Nepešioti antakiaiman tai tas 'nesimato po kirpčiais' tolygu 'nedepiliuoju žiemą kojų, su kojinėm vaikštau'. lol. aš ir antakius pešioju, ir išvis, ką darau, tai darau dėl savęs, o ne dėl matosi/nesimato/kitų žmonių :D pati kirpčius turiu ir tamsūs mano plaukai, tai logiškai turėtų būt, kad dar labiau nesimato [blondinių plaukai kitokios struktūros, jei natūralūs], bet tai nu blm kąžinau. man tai neprisižiūrėjimas čia:D
Kai pirmą kartą nuėjau išsipešiot antakių tai pasigailėjau, kad pasirinkau tada depiliacinį būdą, nes po to užaugdavo plaukelių net toj vietoj kurioje nebūdavo, tai nusprendžiau kad daugiau gyvenime nebesidepiliuosiu
![]() ![]() Visų pirma toli gražu ne visos merginos pešiojas tuos antakius,yra tokių,kuriom netgi nepešioti atrodo gražiau,juk nekiekvienam veidui tinka tie plonyčiai idealios formos antakiai.Taip pat aš daugiau puošiuos dėl kitų,nes, tarkim, būdama viena namie nepasidarau kažkokio minimalaus makiažo,šukuosenos ir neapsirengiu normaliais rūbais,kad sau atrodyčiau gražiai,man tai gan kvaila,bet čia jau kiekvieno reikalas ir požiūris.
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |