|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2010 Kov 07, 12:11
wos ne jų life style..
--------------------------------------
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2010 Kov 07, 13:47
man tai gražu rūkančios panos. ir cigaretės man kvepia, matyt dėl to, kad abudu tėvai rūko
bet tai tos moterys, kalbu, ne šiaip kaimietė kokia ar alkoboba, o normali, prisižiūrinti, elegantiška moteris laaabai gražu
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2010 Kov 07, 13:49
Pff, o jei bernai rūko tai čia geriau. Ne dėl grožio ar mados rūko moterys, lygiai taip kaip ir vyrai. Nors šiaip jo, man negražiai atrodo moterys rūkančios.
-

glop
- Įsijaučiantis
-
- Siauliai
- 3,765.48 Lt
» 2010 Kov 07, 14:12
Negražu rūkančios merginos, ypač jaunos.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Kov 07, 19:41
O vaikinai tai jau gražu. Pff. 
-

Evelyn
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 26,484.57 Lt
» 2010 Kov 07, 19:55
ištrinta.
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2010 Bir 15, 22:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Raminta1993
- Dalyvis
-
- 888.96 Lt
» 2010 Kov 07, 20:23
Yra tikrai daug gražių nuotraukų, kur merginos rūko. Bet tai dar nereiškia jog rūkydamos gražiai atrodysit ir jūs. Jei kas esat skaitę tokį blogą fetisas.blogas.lt (dabar jos persikėlė į www.fetisas.blogspot.com ir ištrynė visus buvusius įrašus) turbūt esat matę šį įrašą, bet turbūt ne, tai perkelsiu jį čia. Jis 100% sutampa su mano nuomone:
Tai tikrai seksualu, labai labai seksualu (aišku, kai daroma tinkamai). Jos visos atrodo kaip kokios mūzos.
Prisimenu Sienna Miller filmuose - ji niekada nepaleidžia cigaretės iš rankų, niekada ir tas įvaizdis jai tinka. O Audrey Hepburn “Breakfast at Tiffany’s”?
Sunku atsispirti tiems vaizdiniams, tokioms nuotraukoms, pati sau kartais pamąstau, kad gal man to trūksta, reikia?
Ir tada prisimenu - juk jos visos smirdi. Jų drabužiai, plaukai giliai persmilkę tuo kvapu. Per du mėnesius už tuos litus, kuriuos išleidi cigarečių pakeliams, juk galėtum nusipirkti kvepalus! Ir kevepėti, o ne smirdėti. Rimtai pagalvojau, kad turbūt kur kas seksualiau būtų, jei prie tos merginos, kurią aprašiau pradžioje, priėjus maloniai dvelktų kokiu nors Chanel aromatu.
Paskaityti siūlau The Coveted blogo įrašą “Do fashion blogs glamorize smoking?”.
Nuotraukos iš Le Smoking. Beje, pati blogo autorė nerūko.
Je t’embrasse, Kotryna
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Bir 06, 19:53
Sakykit ką norit bet man realybėje negražu kai merginos rūko. Juk pagelsta oda, dantys, prikimsta balsas. Aišku neitin kaip atrodo ir rūkantys vaikinai, bet tai dar jau pakenčiama.
-
lobo
- Dalyvis
-
- VNO
- 4,963.20 Lt
» 2010 Bir 06, 21:12
jei per diena nesurukai keliu pakeliu, rukai lauke ir laikaisi elementarios higienos tai niekas ten ir nesmirda. o jei naudoji shvelnius kvepalus arba rukai kvepianti tabaka tai gaunasi tai kas ir iš proto gali ishvaryt.
nors yra viena paprasta taisykle jei pats nerukai tai ir negrazu ir smirda.
-

Akvilė.
- Patyręs forumietis
-
- Klaipėda
- 18,598.62 Lt
» 2010 Bir 09, 18:54
Tose foto, cigaretės atrodo gražiai, nes jas puošia modeliai. Jei ten būtų kokios eilinės gatvininkės, tikrai tokios foto nesigautų. Kaip kažkoks išmintingas žmogus yra pasakęs - Mergina gali būti gražiausia pasaulyje, bet jei ji smirda, ji atbaido vyrą. O jei mergina - tarsi pelytė, kuri kvepia pavasariu, vanile ar uogom, ar kitaip glosto nosį, ji sužavės bet ką. Vyrams manau galioja tas pats.
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Bir 15, 11:23
Aš neturiu prieš rūkymą nieko prieš.
-

Soter
- Įsijaučiantis
-
- Lukšiai
- 1,314.06 Lt
» 2011 Kov 17, 23:12
Man tai pvz viskiskai nepatiktu jai mano busimoji mergina rukytu. Nes, jai noretum truputi "pasipakstint" is burnos nekoks tabokes kvapelis ir dantys po ilgo rukymo nekoki atrodo ir esa. Fe...
-

Duoviz*
- Įsijaučiantis
-
- Klaipėda
- 1,131.52 Lt
» 2011 Kov 19, 20:58
Mano nuomonė šiuo klausimu yra neutrali. Jei rūko tai lai rūko. Nu bet jei mano mergina rūkytų tai gal mėginčiau atpratint nuo rūkymo, nors šiaip net nežinau 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Kov 20, 15:58
Nu ką, pažaidžiau du mėnesiukus, užteko (: nusprendžiau, kad nereikia. (: Nors sakė, kad man tinka cigaretė (absurdas), bet išaugau iš to amžiaus kai darau viską, kas man tinka. (:
-

aguon
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 555.52 Lt
» 2011 Kov 21, 23:52
Man gražu, kai rūko susitvarkę žmonės. Prieš rūkymą nieko neturiu, nes tai kiekvieno žmogaus asmeninis pasirinkimas. Kvapas, taip, bjaurus, bet jei man su žmogumi patinka bendrauti, neraukysiu nosies kaskart jam užtraukus..
Kartais gan žaviai atrodo, tas toks rytinis bomžiškumas (sąvoka truputį platesnė ir neaprėpianti šlapimu dvelkiančių žmogystų), kai net nežiūri kaip atrodai, pasidarai kavos ir užtrauki cigaretę. Ir be viso to, ja mėgaujiesi. Nuodai? Taip. Bet šiais laikais mažai kas nekenkia.
ai, vnž, gražu man. :-D
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|