kas nors. Kaip nesmagiai pasijausdavau tuo metu. 
-

JustuShe
- Forumo gyventojas
-
- 0.00 Lt
» 2011 Geg 30, 10:26
manyčiau , kad saikingai žiūriu į veidrodį. (: kai jaučiu, kad kažkas ne taip, tada pasižiūriu : D šiaip tenka dažniausiai žiūrėti dėl plaukų, nes jie pas mane labai greitai susivelia ):
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2011 Geg 30, 15:13
Šiaip tokio mažo veidrodėlio net nesu spėjus įsigyt, todėl dažniausiai tenkinuos LG ekranu;D. Į veidrodį labiausiai prisižiūriu namie, prieš kur nors einant arba mokykloje, nes šiaip turiu silpnybę staipytis prie jo ilgai, kiekvienąkart atsiradus laikui
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Geg 30, 15:13. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2011 Geg 30, 23:26
blogiausiai jaučiuosi, kai neturiu veidrodžio ir reikia susitvarkyti plaukus. Man vis kažkoks kompleksas, kad negražiai plaukai stovi ir tada negražiai atrodau  kai einu pro vitrinas, visada į save žiūriu. Reiktų šitą įprotį mest lauk, nes ir pačiai nesmagu, kai varvini akis į savo atvaizdą. Bet akis automatiškai užkliūna. šiaip, tai kai nesidažau, tai nelabai reikalingas veidrodis... prieš kur nors einant pasižiūri ar tvarkingai atrodai, ir užtenka.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Geg 30, 23:49
žiūriu tik tada,kai žinau,jog gražiai atrodau. 
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2011 Geg 31, 20:49
adolfina rašė:labai dažnai žiūriu į veidrodį. ryte kol susiruošiu tai savaime aišku, bet šiaip su savim visada turiu bent jau mažą veidrodėlį, jei kur nors yra didelis veidrodis tai visada pažiūriu, net eidama gatve žiūriu į mašinos langus nes kaip veidrodis gaunasi. o jei netyčia neturiu veidrodžio tai žiūriu į tel ekraną 
same here 
-

Arbatinuke.
- Aktyvus dalyvis
-
- Tralialia sala
- 7,322.65 Lt
» 2011 Geg 31, 21:00
Ryte, aišku, dienos eigoj kokį dešimt sykių į save veidrodžiuos, vitrinų languos, telefono ekrane, kažkaip nelabai ką eina ižiūrėt, o automobilių langai man nelabai patikimi atrodo, tiesiog kažkaip nesmagu man juose savo atspindį matyt, nebent plaukų būklę noriu pažiūrėt. Šiaip man veidrodis man dažnai pakelia nuotaiką : D ne tai, kad prajuokina, tiesiog aš dažnai, tarkim, mokykloj, galvoju, kad va, kaip nors vėl durnai, negražiai sau, atrodau, kad, va, vėl spuogas šviečia per kilometrą. Tada pažiūriu į veidrodį, o, visai nieko dar, pakenčiama ir toliau ramiai gyvenu (:
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Bal 26, 12:11
Mano ziurejimo i veidrodi daznis priklauso nuo to, ka veikiu ta diena. Jei einu i darba, tai tik ryte zvilgteliu ir vakare, o jei einu pvz apsipirkineti tai nuolat pasitikrinu makiaza ir drabuzius veidrodziuose ir virtinose
-
parselis28
- Lankytojas
-
- 117.00 Lt
» 2013 Lie 31, 19:28
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|