Mirė mano senelis pavasary, paskui po 3mėnesių kažkoks giminaitis, paskui dar po 3 menesiu mano močiutės brolis, o dabar neseniai nusilaužė koją mano močiutės sesuo. Siaubas katastrofa pas mus!!
Na papasakosiu viską kas kaip buvo (postas bus netrumpas).
Mano teta sakė kad matė paukštelis atsitrenkė į langą po pusmečio mano senelis susirgo vėžiu, kaip sakė gydytojai plaučių vežys buvo žaibiškas, nes labai greitai išplito, na tada likus 3 dienom iki mirties mano kūmai pabeldė į langą kažkas ji tikrai tai sakydama buvo išbalusi ir labai drebėjo nes jai buvo pabeldę prieš jos mamos mirtį. Atsimenu kai atsisveikinau su seneliu man taip buvo jo gaila ir vos išejusi pradėjau verkti ir po 3 dienų jis mirė buvo žiauru, o po laiduotuvių turėjau miegoti tame pačiame kambaryje kur jis mirė ir buvo pašarvotas. Praėjus mėnesiui žiūriu TV ir į langą atsitrenkė zyle tikrai išsigandu nes buvau apsiskaičiusi apie tas pranašustes ir tas mano tetos atvėjis, po kiek laiko atvažiavo mano močiutės brolis apimtas nevilties nes sakė kad sapnavo sapną kuriame mano senelis liepė jam pailsėti (nu Antanėli manau laikas ir tau pailsėti) turbūt po to sapno jau nujautė tą mirti ir verkdavo verkdavo verkdavo. Po savaitės buvo incultas bet išgyveno norėjo po to aplankyti visas kapines taip pat ir mano senelio kapą. po to jam reikėjo dar daryti operaciją su arterija miego buvo kažkas labai negerai jis labai bijojo tos operacijos nes isikalė į galvą kad viskas jis mirs kad ji jau kviečia. Tai tiesa po operacijos ji suparližaavo ir mirė. O apie ta giminaiti tai nežinau jam buvi infarktas širdies lygtais. neilgai trukus mano močiutės sesuo lipdama per slenkstį pargriuvo ir susulaužė koją.
Siaubas kažkoks.
O apie mano ir kitu dar didesnius pranašiškus sapnus nenoriu jau net kalbėti nes apie juodus lagaminus pieno lanas ir t.t neužteks puslapio..
Ždž aš pilnai tyikiu tokiais dalykais, mano atvėju NESAMONĖ būtų netikėt po šitiek atvėjų.
EDIT: Pasidomėjau internete ir sužinojau, kad tokiais atvėjais gali būti taip kad mūsų giminę kažkas prakeikė