Įvairūs Gyvūnai

Parduotuvė 'Kika'

Vartotojo avataras

Honky Ponky

Aktyvus dalyvis

Šiauliai, pietinis

6,818.39 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 20:25

Taigi ką manote apie šią parduotuvę? Esate pirkę kokį nors gyvūną? Nenusivylėte?

_______

Asmeniškai aš esu pasibaisėjus šia parduotuve: Prieš porą mėnesių draugė pirko jūrų kiaulytė, nusipirko nėščią ir nesveiką. Šiandien užsukau ten, su drauge nuėjom prie gyvūnų, žiūrim guli negyvas dekoratyvinis triušis, virš jo parašyta, kad jam 15% nuolaida, pasibaisėjom...

--------------------------------------

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 12:02

Esam pirkę šuniui reikmenis ir maistą, kai kitos išeities nebuvo. Vien jau maisto kokybė (Royal Canin sveriamo) ten tragiška. Kainos užkeltos viskam siaubingai. Dauguma pardavėjų visiškos tundros gyvūnų klausimais.

Gyvūno jokio iš ten nepirkau ir niekada nepirksiu, neremsiu tokio biznio :roll: Baisu net į vitrinas pažiūrėti. Sukiša po du šunis į terariumą. Jie ten apsiš..., visaip kitaip apsidirbę, draskosi, nori ištrūkti (ypač jei dar kokie spanieliukai), o jau kas ilgiau ten pratūno, tai išvis baisu žiūrėti, guli leisgyviai...

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 12:06

Visiškai pritariu, tai pati blogiausia gyvūnų parduotuvė :piktas:

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 15:27

Prie manęs, nu netoli namų, yra tokia 'kika', tai ten padori parduotuvė, esu pirkus papūgą, labai faina, pardavėja net pasakojo kaip jas maudyti...
Žodždiu, jei viena parduotuvė bloga, tai nereiškia kad visas tinklas šuniui ant uodegos.

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Bal 19, 21:04

man atrodo visai normali parduotuve niekada ten nieko tokio kraupaus nemaciau :roll:

so.visne

Lankytojas

37.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 23, 20:34

Aš pirkau amadinas ir žiūrkę. Na aišku žiūrkė buvo nėščia. Gal parduotuvė ir ne kokia, tačiau geriau nei nieko. Na kad laiko šunis tuose terariumuose tai yra tikra nesąmonė.. :whata:

Vartotojo avataras

BiNKas_xD

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

884.86 Lt

Standartinė » 2010 Bal 25, 19:00

As pirkau praeita vasara pirkau pora ziurke nu tai pirmas buvo nieko toks normalus o kitas tai kazkoks nesveikas xd .Paskui pirkdavau jiem maista ten tai jie nevalgydavo jo(gal neskanu ir nesveikas buvo) Bet kikos gamybos skanestus tai valgo ir skanu jiems jie tai galiu paskyt kad nelabai ger parduotuve.

Jonas19

Lankytojas

74.42 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 16:19

Jooo ten geriau nepirk, nes paskui tik gailiesi

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 15:30

Aš iš ten pirkau savo triušiuka, o neperseniausiai ieškojau sau kačiuko ir išvažinėjau visas šiauliu kika's ir neradau tai tik paskutinėje pasakė kad kačiukais neprekiauja, o ant stiklo uždėtas didžiausias plakatas bičiuliu dienos ir katinukas nupieštas

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 20:34

Pirkau du žiurkėnus ir jokių nusiskundimų neturiu.Tik,kad tas maistelis labai brangus ten.

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 19:47

mano degu iš kauno kikos (lygtai megoj, nežinau,nepamenu), tai gan sveikas buvo ir judrus ir draugiškas. maistą tai jau iš kitur pirkdavau.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 15:38

Nežinau, gera ten parduotuvė ar ne, bet man tai norisi iš jos nusipirkt šuniukus nes kai pažiūri kaip jie ten įkalinti tai labai graudu, vargšiukai. O jei šiaip pirkti, tai geriau jau nuėjus į turgų. Ir kainos normalios, ir kažkaip labiau pasitikiu. Nors geriausia tai kai kas nors iš pažįstamų pasiūlo savo augintinės vaiką, nu tada tai jau tikrai žinai kad normalus, nenėsčias ir t.t.

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Geg 08, 13:17

Kiek aš girdėjau tai dauguma gyvūnų ten yra atiduodami per jauni (1 mėn. laiko). Skundai.lt skaičiau, kad dauguma ten pirktų gyvūnų buvo nesveikuojantys ir greit nugaišo. Be to, kainos užkeltos NESVEIKAI. Iš norfos savo kalytei pirkau tokius metalinius dubenėlius su "įdėkliuku" už 9Lt, o "Kikoj" vien tas įdėkliukas kainuoja 10Lt. Ir šiaip, nepasitikiu aš Kika, nemiela ji man... :no:

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 11, 21:50

Dažniausiai perku kikoj daiktus,maudykles ir pan.,patį amadiną pirkau kikoje.

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 20:57

Kas nenormalu kikoje, tai, kad šunis ten kažkokiam narve įkalina... Tikiuosi bent į lauką išveda pavedžiot...

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių