Diskusijos Grožis ir sveikata

Pudra ar toninis kremas?

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 22:52

Gal tu kosmetologe? :D Labai daug naudingu patarimu parasei. Ir man tikrai reiks pasakyti klasiokems, kad veida paruostu pries dedantis pudra, nes didzioji ju dalis iskart ja dedasi net negalvojusios. :|

--------------------------------------

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 09, 23:35

oi ne ne ;D aš tik domiuosi meikapu (mhm, vos ne hobis :D), kad ir kaip tai tuščia atrodo. labai smagu, jei padėjau! ;}

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 12:21

nuolatinis kremų ir dar įvairių šveitiklių naudojimas kenkia odai.Tai jeigu kasdien naudojama pudra ir kasdien prieš ją šveisti veidą,užtepti kremą ir dar ant viršaus pudra..c'mon,nesistebėk,kad po to turėsi mišrią odą. :) Beje,aš pati tik žiemą prieš pudrą naudoju dar ir kremą,vasarą veidas ir taip riebus,užtepus pudra jau blizga jei tikrai karšta,o užsitepus kremu greičiausiai nuvarvėčiau. :D
+ man sunku rast pudrą, kuri ant manęs nebūtų oranžinė, nes mano oda šviesi yra.

pudra reikia rinktis savo odos spalvos,o "šviesių" pudrų pasirinkimas yra didelis.Nebent tavo oda kaip albinoso.

Vartotojo avataras

HelenaMCR

Apšilinėjantis

Battery City

658.05 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 13:19

seabear, KLOK ką naudoji !:D
Paskutinį kartą redagavo HelenaMCR 2011 Bal 10, 13:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 14:09

Aš asmeniškai turiu naudoti kremą prieš dedantis pudrą, nes Šiauliuose gyvenu ir vanduo labai sausina odą. Taigi jeigu iš karto tepčiau pudrą, ragas būtų, nes tada iš karto dar labiau išsausėtų oda ir atrodyčiau baisiai.
Turiu skystą pudrą ir birią. Bet birią atidaviau mamai (nes šiaip ten kaip ir jos labiau buvo, tik aš pasiėmusi buvau), nes nusipirkau egipto žemę. Tai va dabar turiu skystą pudrą, kuria plonu sluoksniu padengiu veidą ir tada jau egipto žemės nedaug dedu. Dar prieš tai aišku kremą užsitepu.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 14:29

Gabe7 , bet kokia chemija ant veido kenkia odai, tai aišku ir toms, kurios vpš nesidažo. db turiu tau klausimą - kur aš sakiau naudoti šveitiklį? ogi niekur, šveitiklį max 2 kartus per savaitę naudot galima, jei jau tokia problema su oda yra. šveitiklis apskritai odą padaro jautria, taip kad ryte nerekomenduočiau niekam jo naudot, anyway, jei kas naudoja ir tinka - prašom. ;} eilės seka mano atveju yra prausiklis/tonikas - dieninis kremas - krempudra. viskas. ir, kaip jau sakiau, jei tau čia atrodo labai negerai, pagalvok, kam skirtas dieninis kremas. papildoma apsauga odai. čia tas pats, kaip, kai lakuoji nagus, reikia tepti nagų lako pagrindą - ne tik tam, kad ilgiau laikytųsi, valant nagų laką pasišalintų visas lakas (tarkim, juoda spalva nevisad lengvai nusivalo; pagrindas palengvina), dar ir tam, kad neimtų geltonuoti nagai ir nesuminkštėtų. makes sense? sure it does. ;}
nu matai, man asmeniškai už riebią veido odą mišri yra geriau, lengviau rūpintis, etc., mažiau problemų, mažiau trūkumų. anksčiau, vos tik pradėjus bręsti, turėjau riebią - db jau tvarkosi oda ir tuo labai džiaugiuosi, o išsausėja oda po žiemos ne man vienai, o daugumai merginų, nesvarbu, naudoja kosmetiką ar ne, nuo karšto-šalto oro, ventiliatorių, etc.
jei oda blizga, reiškia, nemoki normaliai jos prižiūrėt, o čia jau ir bėda tame, kad neparuoši odos. man oda retai kada blizga, nebent stresuoju, nors nenaudoju kompaktinės pudros sutvirtint krempudrai. kiekvieno žmogaus oda skirtinga, bet yra pagrindiniai žingsniai pažabot (woah:D) odai, kurie tinka visiems. ir tas dieninis kremas, nu lol, jei nemoki pasirinkt, geriau ir pudros nenaudok gal, nes kažin, ar ją pačią pasirinkt moki.. žinai savo odos tipą? pagal tai ir rinkis. aš renkuosi tą, kuris tinka mano odai - ir neturiu kuo skųstis. ;}

nereik čia kraštutinumų, nesu albinosė, o kad rinktis krempudrą reikia pagal odos spalvą belekam aišku. tik vat man, matai, išsirinkt pudrą iš daugumos kompanijų yra nelabai įmanoma, nes atrodo arba rožinio atspalvio, arba oranžinio, nors imu pačią šviesiausią (mhm, tamsesnės atrodo dar žiauriau.) apskritai, gal TAU yra didelis, bet renkantis krempudrą spalva nėra vienintelis niuansas. ;}

HelenaMCR, db produktų tikslių pavadinimų neatgaminsiu, nes tingiu eit į vonią, bet jei reik, galėsiu vėliau parašyt;D šiuo metu mano face routine: tonikas arba prausklis iš Garnier (žiūrint, ko tą dieną reikia,arba šiaip,ko labiau noris:D didelio skirtumo nėra) -> dieninis kremas iš Lumene -> krempudra iš Rimmel -> concealer'is iš Lumene. grįžus namo nusivalau veidą su makiažo servetėlėm, pieneliu, jei reikia - panaudoju dar kokią priemonę, bet paprastai leidžiu odai pailsėt. ;} sirgdama išvis nesidažau ir šiaip, stengiuos kuo rečiau dažytis, jei nėr jokios progos, t.y. neinu į mokyklą, miestą ar dar kur. tikslius priemonių pavadinimus, jei reikia, galiu parašyt, bet kiekvienam žmogui skirtingos priemonės tinka, mano oda šiaip nėra labai jautri ar kokia tai įnoringa, tai praktiškai galiu daugumą priemonių naudot. ;D anyway, man pačiai praėjo laiko, kol radau sau tinkančias priemones, nors kai kuriom nesu iki galo patenkinta (šiaip reguliariai vis nusiperku ir išbandau ką naujo, net jei prieš tai buvusi priemonė tiko, nes noriu palygint ir t.t., o tai turiu silpybę kosmetikai..taip ir atsirenku, kas labiau tinka:D). tai vat lyg ir viskas.. ;D o šiaip, jei yra kokių klausimų, gali klaust! ;}

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 15:23

db turiu tau klausimą - kur aš sakiau naudoti šveitiklį?

na tai nėra svarbu,nes tonikas irgi jautrina odą(aišku su laiku).Priežiūra yra gerai,bet kas per daug - tas nesveika.Anksčiau lygiai taip pat naudojau daugybę priemonių spuogams ir nešvarumams šalinti,tada turėjau riebią odą.po to,berods,po kelių mėnesių apsilankiau pas kosmetologę,pasakė,jog oda pasidarė jautri ir tuo pačiu mišri.Dabar apie šveiktiklį galiu tik svajot - oda ima šerpėtoti,paraudonuoja.
čia tas pats, kaip, kai lakuoji nagus, reikia tepti nagų lako pagrindą

jis yra tepamas,kad kenksmingos nagų lako medžiagos nepatektų į patį nago guolį.
pagalvok, kam skirtas dieninis kremas. papildoma apsauga odai

puiku,jeigu sausa oda ar šiaip problematiška oda,tiesiog ne visom papildomai ant pudros reikalingas dar ir kremas.Yra daugybė pudrų,kurios leidžia odai kvėpuoti,kurios daro minimalią žalą.Tai gal geriau pasitaupyti kokybiškam produktui ir po to prie pudros nereikės naudoti dar 2-3priemonių.Na aišku,smagu,kad tiko pudra už 30lt,bet kitom netinka. :)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 15:38

nu matai, aš visus tonikus, šveitiklius, prausiklius nebe pirmus metus naudoju ir jokios neigiamos įtakos nepajutau, kaip tik, kuo toliau, tuo labiau galiu pasigirt, kad odos būklė gerėja, o ir randeliai nyksta. ;}
ir taip, dar ir dėl to. bet tai tik patvirtina, kad dieninis kremas yra papildoma apsauga, kaip ir sakiau anksčiau. ir dieniniai, ir drėkinamieji kremai nėra skirti vien sausai ar normaliai odai, tad prieš prieštaraudama turėtum pasidomėt, kokie jie būna ir kam apskritai yra skirti tokie kremai. mano oda toli gražu nėra sausa, tik aplink nosies zoną, bet db jau atsigauna, o nenaudojant dieninio kremo savo makiažo nesugebu įsivaizduot, susivaryčiau odą, jau nekalbant apie tai, kad pro pačią pudrą matytųs raudonis, o neparuošus veido joks concealer'is nepadėtų.
30lt nereiškia, kad krempudra nekokybiška. ;} yra ir dar pigesnių krempudrų, aš tik sakau, kad man vidutinė pudra tiko labiau nei high-end'inės, už kurias dvigubai ir trigubai daugiau sumokėt galima. galų gale, ta pati pudra, kurią aš naudoju, yra praturtinta mineralais, skirta riebiai/mišriai odai, taip kad man puikiai tinka, neužkemša porų. btw, dauguma mano amžiaus šiaip ar taip negalėtų pirkt high-end'inės krempudros, o man ir pačiai geriau už 120lt nusipirkti kelis produktus. o ne vieną krempudrą, kuri šiaip ar taip, kažin ar man tiktų. nežinau, apie kokias 'kitas' kalbi, nes dauguma mano pažįstamų perka pudras nuo 25 iki 40lt ir neturi kuo skųstis. ;}

visa esmė ne priemonės kainoj, o pačio veido priežiūroj, turėk ir šitą omeny. daugiau nereiškia geriau, taip kad nereik ir prisikraut ant veido bileko, tik kad būtų prikrauta, bet tikrai lb gaila, kad tik ieškai priekabių ten, kur jų nelabai ir yra, ir ne pirmoj temoj.

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 16:14

Pritariu paskutiniems seabear sakiniams.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 19:02

bet tikrai lb gaila, kad tik ieškai priekabių ten, kur jų nelabai ir yra, ir ne pirmoj temoj.

tai tik šiaip pastebėjimas tavo kategoriškiems argumentams. :)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 19:44

tai kad domiuosi ne pirmus metus tokiais dalykais, kaupiau žinias tiek iš praktikos, tiek iš teorijos, taip kad žinau, ką sakau. ;}

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Spa 25, 21:59

Naudoju MaxFactor PAN STIK

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę