P.S. Tų šunų į lauką tikrai neveda, nes kai pirkom, tai sakė, kad niekad lauke nebuvus...
Parduotuvė 'Kika'
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Na žiauriai ten tuos šunis Kikoje laiko, sutinku, bet tikrai ten jie nėra kokie nors nesveiki. Pati Kikos parduotuvėje pirkau šuniuką, šarpėjukę. Tobulai graži (visi vienbalsiai tvirtina, kad dar reikia paieškoti tokios gražaus šunelio) ir be galo protinga.
P.S. Tų šunų į lauką tikrai neveda, nes kai pirkom, tai sakė, kad niekad lauke nebuvus... -------------------------------------- Kai su dauge buvom Akropoli Kaune , tai ejom i kina , bet dar buvo laiko ir nuejom pasivaiksciot per visur priejom prie Kikos parduotuves .. O Prie stiklo mazas prancuzu buldogas vos pastovi , ir taip sakant issigandes atrodo uzdarytas , kaip pagailo , net norejosi nusipirk , bet ka dabar...
Nesu pirkus is "Kikos" gyvūnų . Man ji atrodo gera parduotuvė nors žinoma galima rasti ir pigiau parduodamų prekių, gyvūnų.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 17:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
Man ta parduotuvė tokia nei bloga, nei gera. Kažkada mirė mano žiurkėnas, kurį buvau iš Kikos pirkus ir visai ilgai išgyveno, tada tą pačią dieną nusipirkau kitą toks atrodė sveikas, viskas ok, tą dieną labai davės po narvą ir pan., po to kitą dieną pareinu iš mokyklos, žiūriu numirė, tai reiškias buvau kažkokį nesveiką, sergantį nusipirkus, nes juk per 1 dieną negalėjo jam kažkas nutikti, tada vėl su tėvais nuvažiavom, nusipirkau dar vieną žiurkėną, tai kažkur apie 1 metus išgyveno, prieš kelias dienas mirė. Dabar planuoju papūgėlę pirkti, bet nežinau ar pasitikėti Kika.
Apie KIKĄ teko daug ko prisiklausyt ir ten vengiu kažką per daug pirkt, na nebent katėms kraiką ar panašius dalykus, bet ir tai retai, nes kainos ten gerokai užkeltos. Kas norit pirkt kates ar šunis, tai geriau pasieiškokit internete veislynų ir iš jų pirkit, o ne iš tokio tipo parduotuvių, kaip KIKA.
KIKA KIKA-nera jau tokia ji bloga bet del visko sutinku kainos nerealios gyvunai vos ne nugaisee...geriau pirkte kur nors kitur tik ne kikoj as pirkau triusi is ten zoo kazkokia ir mokejau 20lituku ir dar nepasigailejau nes tas triusis sokineja pralinsmina ir t.t.t o kikoje suprantu grazuoliai tikri bet kaina 60lt ir nemanau kad isgivens 8-10m nors 7metukus isgyventu-nemanau. 1,2,3 ne daugiau
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |