Įvairūs Mistika

Mirties jautimas

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Rgp 29, 16:00

2010 metai mūsų giminei yra baisūs mirčių ir visokio blogio metai, norit žinoti kodėl?
Mirė mano senelis pavasary, paskui po 3mėnesių kažkoks giminaitis, paskui dar po 3 menesiu mano močiutės brolis, o dabar neseniai nusilaužė koją mano močiutės sesuo. Siaubas katastrofa pas mus!!
Na papasakosiu viską kas kaip buvo (postas bus netrumpas).
Mano teta sakė kad matė paukštelis atsitrenkė į langą po pusmečio mano senelis susirgo vėžiu, kaip sakė gydytojai plaučių vežys buvo žaibiškas, nes labai greitai išplito, na tada likus 3 dienom iki mirties mano kūmai pabeldė į langą kažkas ji tikrai tai sakydama buvo išbalusi ir labai drebėjo nes jai buvo pabeldę prieš jos mamos mirtį. Atsimenu kai atsisveikinau su seneliu man taip buvo jo gaila ir vos išejusi pradėjau verkti ir po 3 dienų jis mirė buvo žiauru, o po laiduotuvių turėjau miegoti tame pačiame kambaryje kur jis mirė ir buvo pašarvotas. Praėjus mėnesiui žiūriu TV ir į langą atsitrenkė zyle tikrai išsigandu nes buvau apsiskaičiusi apie tas pranašustes ir tas mano tetos atvėjis, po kiek laiko atvažiavo mano močiutės brolis apimtas nevilties nes sakė kad sapnavo sapną kuriame mano senelis liepė jam pailsėti (nu Antanėli manau laikas ir tau pailsėti) turbūt po to sapno jau nujautė tą mirti ir verkdavo verkdavo verkdavo. Po savaitės buvo incultas bet išgyveno norėjo po to aplankyti visas kapines taip pat ir mano senelio kapą. po to jam reikėjo dar daryti operaciją su arterija miego buvo kažkas labai negerai jis labai bijojo tos operacijos nes isikalė į galvą kad viskas jis mirs kad ji jau kviečia. Tai tiesa po operacijos ji suparližaavo ir mirė. O apie ta giminaiti tai nežinau jam buvi infarktas širdies lygtais. neilgai trukus mano močiutės sesuo lipdama per slenkstį pargriuvo ir susulaužė koją.
Siaubas kažkoks.
O apie mano ir kitu dar didesnius pranašiškus sapnus nenoriu jau net kalbėti nes apie juodus lagaminus pieno lanas ir t.t neužteks puslapio..
Ždž aš pilnai tyikiu tokiais dalykais, mano atvėju NESAMONĖ būtų netikėt po šitiek atvėjų.
EDIT: Pasidomėjau internete ir sužinojau, kad tokiais atvėjais gali būti taip kad mūsų giminę kažkas prakeikė :shock: :cry: :cry:
Paskutinį kartą redagavo kristixe 2010 Rgp 30, 22:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 19:13

kristixe, tai dar ir įrodo, kad bėda po vieną nevaikšto :/
Bet ir čia, ne mirties nuojautą matau, bet simbolistinę prasmę: paukščio atsidaužimas į langą, beldimas į langą: sunkios ligos, mirtis.

Neseniai su tėvu ruošėmės į žvejybą. Kaip visada keliamės anksti, tam kad švientant būti prie upės. Taigi apie 3:30 keliamės ir ruošėmės. Kadangi vasara ir sunku anksti eiti gultis nusprendžiau, kad nemiegosiu, 2 ryto nuėjau atsigulti, brūkštelėjau keletą eilėraščių ir atsiguliau. Neužmigau, gal kiek nusnūdau būdravimo miegu. Atmerkusi akis pajutau savyje kažką panašaus į sunkumą ir dingtelėjo mintis: reikia uždegti žvakę. Buvau benuvejanti tą mintį, bet vistiek uždegiau žvakę ir susimąsčiau: kam aš ją degu?
Partrenkėme katę.

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 03, 10:04

liulyte rašė: "gulejo senelis ir senele vienoj lovoj. bobute sako seneliui:
-iseini?
-taip. - atsake senelis, apsiverte ant kito sono ir numire"
Tai tikra istorija...

As tikiu bet su sia istorija nlb sutinku

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 03, 10:23

Tikiu, kad žmonės gali nujausti mirtį.. Mano senelis ją nujautė. Kartą išvažiuojant tetai, kuri buvo atvykusi pas juos, jis keistai su ja atsisveikino, dabar neprisimenu viso atsisveikinimo, bet jame buvo žodžiai "daugiau tikriausiai nebesusitiksime" po kelių savaičių jis mirė..

simonad26

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 13:31

laidotuviu kvapa uzuost galima jei tie zmones is laidotuviu apie tai nepagalvojot o gal dirba floristais ar laidojimo namuose juk nuo kitu ir cigareciu kvapas eina ir virtuves ypac kur bare dirba. o kai stipriai dauzosi sirdis gali buti kad kyla adrenalinas o tai paskui issivysto i sirdies ligas jei kartojasi labai tankiai. retai buna tos nuojautos kaip ir vaiduokliu matymas ;]

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 06, 10:41

As tai labai mirtis nujauciu, 3 kartus pati radau mirusus zmones (lavonus) buvo ziauru , priedu dar kad tai buvo mano gimines. O tas kvapas tu laidotuviu tai negaliu pakesti, as net pardotuves kur tuos vainikus geles pardavineja pro alpinkui praejnu :/

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 06, 10:43

2010 metai mūsų giminei yra baisūs mirčių ir visokio blogio metai, norit žinoti kodėl?
Mirė mano senelis pavasary, paskui po 3mėnesių kažkoks giminaitis, paskui dar po 3 menesiu mano močiutės brolis, o dabar neseniai nusilaužė koją mano močiutės sesuo. Siaubas katastrofa pas mus!!

Pas mane visiskai taip pat ivyko net ziauru iš tikrųjų buvo, :shock:
Pirma mire mociutes sesuo dvyne, po 3 menesiu pati mociute ir dar po 3 senelis tai ziauru buvo. iš tikrųjų tai cia kazkas keisto labai buvo, nu bet nenoriu prisimint

Vartotojo avataras

negaliuke

Lankytojas

190.80 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 19:48

As tai tikiu kad kai kurie zmones jaucia mirti. manau visi galime kartais pajusti tai :-) man buvo taip tik truputi kitaip as jausdavau kad kazkas yra blogai kad kazkas atsitiko nu tokios mintis ateidavo ir kartais tai budavo tiesa.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 14, 17:34

kad nujausti natūralią mirtį nereikia magiškų galių.Bloga sveikata,neigiamos mintys ir nuolatinis rūpestis apie savo sveikatą žmogų į kapus varo dar greičiau.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių