Diskusijos Grožis ir sveikata

Nosis su kuprele

komma

Lankytojas

289.11 Lt

Standartinė » 2011 Vas 02, 17:45

Jeigu ji turi gražią figūrą, iš veido yra visai graži, bet yra trūkumas - nosis su nemaža kuprele, kuri iš šono matosi, nelabai kaip atrodo. Vaikinai, ar tai atrodytų didelis trūkumas renkantis merginą?

Paveikslėlis
Kalbu apie tokią maždaug.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 16:30

Taip,visos panelės,kurių nosys su kuprele yra vienišos ir neturi vaikino.Ir taip,visi žmonės turi būti tobuli. :)

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 16:38

Bingo, we have the winner :clap: Galim rakint temą :clap:

komma

Lankytojas

289.11 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 11:55

Dieve.. aš paklausiau kaip normalių žmonių, o paėmė, atsakė bile ką

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,568.23 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 12:13

Nu tai jėzus maria, kaip galima tokios nesąmonės rimtai klaust? Ką mes čia tave guost turim, ar ko tu lauki? Žinok dėl nosies nieks nieko nesakys, tu nereali ir visi puls tau po kojom. Šitaip tinka?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 13:51

Išvis.... jeigu jau sužavėsi savo charakteriu tikrai nemanau, kad TIKRAS VYRAS kreips dėmesį į tavo nosies kuprelę. O jeigu jau tavo charakteris kiauras, tai net gražiausia nosis nelabai padėtų.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 14:53

ai, man tai bjauriai atrodo, kai tipo vaidinat lb suaugusias, viska zinancias ir suprantancias, sarkastiskas ir t.t., kazn, normalus klausimas [kompleksuotos] panos, ypac turint omeny, kad yra stereotipas, jog dideles nosys negrazu, nosys su kuprele negrazu ir t.t., man paciai tai nera skirtumo, manau, nosis veidui tik individualumo priduoda, ir nieko bloga nosyje su kuprele nematau - kai kuriu kitaip net neisivaizduociau, tinka ir savotiskai grazu, manau, kad ir normaliems bernams ne problema cia, tuo labiau, jei patinka zmogus, viskas, ka jis turi ir ko neturi ima atrodyt zavu

ir nu .. rmt lb apgailetinai atrodo, kai to sarkazmo kaip prisikta, kur reikia ir kur nereikia..

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Patyręs forumietis

9,467.35 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 19:13

aš tai visai neatkreipiu dėmesio į tokius dalykus. O jei jau ir pastebiu, tai greitai pamirštu, nes tai žmogaus dalis ir viskas tuo pasakyta :-) aš pati turiu kuprelę, kartais kai į fotkes pasižiūriu, tai galvoju, kurmi, galėtų jos ir nebūti, bet aaaaaj :D ir be to, yra sočiai kitų kompleksų :D

Vartotojo avataras

Milona

Aktyvus dalyvis

Šakiai

808.72 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 21:10

Jeigu pana tam vaikinui rimtai patinka, tai nosis čia paskutinėj vietoj turėtų būt.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,467.24 Lt

Standartinė » 2011 Vas 13, 17:24

velniams čia kai kurie vos ne tyčiojatės iš žmogaus? Na turi kompleksą ir kas čia tokio. Tikriausiai beveik kiekvienas kažkokį turi, tik dauguma neklausia kitų nuomonės apie tai.
O šiaip pritariu Milonai, rausvam.katinėliui ir ypač seabear. Ne nosyje esmė. jei labai patiksi vaikinui- patiksi tokia kokia esi. :D

Vartotojo avataras

darkman on

®espect

39,012.17 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 23:05

blyn čia tema gera :cha: pačio nosis su kuprele ir man px kažkodėl. O šiaip mokykloj yra lb gražių su tokios nosim ir drysčiau sakyt, kad netgi tinka jom.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 14:10

Mane kažkaip visad traukė žmonės su tokia nosim,nežinau, faini ir tiek;p

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

6,541.96 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 15:19

Nežinau aš...bet labai džiaugiuos kad mano nosis normali..vienas iš nedaugelio dalykų kuriais aš džiaugiuos kas leičia mano kūną :D Pažystų vieną merginą su tokia nosimi, bet ji labai simpatiška yra :D Kad ir šita foto kuri įdėta yra...na iš profilio tai simpatiška mergina atrodo :DDD

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,635.55 Lt

Standartinė » 2011 Kov 10, 18:28

*AgnyČy rašė:Mane kažkaip visad traukė žmonės su tokia nosim,nežinau, faini ir tiek;p

jo! pastebėjau, kad man irgi tie, kurių nosis nėra riesta, tai gražesni už kitus :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 14:48

va va, dėl tos riestos nosies, tai man irgi taip ;D man išvis gražiausia arba tiesi nosis, arba kokia įdomesnė, kad ir su ta pačia kuprele.. pati turiu riestą ir nepatinka man tai lb ;<

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias