Diskusijos Grožis ir sveikata

Pudra ar toninis kremas?

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 17:45

Tai vat, tiesiog norejau isgirsti jusu nuomone. Pati beveik nenaudoju nei to, nei to, bet tiesiog norejau paklausti ka jus naudojate? Kas jums geriau? Ir kodel?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 19:47

Nieko nenaudoju. :D

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 21:57

As kartais tonini krema naudoju.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 22:26

Pudra.Užmaskuoja dėmeles,žaizdeles,sulygina odą,suteikią matinį atspalvį.

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 10:39

Anksciau panaudodavau pudra, bet paskui pastebejau kad veidas kai miltais buna dengtas, tai predejau tonini krema naudoti bet irgi siokiu tokiu defektu pastebejau, tai siuo metu isvis nei to nei to nenaudoju.

Vartotojo avataras

Sheillan

Apšilinėjantis

Vilnius

455.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 15:31

Neseniai pradėjau naudotis kompaktine pudra. Ji suteikia veidui matiškumo, užmaskuoja nelygumus. ;]

Vartotojo avataras

Just'ė

Apšilinėjantis

1,060.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 19:22

Naudoju birią pudrą. Mano veido oda gana riebi, taigi nėra iš ko rinktis, tenka naudoti pudrą, kad oda neblizgėtų.

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 20:01

ir tas ir tas, toninis kremas suteikia blizgesį, o šiek tiek kompaktinės pudros, tai pataiso ;)))

Vartotojo avataras

HelenaMCR

Apšilinėjantis

Battery City

658.05 Lt

Standartinė » 2011 Bal 05, 20:17

pudra. patogiau, nesiteplioja pirštai, šviesesnės spalvos, matinė oda, veidas kaip porcelianinis atrodo. :sweeet:

LolleMyle rašė:Anksciau panaudodavau pudra, bet paskui pastebejau kad veidas kai miltais buna dengtas, <..>

kad veidas nebūtų kaip miltais apibarstytas, prieš tepant pudrą reikia dieniniu drėkinamuoju kremu veido odą patepti. :)
Paskutinį kartą redagavo HelenaMCR 2011 Bal 05, 20:20. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Bal 06, 18:36

Toninis kremas ar tanalinis kremas? Nes kažkaip pirmą kartą girdžiu kad sako toninis kremas.

Naudoju ir tą ir tą. Pudra glotnina šiaip, tik svarbu naudoti nedideliais kiekiais,o kad veidas neatrodytų kaip miltuose, tai reikia veido kremo užtepti ir tada pudra, arba ploną sluoksni tanalinio kremo + pudra, tada veidas ilgiau išlieka gražus.
Šiaip naudoju visokias pudras ir tuos kremus ne dėl to, kad spuogai ir etc (nes spuogų visiškai neturiu, lygus veidas), bet dėl spalvos, nes mano veidas baltas labai ir dažnai būna raudonų plėmų. Tai dabar jau pripratau prie pudrų, negaliu jau atprasti.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 16:01

LolleMyle rašė:Anksciau panaudodavau pudra, bet paskui pastebejau kad veidas kai miltais buna dengtas, tai predejau tonini krema naudoti bet irgi siokiu tokiu defektu pastebejau, tai siuo metu isvis nei to nei to nenaudoju.

tai veidą šiaip reikia paruošt prieš bet kokį kremą.

naudoju krempudrą, nes toninių (wtf?) normalių kremų nebuvau mačius Lietuvoj. ;}

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 19:23

tai veidą šiaip reikia paruošt prieš bet kokį kremą.

net ir prieš skystą pudrą ar makiažo pagrindą? :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 19:44

tai aš būtent apie krempudrą pagrinde ir kalbėjau. krempudra yra tas pats, kas ir skysta pudra, in case you don't get the point. btw, makiažo pagrindu lietuvoj ir yra vadinama krempudra, nors šiaip jau taip turėtų primer'is būt vadinamas.
prieš tepantis krempudrą (ar toninį kremą, whatever) reikia pasirūpint, kad oda būtų kiek įmanoma lygesnė, t.y. nusipraust, užsitept toniko/kitos priemonės (jei reikia priemonę nuplaut, tai ir nusiplaut reik. logiška, bet kąžn prie ko db gali prikibt ;((( ), kuri jum priimtinesnė, dieninį kremą ir tik tada krempudrą. jei naudoju primer'į, praleist galima toniką/kitą priemonę ir dieninį kremą, bet pats rpimer'is ir yra veido paruošimas. paruoštas veidas neatrodys nei miltuotas, nei ką, o ir ilgiau laikosi, + apsauginis sluoksnis, etc., taip kad nereik durnų klausimų uždavinėt norint pasirodyt protingesnei. :D o ypač nesuprantant sąvokų

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 20:28

t.y. nusipraust, užsitept toniko/kitos priemonės (jei reikia priemonę nuplaut, tai ir nusiplaut reik. logiška, bet kąžn prie ko db gali prikibt ;((( ), kuri jum priimtinesnė, dieninį kremą ir tik tada krempudrą.

na manau nusiprausimas čia suprantamas dalykas.Bet tarkim,riebiai ar mišriai odai prieš tepant skystą pudrą,kuri ir taip riebi,dar prieš tai kremą užsitept?Veidas greičiausiai blizgės,o vasaros metu? baisu net pagalvot.
o ir ilgiau laikosi, + apsauginis sluoksnis, etc.

jei nepagailėsi pinigų kokybiškam produktui,pamatysi jog pudra,be jokių papildomų priemonių, laikosi pakankamai ilgai.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 20:47

drėkinąmąjį kremą kas be ko reikia tept ir riebiai, ir mišriai odai. mano pačios oda riebi yra (nors db po pavasario kai kur riebi, kai kur visai sausa;< gydaus), kremas būtent tai ir užtikrina - netik sulygina odos paviršių, bet ir drėkina odą nesuteikdamas blizgesio. kąžn, aš pasirinkau kremą, kuris odą daro matine, kiek įmanoma dar ir sulygina odos spalvą, ramina odą, tai tikrai neturiu kuo skųstis, be kremo anksčiau kaip tik riebiau atrodydavo oda (mano atveju, skruostai).

kaina kokybę ne visada nusako ;} aš radau būtent sau tinkamą krempudrą, kuri kainuoja ~30lt, nors anksčiau pirkdavau kiek brangesnę, tai iš patirties kalbu. kitos dienos bėgyje subėgdavo arba netiek, kiek noriu, maskuodavo, o dabartinė, kurią turiu, man lb gera, + man sunku rast pudrą, kuri ant manęs nebūtų oranžinė, nes mano oda šviesi yra.

šiaip visą dieną su krempudra būt išvis kankynė odai, tai visą ir nebūnu, jei reik kur nors vakare - iš naujo pasidažau, tai su tuo išsilaikymu man nėra problemos visiškai, bet yra žmonių, kurių oda yra žostkai riebi, tai odos paruošimas bent jau kiek galima labiau užtikrina, kad krempudra išsilaikyt turėtų.

pačiai odai nesveika iškart būt aplipdytai pudros, dar ir taip pagalvok. ;} krempudra, kad ir kokių gėrių joje pridėta, gero efekto odai neduoda, o drėkinamasis kremas, logiška, kad bent jau kiek įmanoma pagelbėja.

nu čia kiekvieno žmogaus reikalas, aš pati dažausi ir man su tuo viskas tvarkoj, bet noriu ne tik gražiai atrodyt, o dar ir odą sveiką turėt, tai kiek įmanoma bandau ją saugot ir siekt maksimalaus rezultato, o ne vidutiniško. kas dar link pinigų, man ranka nekiltų pigios krempudros pirkt - viena iš makiažo priemonių, į kurią investuot pinigų negailiu, bet sakau, mano asmeninė patirtis parodė man, kad kaina nevisad reiškia kokybę, paprasta drugstore'o prekė man tiko labiau už high-end'inę. ;}

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias