Taigi ką manote apie šią parduotuvę? Esate pirkę kokį nors gyvūną? Nenusivylėte?
_______
Asmeniškai aš esu pasibaisėjus šia parduotuve: Prieš porą mėnesių draugė pirko jūrų kiaulytė, nusipirko nėščią ir nesveiką. Šiandien užsukau ten, su drauge nuėjom prie gyvūnų, žiūrim guli negyvas dekoratyvinis triušis, virš jo parašyta, kad jam 15% nuolaida, pasibaisėjom...
Parduotuvė 'Kika'
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Esam pirkę šuniui reikmenis ir maistą, kai kitos išeities nebuvo. Vien jau maisto kokybė (Royal Canin sveriamo) ten tragiška. Kainos užkeltos viskam siaubingai. Dauguma pardavėjų visiškos tundros gyvūnų klausimais.
Gyvūno jokio iš ten nepirkau ir niekada nepirksiu, neremsiu tokio biznio ![]() As pirkau praeita vasara pirkau pora ziurke nu tai pirmas buvo nieko toks normalus o kitas tai kazkoks nesveikas xd .Paskui pirkdavau jiem maista ten tai jie nevalgydavo jo(gal neskanu ir nesveikas buvo) Bet kikos gamybos skanestus tai valgo ir skanu jiems jie tai galiu paskyt kad nelabai ger parduotuve.
Nežinau, gera ten parduotuvė ar ne, bet man tai norisi iš jos nusipirkt šuniukus nes kai pažiūri kaip jie ten įkalinti tai labai graudu, vargšiukai. O jei šiaip pirkti, tai geriau jau nuėjus į turgų. Ir kainos normalios, ir kažkaip labiau pasitikiu. Nors geriausia tai kai kas nors iš pažįstamų pasiūlo savo augintinės vaiką, nu tada tai jau tikrai žinai kad normalus, nenėsčias ir t.t.
Kiek aš girdėjau tai dauguma gyvūnų ten yra atiduodami per jauni (1 mėn. laiko). Skundai.lt skaičiau, kad dauguma ten pirktų gyvūnų buvo nesveikuojantys ir greit nugaišo. Be to, kainos užkeltos NESVEIKAI. Iš norfos savo kalytei pirkau tokius metalinius dubenėlius su "įdėkliuku" už 9Lt, o "Kikoj" vien tas įdėkliukas kainuoja 10Lt. Ir šiaip, nepasitikiu aš Kika, nemiela ji man...
![]()
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |