Man asmeniškai nelabai atrodo tokie dalykai.
Atsirado - naikink.
Aš taip manau, nes tai labiau vyriška.
O šiaip niekad nesidomėjau, nes pačiai nekilo tokių problemų.
Moteriški ūsiukai
Tai jei su peiliuku skuto tai tikrai visiška debilė. Kokia turi būt kad su peiliuku, iš vis. Epiliatorius tai gerai, tik bijau.. Žiauriai skauda. Visi su tuo epiliatorium varo ir vargo nemato. Ir neatauga greit.. Taip, vandenilio peroksidas, dažniausiai vaistinėse būna 2 arba 3 procentų stiprumo. Juo plauna žaizdas ir jis pasižymi balinamosiomis savybėmis, todėl gerai nubalina plaukelius. Tik nemanau, kad juos nubalins ten po poros pavartojimų.
Yra labai didelis skirtumas tarp peroksido ir vandenilio peroksido jei uždėsi peroksidą, tau tik dar pragrauš žaizdą ir sukelsi didesnę infekciją. Nepainiokit tokių dalykų. Nes tik vandenilis peroksidas dezinfekuoja žaizdas. O dėl pačio vandenilio p., jis ilgai balina, bandžiau bet man nepadeda, nebent reiktų intensyviai mėnesį mirkint tuos ūsiukus u.u o tam man nėra didelio entuziazmo ![]() o kur ta krema galima butu nusipirkt? ![]() Aš tai nesuprantu, ko jūs vargstat su tuo peroksidu. Gi būna spec. juostelės depiliacijai, spec. veidui. Užklijuoji, nuplėši ir viskas..
![]() Na, aišku, nebent jum labai skauda.. Aš pešiojuos visiškai kitaip, su siūlu.. Tai yra tik dar vienas metodas pašalint tokius plaukelius, kaip virš lūpos.. Bent jau man, tai pešiotis su siūlu, yra daug švelniau odai. Juk naudojant įvairias priemones, tai jose yra labai daug chemikalų, kurie žalingi tavo odai ![]() Pavyzdžiui, pešiotis su siūlu yra daug greičiau, nei pešiotis, ir pigiau nei su vašku ![]() Bent jau man, tai labai patinka ![]() ![]() Na, ką aš čia šneku.. Pasižiurėkit ir pačios pabandykit ![]() http://www.youtube.com/watch?v=LqKPM-9CdRg&feature=fvsr Būtinai parašykit, kaip sekėsi, labai įdomu ![]() P.S. Iš pradžių ten jinai truputį pievas šneka, prasukit iki 0.46 is ties idomu, pandau, bet....man nifiga nesigauna u,u issirauna vos vienas du plaukeliai. [jeigu ten issirove, gal tik patempe] ir tik pirstus paskaudo nuo siulo isirezimo
![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |