Diskusijos Grožis ir sveikata

Nepešioti antakiai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 20, 23:47

Na tai kitus kartus tai kaip jau pavyksta, bet patį pirmąjį manau sunkiausia, nes paskui vistiek jau ir kontūrai būna likę ir tt. Nu ir šiaip manau lengviau.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 10:23

o tai papigei. dažyt tai nereikia, moka mama mano, ji ir blakstienas nudažys :)

Vartotojo avataras

katee.

Dalyvis

2,539.45 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 12:00

aš tai ir dažau ir pešioju. Nors nervina, truputį per ryškiai nudažo man, nes greit kimba, tai reikia kankintis kol nusiplauna truputį. :D

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 12:16

juodai ar rudai dažai? aš tai tuoj pradėsiu į soliariumą vaikščiot, plaukus tamsinsiu, tai manau ir antakius kažkiek ;D Nors ir taip jie pas mane matosi ;D

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 16:12

pastaruoju metu nebegaliu neatkreipti dėmesio į žmones, kurie turi nekokius antakius ir jų neišsipešioja :D

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 17:19

Aš taip pat. kol pati nepešiojau tol buvo px, o dabar kalbu su žmogum ir žiūriu į antakius. :D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 16:31

Gabe7 rašė:nepešioju.Šviesūs + nesimato po kirpčiais.

Man ir taip pat. Plius kol kas ir šiaip tvarkingi tokie..

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 10:16

man tai tas 'nesimato po kirpčiais' tolygu 'nedepiliuoju žiemą kojų, su kojinėm vaikštau'. lol. aš ir antakius pešioju, ir išvis, ką darau, tai darau dėl savęs, o ne dėl matosi/nesimato/kitų žmonių :D pati kirpčius turiu ir tamsūs mano plaukai, tai logiškai turėtų būt, kad dar labiau nesimato [blondinių plaukai kitokios struktūros, jei natūralūs], bet tai nu blm kąžinau. man tai neprisižiūrėjimas čia:D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 11:28

Kai pirmą kartą nuėjau išsipešiot antakių tai pasigailėjau, kad pasirinkau tada depiliacinį būdą, nes po to užaugdavo plaukelių net toj vietoj kurioje nebūdavo, tai nusprendžiau kad daugiau gyvenime nebesidepiliuosiu :D po to karto pati toliau pešiojuos antakius ir kartais suteikiu formą, nes būna kad kitą kartą patingiu pešiotis. Mano antakiai tokie šviesoki, na vidutinio atspalvio :D kažkaip netamsinu jų ir net nereikia manau man to. Svarbiau, kad tvarkingi antakiai butų

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 11:32

Visų pirma toli gražu ne visos merginos pešiojas tuos antakius,yra tokių,kuriom netgi nepešioti atrodo gražiau,juk nekiekvienam veidui tinka tie plonyčiai idealios formos antakiai.Taip pat aš daugiau puošiuos dėl kitų,nes, tarkim, būdama viena namie nepasidarau kažkokio minimalaus makiažo,šukuosenos ir neapsirengiu normaliais rūbais,kad sau atrodyčiau gražiai,man tai gan kvaila,bet čia jau kiekvieno reikalas ir požiūris. :) Apskritai,aš į antakius(kol nesuauga į vieną :D) žiūriu kaip į plaukuotas moterų rankas - tiesiog neatkreipiu dėmesio.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 12:14

Ankščiau aš nekreipdavau dėmesio į savo nepešiotus antakius, nes buvo normalūs nei per stori nei per ryškūs, bet galiausiai užsimaniau gražios tvarkingos formos antakių tai ir išsipešiojau :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias