Diskusijos Grožis ir sveikata

Nosis su kuprele

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 17:08

O jei riesta su kuprele? :D

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Patyręs forumietis

Kaunas

229.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 17:52

Mano nosis tiesi,iš priekio žiūrint taip atrodo,o kai pasisuku šonu,matosi tokia nedidelė kuprelė,bet man ji niekada nekėlė kažkokių kompleksų ir niekada nesu išgirdus: "oi kokia bjauri tavo nosis".Šiaip tai kiekvienas trūkumas suteikia žmogui savotiško šarmo ir išskirtinumo. O jei vaikinas tau jaus didelę simpatiją, jam visiškai nerūpės kokia tavo nosis, ir ko gero net mylės ją labiau nei kitas tavo kūno dalis, nes tai tavo išskirtinis bruožas,kad ir koks bjaurus jis tau dabar atrodo.

Ojoto

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 18:16

Skonio reikalas. Vienam patiks ir netrukdys ta kuprele, kitas vos pazvelges gali maut i sona, bet tokie... nezinau kaip parasius, gal "estetai" dideli ar ka. Bendravimui nosis su kupele netrukdo. Su kazkokiu 'trukumu" turinciais bendravo ir bendraus normalus zmones, kurie per daug nesureiksmina tokiu dalyku. Ir dazniausiai paciam kupreles turetojui ta kuprele atrodo pati baisiausia, didziausia ir visokiausia -iausia, todel maziau nervu.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 19:15

Trema* rašė:O jei riesta su kuprele? :D

nemačiau

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 20:16

seabear rašė:va va, dėl tos riestos nosies, tai man irgi taip ;D man išvis gražiausia arba tiesi nosis, arba kokia įdomesnė, kad ir su ta pačia kuprele.. pati turiu riestą ir nepatinka man tai lb ;<

mano nosis tai hm :| net nežinau kaip apibūdint, pats galiukas kartais atrodo riestas, bet šiaip mano nosis tai tiesi :D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Kov 12, 12:37

Va,man galiukas nosies riestas patinka,bet toks kai būna (pasakysiu bišk keistai;D)iš kremzlytės vienos, taip gražiai. (nu kaip pas seaber)
visos gražios tos nosys,iškyrus mano x.x

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias