Diskusijos Grožis ir sveikata

Lūpos pūslėlinė. Gydymas.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,674.19 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 15:30

stiprų imunitetą turit. 8)

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 21:42

Kvaksia rašė:Aš tepiau vazelina, tai žiū, jau nebėra. :D
O kažkas jau prigąsdino, kad bus visą sav. ;x

Joa... vazelinas man visada po ranka. Tie, kurie mane pazista, sako, kad as ta vazelina tiesiog "valgau"... Na o ka daryt? Tepuos kiekviena diena kad tik nesutruktu lupos. Nes pastebejau, kad tik taip galiu nuo puslenines apsisaugoti. Anksciau siti sasiukai ziauriai kankino. Dabar - karta ar tris per metus. Pfu pfu pfu... ir tai per daug.

O kai puslele issoka... vos tik pajutus patepu ausu siera. Vienintelis dalykas, kuris man bent kiek padeda. Blogai kai ausys svarios :lol:

Taip pat bandziau daugybe gydymo tepaliuku, tepiau pasta... bet niekas nepadejo. Gerai, kai kam koks tepaliukas padeda. Bet dazniausiai tenka laukti kol savaime isgys... O su tepaliukais ir netradiciniais budais pagreitinti gyjima galima... Pabandykit ausu siera, jei nieko nera po ranka, vos tik pajute dilkciojima, is patirties sakau, kad gali padeti.

Vartotojo avataras

Editta

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

6,264.40 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 14:21

Va man daba yra puslelinė ar herpio puslelė ar kaip ten vadinas nu žodžiu yra jinai man virš lūpos.. O poryt į mokyklą... Kaip nesinori į ją eit. Nes ten toks šašas užsidėjęs... :cry: :annoy: :annoy: :kill: :kill:

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,469.56 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 14:23

Rytoj į mokyklą. Nebent tu praeitą trečiadienį ėjai į mokyklą.

Vartotojo avataras

Editta

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

6,264.40 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 14:28

Na mum sausio 7 dieną reik.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 14:43

mano sesei būna berods, kažkaip sako neišgydoma kiekvieną met ji būna?kžn šiaip baisiai, čia jau reiktų pas daktarus rimtus varyt jei man būtų : d

Vartotojo avataras

pittule

Dalyvis

3,507.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 17:01

Vykst rašė:mano sesei būna berods, kažkaip sako neišgydoma kiekvieną met ji būna?kžn šiaip baisiai, čia jau reiktų pas daktarus rimtus varyt jei man būtų : d

nieko nepadaro daktaraii. ; ) vistiek vaistai yra tik nuo iškilusios pūslėlinės..

Vartotojo avataras

Thea

®espect

Ibiza

4,013.95 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 17:13

Man kiekvienais metais būna šiais dar nebuvo pfu.. Šiaip labai nervina, skauda, labai..

ViktoOotis

Lankytojas

pajūris

521.50 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 00:55

Pirmąkart gyvenime pasirodė šis dalykas prieš porą savaičių... nu košmaras tikras... antrą dieną tookia tragiškai ištinusi lūpa buvo, kad siaubas.. tikiuosi daugiau nepasikartos niekada...

Vartotojo avataras

viable

Dalyvis

Vilnius

41.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 13:20

ViktoOotis rašė:Pirmąkart gyvenime pasirodė šis dalykas prieš porą savaičių... nu košmaras tikras... antrą dieną tookia tragiškai ištinusi lūpa buvo, kad siaubas.. tikiuosi daugiau nepasikartos niekada...

jei jau susirgai, vadinasi sis virusas jau viduje. Galbut jis jau seniai pas tave buvo, tik organizmas ji laikesi ir nesirgai. Dabar tik zinok, kad herpeso virusa turi. Gali buti kad kada dar susirgsi, o galbut - ne. Kaip paklius. Linkiu nesirgti ;)

Engine

Patyręs forumietis

14,610.22 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 17:53

Man kartais uzeina jinai, tai vos tik pajuntu niezuli ar perstejima - iskart uztepu ,,Acyclosad" - po keliu valandu nieko neber. O jei neturiu o ranka ir isdygsta, tai greit sasas susidaro, ir ,,ant rytojaus" jau beveik kaip nebuve

oceee

Lankytojas

46.12 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 22:03

ech,dėje ir aš dabar sėdžiu su padabinta lūpa.Va mokykloj pajaučiau,kad kažkas blogai,iškart po minutės Compeed užsiklijavau,grįžus namo šaldžiau,pasta tepiaus, nors paskaičiusi,kad ji ten nepadeda ,tikiuosi,kad man padės. O šia ale liga sergu jau seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenai labai. Pripratus esu jau,bet vis šlykščiai jaučiuosi,kai būna. Šiaip naudoju tepalą Baneocin, o rezultatas tai būna visoks,kartais greitai užsigydau,o kartais tenka pakentėt. :)

Vartotojo avataras

WaWa?!

Dalyvis

Beveik Kaunas, bet dar nevisai...

1,310.94 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 22:11

Kai iššoka pūslelė, patepu ją Acyclostad ir iš karto praeina.

Pash4enke

Lankytojas

33.28 Lt

Standartinė » 2010 Vas 17, 12:59

wa kai pajauti kad ji toj issoks tai patepkit muilu, geriausia ukiniu, ir taip daznaj tepkit ir tada susitrauks, o jei nespeji tai man dar padeda NIVEA wazelinas, jis apie 10lt kainuoja, bet tai labaj feraj sudrekina ir nuema ta bjaurasty :)

Vartotojo avataras

Laur.

Patyręs forumietis

7,694.90 Lt

Standartinė » 2010 Vas 19, 18:41

Feeeh...nekenčiu. ;xx
Savaitę kokią būna, nuo peršalimo. Dažniausiai tai žiemą atsiranda. Šią žiemą tai 2 kartus net buvo ;//

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių