Įvairūs Mistika

Mirties jautimas

Vartotojo avataras

Mildžiūūs

Apšilinėjantis

Šiauliai.

997.46 Lt

Standartinė » 2010 Bal 03, 15:23

Pamenu kai senelis mirė praėjus savaitei aš jį sapnavau.Aš manau,jog jis tiesiog norėjo su manimi pašnekėti,bet aš labai išsigandau ir atsibudau,po to jutau keistą jausmą,lyg kažkas bandytų isiskverpti į mane.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

K r i s t e

Įsijaučiantis

Radviliškis.

1,350.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 16:14

PRITARIU JUST3 TAIP YRA iš tiesų SAPNAI IR PRANASAUJA : tikiu taip yra iš tikrųjų pasakysiu viena buda is kurio galima sperst kad mirs artimieji:

jei nakti girdi kaip kazkas bildena ar skambina i tavo kambarrio ar kitas duris reiskias kad tavo artimo zmogaus ar pazistamo zmogaus siela yra prie mirties ir prasosi taves pagalbos .....ps. kiti bildenimo negirdi ..................taip buna daugumai zmoniu ypac tiems kurie sapnoja pranasiskus sapnus Sad taip pat iskaitant ir mane girdejau kaip kazkas belde i duris o po to po keliu savaiciu mano prosenele parase laiska kad mire jos sesuo Sad ps zmogu istinka mirtis tam apie kuri net nepagalvoji .......................pvz as per miegus isgirdau kai kazkas sunkiai ir garsiai bei letai beldena i duris as is isgascio palindau po kaldra net man tebuvo 6 Crying or Very sad ir as zinojau ka tai reiskia mano mociutei visada taip buna tai todel zinojau kad kazkas mirs .................... kita nakty mociute girdejo ir kai i jos duris kazkas beldeno ..................ji papasokojo mano mamai bet net nepagalvojo kad mirs mano ........ po savaites mums atejo laiskas is prosenels ji rase kad mire jos sesuo!!! ps saugokit savo artimuosius antraip sapnuosit kosmarus BILDESI AR SAKMBINEJIMA I DURIS!!!!!! tai yra tiesa daukas gali patvirtint tai nenuostabu dazniausiai nujaucia tokiu budu mirti artimaus zmogaus labai jautrus zmones bei sapnuojancius pranasiskus sapnus...........................

.engiiL

Apšilinėjantis

5.36 Lt

Standartinė » 2010 Bal 18, 20:23

Na prieš kieno nors mirtį naktį beveik visada girdžiu skambinimą arba beldesį į duris. šiaip kaip sunkiai serga pažįstamas žmogus naktį girdžiu baldų traškesį, o vieną naktį iš vis atsibudau nuo dūžio, toks jausmas kad visa sekcija būtų nukritus ir sudužus, tai iškart pašokau iš lovos ir ijungiau šviesą pažiurėt ar nieko sekcijai nėr. Paprastai tai sapnuoju kaip dantis iškrenta. (prieš Lenkijos prezidento lėktuvo sudužimą, tą pačią dieną sapnavau, kad nukritau ir stipriai užsigavau, pasižiūriu visi mano balti marškinėliai permirkę krauju, o po to pareinu namo ir iškrenta gabalais mano vienas krūminis dantis ) :whata:

Šian sapnavau labai daug vazoninių gėlių, šis sapnas reiškia laidotuves, tai vat laukiam vėl katastrofos...

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2010 Bir 10, 22:15

Nu tai kaip baiges? Buvo kokia katastrofa?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 10, 22:34

Jėzus kaip baisu, kai kurių pasiskaičius tai taip... nejauku pasidarė.

O seni žmonės pradeda sakyt kur kas sudėta ir ką daryt, kai jie numirs.

Mano močiutė jau visą laiką taip sako, tikiuosi jai negalioja ši žiauri ''taisyklė''. :prašau:

Vartotojo avataras

Evy^

Lankytojas

Kaunas

839.20 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 18:09

Gal prieš kokius 7m. buvo čia toks įdomus nutikimas.
Aš su kaimynais (jie irgi mano amžiaus) Darium ir Rita žaidėm lauke. Atsimenu, kad kai matydavom, kad artėja lietus darydavom lietaus šventę (nežinau iš kur mes ją ten buvom sugalvoja). Ir tada kaip tik artėjo lietus. Darius man sakė, kad darytume lietaus šventę, bet aš sakiau, kad ne. Kažkodėl jaučiau, kad kažkas negerai, kad kažkas labai blogo nutiks. Mes ten ginčijomės gal kokias 15min, kai staiga išgirdome, kad iš kaimyninio namo kažkas pradėjo šaukti. Tada pamatėme kaimynę lakstančia pirmyn ir atgal su telefonu ir vis rėkiančia į ragelį. Kaip supratom bandė iškviesti greitąja pagalbą. Mes išėjome į gatvę pažiūrėti kas ten darosi ir pamačius mus ji prašė, kad pakviestume savo tėvus. Visi pasileidome į namus ir pasakėme, kad kaimynė kviečia, kad kažkas ten atsitiko. Mano močiutė atsimenu išlėkė ir tam name dingo kokiom 2h, žinoma taip pat ir Dariaus su Rita tėvai. Mūsų neleido į vidų taigi visi sėdėjom palei vartus ir laukėm žinių. Atvažiavo greitoji. Išėjo mano močiutė ir pasakė mum, kad mirė kaimynas. Labai keitai pasijutau, nes nujaučiau, kad kažkas blogo atsitiks.

Vartotojo avataras

Hugest

Įsijaučiantis

pakrantė

369.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 20:18

Ohh, kalbant apie iškritusius dantis, tai prieš gerą keletą savaičių, o gal net mėnesį ar daugiau, sapnavau kad iškrito priekinis dantis, be kraujo, be nieko... Praeitą savaitę, mano mylimiausioji močiutė užsiminė, kad jai jau greit ateis laikas. Nors ligoninėj per visą savo gyvenimą tėra gulėjus vos vieną kartą, dabar kartas nuo karto sunegaluoja, bet tik tiek...
Dabar mane kažkas labai smarkiai baugina. :cry:

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 23:37

Na manao nuomone, kuri sutampa su garsių psichologų nuomone sapnai nėra pranašai, o tik mūsų praeities įvykiai, kurių simbolika perkialiama į sapnus. Pasąmoningai nesuvokti dalykai, kurie neįsiminti, bet įvykę atsikartoja mūsų sapnuose. Juk niekaip nepaaiškinsite sapno ateitimi, jeigu galvoję prieš miegą apie draugą jį susapnuojate?

Mirties nuojauta ne sapnų lygyje tikiu, nes kelis kartus esu atsidūrusi vietose, kuriose nesąmoningai pamatau avariją, o kiek pasidomėjusi išgirstu, kad tose vietoje yra įvykusių avarijų. Nors pasilieku prielaidą, kad tai, ką mačiau vyks ateityje.
Yra ir medžių, pri kuriuos praėjus jaučiu kažką, ko negalėčiau apibūdinti paprastais žodžiais.
Aišku, tai galima vadinti ir vaizduotės žaismu. Ir nerandu logiško paaiškino tam, ką jaučiu ar matau. Tai reta. Bet jau seniai į tokius dalykus nusprendžiau nekišti logikos.
šeštasis pojūtis? Galbūt.

Vartotojo avataras

jii

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 21:27

Jau rašiau temoje apie mirusius artimus žmones , bet pasikartosiu:
Galite tikėti ,galite ne , bet man taip pat buvo toks gana įdomus įvykis:
Kai mano senelis gulėjo ligoninėje dėl vėžio ,miegojome su mama tame pačiame kambaryje. Ryte mama manęs paklausė ,ką sapnavau ,jau nebeatsiminiau ,tada paklausė ,kodėl naktį žviegiau. Net nesupratau apie ką ji ,taigi ,papasakojo , kad naktį staiga atsikėliau ir pradėjau žviegti ,pasakiau , kad neatsimenu. Po to pokalbio paskambino tėtis. Pasakė , kad senelis naktį ,apie 4 h.mirė. Gaila , kad mama nesugalvojo pažiūrėti ,kada ten buvau atsikėlusi ,galbūt tai susiję.

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 23:26

jiii,

aš tai vadinu sielos ryšiu, mano senelis nežinodamas, kad mama gimdo jautė stiprius spalsmus dubens srityje. Gražus dalykas :sweeet:

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 00:42

pas mane toks keistas dalykas nutinka pries mirstant giminaiciui,zodziu ant namo stogo nutupia balandis :roll: karta motina pamate balandi ant namo stogo,galvojo kad šiaip atskrido,ir tada po keliu dienu suzinojom kad mire senelis arba buvo kad ant garazo stogo nutupe balandis ir po kiek laiko mire tetos vyras :cry:

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 00:44

gal ir jums taip buna?mane jau pradeda gasdinti tie balandziai :cha:

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 27, 23:40

sufix rašė:pas mane toks keistas dalykas nutinka pries mirstant giminaiciui,zodziu ant namo stogo nutupia balandis :roll: karta motina pamate balandi ant namo stogo,galvojo kad šiaip atskrido,ir tada po keliu dienu suzinojom kad mire senelis arba buvo kad ant garazo stogo nutupe balandis ir po kiek laiko mire tetos vyras :cry:

Na...ant mano stogo gyvena balandžiai, taigi.
Bet, senoliai anksčiau tikėdavo, kad juoda varna yra mirties pranašas, o karksinti varna – blogos naujienos.
Apie balandžius neteko girdėti.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 01:06

kad pas mane negyvena tie balandžiai :cry:

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 12:50

Nujaučia žmonės kaip giltinė ateina žingsneliais.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:33. Iš viso redaguota 1 kartą.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių