|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Bir 11, 13:38
o aš nesu sirgus, ir labai džiaugiuosi dėl to. 
--------------------------------------
-

Grytiz
- Lankytojas
-
- Druskininkai
- 43.44 Lt
» 2009 Lie 13, 00:31
Nepatingėjau, perskaičiau viską..  Jaučiuosi dabar kaip ekspertas - nebūna net mėnesio be šio džiaugsmelio man.  Pastebėjau, kad tereikia vos peršalti, ir po nakties jau turiu puslytę. Buna įvairiai - kartais tik mažytė iššoka, kartais taip ištinsta visa lūpa, kad baisu kam pasirodyt.  Šiuo metu turiu užsiauginęs trigubą - dvi viršuj, per viduriuką, viena apačioj kampe.  Tepaliukai kažkada padėdavo.. Dabar ne.. Dantų pasta ATRODO, kad padeda, nors iš tikro ji tik viską išdžiovina ir pūslė virsta ilgalaikiu šašu, todėl pamirškit dantų pastas. Tepaliukai minkština, drėkina pusles, taip jos greičiau gija. Pleistriukų nebandžiau niekad, nes iš esmės pas mane tos puslės dažniausiai ne šiaip pūslytės, o jau visos pūslės kuriom tie pleistriukai per maži.. Taip kad man, kaip ekspreto patarimas - pajautus, kad kyla - ACIC, jau kai iškyla, pirmąją dieną BORO plius, vėliau ACIC. Sėkmės. 
-

pittule
- Įsijaučiantis
-
- 3,507.06 Lt
» 2009 Lie 21, 15:44
Man taip pat dažnai pasikartoja šitas "gražumėlis".. Taip nervina mane, vos ne viską esu išbandžius iš jūsų čia minėtų, tik pleistriukų ne, nes jie per maži būna, kai man atsiranda pūslelinė, be to dar ir ilgokai gydosi.. 
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Lie 21, 20:01
Pukuse rašė:o aš nesu sirgus, ir labai džiaugiuosi dėl to. 
OMG,aš irgi :]
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Lie 21, 22:14
O va man irgi būna, ir nervina labai, keistai jaučiuosi nuo to, sakė kažkas kad berods cinkas ar magnis padeda
-

plastic_dream
- Apšilinėjantis
-
- 937.00 Lt
» 2009 Lie 26, 23:27
mane prieš kokius metus , kaip puldavo ,tai omg. lūpos visos puslėtos,skauda net jas sučiaupti .
ten turėjau kažkokį gerą tepaliuką, nebrangus jis ,gal dešimt litų kainavo,iš vaistinės pirkau , tai kažkaip labai padėjo , ir praeidavo pūslelinė gana greitai.
-

Ievuukaas
- Įsijaučiantis
-
- Ukmergė
- 5.00 Lt
» 2009 Rgp 13, 16:12
Labai dažnai būna, ypač tada kai sergu. Naudoju cinko oksido tepalą, tai va padeda 
-

Inf
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevėžys
- 6,359.30 Lt
» 2009 Rgp 13, 23:22
Pasitaiko ir man. Dabar visad labai saugaus, stengiuos kieme nešlapint lūpų ir pan.
Nuo visų gydomųjų tepaliukų man alergija - viena kartą gyvenime išsitepiau ir kitą rytą pabudau su didžiulėm pulsuojančiom pūslėm. Žiauriai skaudėjo. Nebetepu dabar. Praeina savaime.
-
karolina^^
- Lankytojas
-
- 28.54 Lt
» 2009 Gru 06, 13:09
rytoj į mokyklą, o šiandien iškilo dvi puslytės. užsitepiau acic, bet nemanau, kad greit padės. kaip panaikint iki rytojaus, arba bent jau sumažint maximum? 
-

Aistėja.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 8,756.50 Lt
» 2009 Gru 06, 16:06
Kai man išoko ta gražuolė, tada... Dariau viską, kad tik jos nebūtų. Ir pasta tepiau, ir medum ir cinko oksidu, kuodar tik netepiau... Ir tą pleistrą kur reklamuoja klijavau... Nieko iš jo gero, tik pinigų išmetimas. O pati praėjo per savaitę kokią.
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2010 Sau 02, 12:45
Na, man per naktį atsirado toks dalykėlis. Ne pūslelinė, bet šašiukas ant lūpos. Tai db vaikštai su tokiu keistuoliu ant lūpos  DDD
Gal kas žino, kaip juo reikia rūpintis ir per kiek laiko praeina?
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2010 Sau 02, 13:08
Aš tai gydydavau maskuojamuoju pieštuku.  DD
Šiaip, kai turėdavau herpį, pas mane jis maždaug per savaitę, dvi, išnykdavo, o po to dar gydavo mažas randelis po jo. Tai saugausi kad nesušalt, nes nepatinka man su juo draugaut. ;x
Iš interneto:
Lūpų herpis - didelis priešas. Jis tūno mūsų organizme – stuburo smegenyse ir taikosi išlysti jam tinkamą akimirką. Ta minutė išmuša tuomet, kai nusilpsta organizmo imunitetas. Tuomet nervų kanalais herpis ateina iki lūpų ir „papuošia“ jas skausmingomis pūslelėmis.
Dažnai herpis iškyla ir po nervingų išgyvenimų, įtampos, nekontroliuojamų situacijų. Kiaulės dėsnis, tačiau kiek nuotakų nervinosi, kai herpis iškildavo prieš pat vestuves. Kitiems ši problema iškildavo po begalės problemų darbe, asmeniniuose santykiuose.
Tačiau vien peršalimo, gripo streso dėl herpio kaltinti negalima. Tai rimtas signalas apie tai, kad laikas poilsiui. Nepamaišys ir vitamino C kursas. Herpio plitimą padeda sustabdyti specialūs antivirusiniai kremai. Svarbu kovą su skausmingomis pūslelėmis pradėti kuo anksčiau. Geriausia dar tuomet, kai jaučiate, kad herpis tuoj tuoj išlys . Tuomet gydymas bus efektyviausias.
Kad prie herpio neprisijungtų dar kokia nors virusinė infekcija, jas reikia kruopčiai dezinfikuoti arbatmedžio aliejumi.
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2010 Sau 02, 14:02
Aš tepiau vazelina, tai žiū, jau nebėra.  DDD
O kažkas jau prigąsdino, kad bus visą sav. ;x
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2010 Sau 02, 14:06
tfu tfu tfu, niekada nėra buvę. ačiū Dievui.
-

illuminated
- ®espect
-
- -13,073.73 Lt
» 2010 Sau 02, 16:15
Ačiū Dievui, niekad neturėjau dar.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|