Mūsų nagučiaiNuo naujų metų, galima sakyti, neužsiauginau nagų. Gruodį tiek visokių manikiūrų išmėginau, kad suėdžiau visą nago paviršių - vos tik atauga iškart ima pleišėt ir sluoksniuotis. Seniau mano nagai labai stiprūs buvo. Dabar aliejukais tepu, kietinamąjį nagų laką naudoju ir vistiek tas pats š... Gal kas žinot kokių gerų priemonių?
--------------------------------------
Vonelės nagams, kurie sluoksniuojasi ir lūžinėja • Į šiltą vonelę su jūros druska ar virta druska įpilkite augalinio aliejaus, 3 lašus jodo ir 5 lašus citrinos sulčių. Lai nagučiai pasilepina nors 5-10 min. • Vonelė su želatina. Šiltame vandenyje ištirpinkite pusę pakelio želatinos ir laikykite įmerkę nagus apie 15 min. • Alyvuogių aliejų (šiltą) sumaišykite su 3 - 5 lašais jodo. • Lygiomis dalimis sumaišyti obuolių actą ir augalinį aliejų. • Pašildyti augalinį aliejų, įpilti citrinos sulčių ir įlašinti skysto vitamino A. HotMess, ačiū!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dabar kaip tik šito man ir reikia, nes tragedija su nagais ir nebežinau ką daryti, sakoma, kad vitaminų kai kurių trūksta, bet kai pasižiūrėjus labai daug vitaminų valgau kurių reikia nagams. Taigi dėkinga labai esu tau. ![]()
spėju kalbi apie nulakavimą geliniu laku,kuris gali išlikti apie tris savaites.Tam reikia tik gelinio lako bei spec. lempos,kurioje gelis džiūva.Aišku,nepigus malonumas,bet niekad nesidomėjau,ar pigiau pačiai,ar salone. maždaug pirmus tris kartus pigiau salone išeina, bet kaip pati susiperki viską ir daraisi sau, gal ir kitiems dar padarai tai aisku pigiau atsieinu, veliau iseina jog nieko nebekainuoja.
![]() zinoma ilgalaikiui nulakavimui reikia uv lempos, gelinio nagu lako, grunto, stiklo ![]() ![]() nusipirkau vitaminų A+E, tai kapsulės pripildytos aliejinės formos vitaminu A ir E. Tą kapsulę praduriu adata ir po lašelį ant kiekvieno nago užlašinu (10-čiai nagų prireiks 2 kapsulyčių), įtrinu į nago plokštelę (ypač ties mėnuliuku, kur nagas pradeda augti), į odeles aplink naga, ir jokiais būdais bent pora val rankų negalima šlapinti. Kiek skaičiau, tai 2-3 kartai į savaitę tokio ritualo ir po mėnesio jau matysis, kad turi tvirtus kaip plienas nagus. Žiūrėsiu, kaip čia bus.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |