Mūsų nagučiaisėdžiu dbr su tokios spalvos kaip šitos panos nagais ir man tipo kalėdos.
![]() šiaip kai pirkau šitą nagų laką jis man atrodė žiauriai osum. Dbr net nžn ; D (nors nuo pirkimo praėjo pora dienų gal : DD). Nors šiaip gal ir gerai kad nusipirkau..padidinau kolekciją : DD http://manonaguciai.lt/madingiausias-la ... -dizainas/
Labai įdomu, kaip šitas realiai atrodo, nes nuotraukoj tai visai super :} man rankų, jei ilgi, tai ovalūs patinka,jei trumpi tai tiesiai nukirpti.Su spalvom sunkiau - raštai man nelabai ir kasdienai man kažkaip prastai atrodo,spalvos irgi nelabai išskyrus patinka prancūziškas,šviesiai rūžava tokia ir balta.Man išvis kažkaip labiau šviesūs nagai.Keli pvz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kai maniškiai buvo susilpnėję ėmiau dažniau teptis paprasčiausiais rankų kremais (gali karts nuo karto patept kokiu ricinos aliejum, nepakenks) ir paskui nusilakuodavau bespalviu laku, bet tais, kurie ala būklę gerina :D nežinau, tiek man padėdavo.
dar man labai lūžinėdavo, kai nagus ne dildindavau, o kirpdavau ;) ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

priauginėju dar nagus, bet pamirštu vis nusiftokint.. šiandien netyčia radau kompe nuotrauką vieną, pasidalinsiu su jumis.
[/URL]